Wet n wild ColorIcon rumenilo- E3272 Apri-cot in the middle

utorak, listopada 04, 2016


Ako niste novi na mome blogu onda zasigurno znate kako već neko vrijeme favoriziram brend Wet n wild. Smatram da zaslužuju naziv gorgeous on a budget. Također, postovi njihovih proizvoda su ujedno jedni i najčitaniji na  blogu, pa ako ste propustile koji, možete ih škicnuti sada:



Tema današnjeg posta je jedno Wet n wild rumenilo koje mi je prije par tjedana stiglo na kućnu adresu. Riječ je o ColorIcon rumenilu u nijansi E3272 Apri-Cot in the middle.

Rumenilo dolazi u standardnom i već prepoznatljivom WNW crnom pakiranju sa akrilnim poklopcem kroz koji možete vidjeti samu nijansu. Pakiranje je napravljeno od plastike, ali vrlo tanke i lagane te vam iz tog razloga preporučujem da pripazite da vam ne ispadne iz ruku jer zbog jeftinog materijala rumenilo taj pad neće preživjeti. Iako poklopac čvrsto klikne pri zatvaranju, ja rumenilo ne nosim u kozmetičkoj torbici jer nisam sigurna da mi se neće otvoriti u njoj i napraviti nered. Najsigurnije mi je držati ga na stoliću za šminkanje.



Na poleđini pakiranja se nalazi etiketa na kojoj je otisnut sastav proizvoda. Ukoliko imate problema sa nekim određenim sastojkom, sastav pozorno proučite. Također, odnedavno WNW proizvodi nose na pakiranju otisnutu cruelty free oznaku i mi napokon imamo dostupane jeftine, kvalitetne i dugotrajne proizvode koji nisu testirani na životinjama. Vrlo sam ponosna na WNW. 
Isto tako, svaki WNW proizvod koji kupite (tako je i ovo rumenilo) je zasebno zapakiran sa ljepljivom trakom i možete 100% biti sigurni da ga nitko prije vas nije dirao. WNW je uvijek vodio računa o zaštiti ambalaže i jedni su od rijetkih jeftinijih drogerijskih brendova koji se trude svojim kupcima ponuditi samo najbolje. 


Rumenilo koje sam dobila, kao što vidite u nazivu posta, je u nijansi Apri-Cot in the middle i doslovno je to nijansa marelice. Unutar pakiranja se nalazi i zaštićeni kist za nanošenje rumenila. 
Kada sam otvorila rumenilo, učinilo mi se da je u potpunosti mat, ali prilikom testiranja (moći ćete vidjeti na zadnjoj fotografiji) rumenilo sadrži jako,jako sitne svjetlucave čestice koje su gotovo ne primjetne. Možete ih vidjeti tek pri izlaganju na suncu. 


Tekstura rumenila je svilenkasta i puderasta, a finiš više vuče na sheen. Također, rumenilo se da nadograđivati i onda možete iskoristiti maksimum iz nijanse.  Rumenilo se prilikom korištenja ne trusi i jednostavno se blenda. Vrlo je lagano na obrazima i dugotrajno je. Na obrazima izdrži, uz tekuću podlogu, radno vrijeme na poslu. 


Cijena rumenila je cca 33 kn.
Količina rumenila: 5,85 grama.
U ponudi imate, ako se ne varam, pet nijansi ovih rumenila.
Dostupnost: DM, Accessorize dućani.


Jeste li isprobale koje ColorIcon rumenilo?
Kissi kissi 
G


*PR PROIZVOD

You Might Also Like

6 komentari

  1. Sviđa mi se jako nijansa, kupit ću si jednu nadam se sa imaju malo tamniju nijansu.

    OdgovoriIzbriši
  2. I ja obožavam njihove proizvode Iako pakiranja su mi općenito jako loša. Ali za tu cijenu može se preživjeti :D Nijansa je predivna :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Nijansa je baš krasna. :) Dok pogledaš sve ostale karakteristike, nekako se prijeđe preko loše ambalaže. :D

    OdgovoriIzbriši
  4. Rumenilo je stvarno predivno! Zaljubila sam se u swatch! <3
    Planiram upikirati koje uskoro, čim budu neka sniženja u Bipi! :P

    OdgovoriIzbriši

Popular Posts

Like us on Facebook

https://www.facebook.com/Gorgeous-on-a-budget-679688375447454/?ref=aymt_homepage_panel

Flickr Images