Zaful-Long Sleeve Ruffle Hem Romper (kombinezon sa dugim rukavima)

srijeda, rujna 28, 2016

Nedavno sam vam spominjala suradnju sa ZAFUL fashion web shopom i u postu OVDJE sam vam prikazala nekolicinu odjevnih predmeta i modnih dodataka koji su me najviše dojmili. 
Prije par dana, na kućnu adresu, mi je stigao paketić sa proizvodom koji sam odabrala, a to je kombinezon.
Na moje veliko oduševljenje, draga Jessica sa Zaful shopa mi je u paketić još ubacila ljetni šeširić i sunčane naočale koje nisam niti naručila, te joj se i ovim putem još jednom zahvaljujem na tome. 


Tema današnjeg posta će biti samo kombinezon jer sam odlučila da svaki proizvod bude zasebno prikazan.
Kombinezon za koji sam se odlučila možete naći na linku: OVDJE.


Iz velike Zaful ponude, odlučila sam se za Long sleeve ruffle hem romper iz razloga što nemam ništa slično u svom ormaru. Naime, imam kombinezona, ali nemam apsolutno niti jedan sa dugačkim rukavima, i čim sam ugledala ovaj jako me zainteresirao i morala sam ga naručiti.
Često mi se znalo dogoditi da mi na ljetovanju  bude hladno za ruke prilikom noćnih šetnji jer apsolutno nikad ne nosim nikakvu vesticu sa sobom. Ovaj kombinezon će mi odlično doći za te prilike i sada jedva čekam iduće ljeto da ga mogu često nositi. 


Materijal kombinezon je poliester, ali na dodir tkanine to uopće ne bih ni pomislila. Kombinezon je lagan, prozračan, udoban i jednostavan za oblačenje. Djeluje prozirno, ali na svu sreću nije. Veličina koju sam dobila je S (small) i paše mi, iako ja inače nisam small size. Tako da ako inače nosite M veličinu i odlučite se za narudžbu ovog proizvoda, komotno možete odabrati S veličinu, neće vam biti maleno.


Ovaj model  kombinezona je nažalost dostupan samo u ovoj maslinasto-zelenoj boji. Meni to ne smeta, čak sam i ciljala na jednobojnost kombinezona i budući da ja ovu boju svrstavam među "neutralne" boje, uz kombinezon možete nositi stvarno različite modne dodatke, pa čak i obuću. 


Na području struka, kombinezon ima bijelu vezicu koja se možete zavezati. Prvo sam mislila da ima funkciju remena, ali na žalost ona se ne da zategnuti tako da je tu samo radi dekorativne prirode i da razbije monokromatiku samog kombinezona. Također, na području prsa se nalazi pet bijelih gumbova pa možete određivati veličinu dekoltea ako ga uopće želite imati. Također, push up grudnjak je must have ispod kombinezona. Ja na slici nosim sportski grudnjak i nisam zadovoljna izgledom. 


Prije nego što je stigla moja narudžba sa Zaful stranice, čitala sam dosta drugih postova/recenzija o toj suradnji. Većina njih je bila pozitivna, ali uvijek se nađe i neko negativno iskustvo. Vrlo sam sretna što se mogu pridružiti toj pozitivnoj strani. Ja sam oduševljena. Kombinezon mi paše, udoban je i za moj ukus vrlo lijep. Znam da se ukusi razlikuju pa me baš zanima vaše mišljenje o ovom proizvodu. 


Da li biste  ikad naručile ovakav kombinezon i nosile?
Ispričajte me na mojim ultra profesionalnim pozama, znam da su vrlo komične. Naime, ovo je prvi oblik fashion posta i obećajem da ću biti "profesionalnija" u budućnosti. 

Kissi kissi 
G

Post o ljetnom šeširu je OVDJE.

*PR PROIZVOD

You Might Also Like

5 komentari

  1. Ja volim kombinezone , i imam ih par u svojoj kolekciji 😁😁 i moram reci da je ovaj predivan , aaa i da si ti prezgodna ❤❤❤

    OdgovoriIzbriši
  2. Kombinezon je predobar i odlicno ti stoji. :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Mislim da na moje bokove ovo nebi išlo. :/ A boja je tak krasna. :D Btw, sva si mi lijepa i super ti stoji, ali ti posebno moram pohvaliti nokte i obrve, baš su ti wow. <3 I jedno pitanjce, zkj nam noktiće ne pokazuješ na blogu ili barem fejsu? :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Odlično ti stoji!! Sviđa mi se i boja!! Ali ove sunčane su mi zakon!!!

    OdgovoriIzbriši

Popular Posts

Like us on Facebook

https://www.facebook.com/Gorgeous-on-a-budget-679688375447454/?ref=aymt_homepage_panel

Flickr Images