Zaful wish list (clothes&accessories)

subota, kolovoza 20, 2016

Drage moje, vraćam se sa godišnjeg odmora svojim svakodnevnim obavezama. Tako će i prvi postovi pri povratku u "stvarnost" biti  zaostale obaveze i suradnje koje nisam stignula prije predstaviti. 

Nedavno su me kontaktirali sa ZAFUL web shopa s upitom da li želim pregledati njihovu ponudu, odabrati ono što se meni osobno sviđa i predstaviti vam nekolicinu odjevnih predmeta u obliku wish liste. 
Inače nemam običaj tipkati o odjeći na svome blogu, ali kao što sam već najavila-vrijeme je za promjene, tako da možete očekivati u bližoj budućnosti dosta šarolikiji sadržaj na blogu. 
Uglavnom, da ne duljim previše, Zaful stranica ima pregršt odjevnih predmeta na stranici pa slobodno škicnite ako volite on line šoping krpica i modnih dodataka. Ispod svakog kolaža sa fotografijama sam vam ostavila linkove tih istih proizvoda. Smatram da svatko može naći nešto za sebe-od kratkih hlačica, topova, naočala, choker lančića, bohemian haljina....

Zaful inače nudi standardnu besplatnu poštarinu na kupnju proizvoda iznad 30 dolara, a besplatnu ekspresnu poštarinu na kupnju iznad 99 dolara. Također, skoro svaki dan na stranici imate kodove za popust od oko 15%  i to će biti skroz dok traju Olimpijske igre u Riju. 




















Sviđa li vam se koji proizvod? 
Imamo li sličan ukus?

Kissi kissi 
G


You Might Also Like

4 komentari

  1. Prvi put čujem za tu stranicu :O Sad baš idem istraživati :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Sviđaju mi se odjevni predmeti na slikama, samo što sam se nekoliko puta opekla prilikom naručivanja odjeće sa neta. Ne izgleda sve isto uživo, kao što izgleda na slikama, materijal je drugačiji...

    OdgovoriIzbriši
  3. Odličan ti je izbor. Sve do jednoga bih i ja odabrala za sebe :)

    OdgovoriIzbriši

Popular Posts

Like us on Facebook

https://www.facebook.com/Gorgeous-on-a-budget-679688375447454/?ref=aymt_homepage_panel

Flickr Images