Catrice LE Graphic Grace kolekcija

srijeda, ožujka 16, 2016

Nedavno je Catrice kozmetika izbacila novu limitiranu kolekciju makeup proizvoda. 
Kolekcija nosi naziv Graphic Grace i meni je osobno jedna od najljepših Catrice kolekcija budući da kombinira boje naranče i fuksije sa sivom i bojom kože. Sama kolekcija je vrlo proljetna i atraktivnog dizajna.


Catrice za ovu kolekciju kaže:
"Jasna strategija. Klasične linije, svijetli tonovi I grafički elementi – to je tajni recept za uspjeh i upečatljivi modni look pun energije! Elementi Bauhaus arhitekture ,te dizajnerski purizam su fokus svih modnih revija, jedan trend budućnosti I investicije u bezvremenski dizajn."

POWDERY RUŽ ZA USNE- C02 Functional Forms


Prikaz proizvoda iz kolekcije ću započeti sa onim proizvodom kojeg sam kupila. Naime, nedavno sam se u Muller-u dvoumila koji proizvod uzeti iz kolekcije i odluka je pala na ruž. Prvenstveno sam planirala kupiti rumenilo, ali mi se učinilo prepigmentirano. I dobro da ga tada nisam kupila jer me sutradan obradovao Catrice/Essence paketić u kojem se to isto rumenilo nalazilo.

Powdery ruževi iz kolekcije dolaze u tri nijanse: C01 Straight Style, C02 Functional Forms i C03 Dimensional Design. Ja sam uzela nijansu br. 2 koja je svijetlo ružičasta i vuče na watermelon. 
Ruž dolazi u krasnom srebrenkastom pakiranju prošaranom sa linijama (koje su glavni dizajnerski detalj pakiranja). Oblik ruža i pakiranja je identičan Ultimate Stay ruževima. Količinski dobijete 3 grama proizvoda 39,90kn. 
Tekstura ruža je kremasta/puderasta, a finiš koji ruž ostavlja je mat. Nijansa se da nadograđivati, sa dva sloja ruža intenzitet nijanse i trajnost samog ruža se povećavaju. Ruž ne isušuje usne i ne urezuje se u brazdice na usnama. Meni je osobno ovo najbolji proizvod iz kolekcije.



QUATTRO SJENILO ZA OČI- C01 Linear Lines*


Kolekcija daje na izbor dva kvada sjenila. Razlika između ove paletice i palete C02 Architectual Arts je naravno u nijansama. 
Linear Lines se bazira na nijansama kože i nijansom fuksije, dok je A.Arts paleta okrenuta prema sivim tonovima i boji naranče.
Ambalaža palete je identična kao i kod drugih Catrice quattro paletica jedina razlika je, naravno, u dizajnu. Odmah moram napomenuti ono što mi se posebno sviđa kod quattro sjenila a to je činjenica da Catrice uvijek ubaci jedno totalno posebno sjenilo među one koji možda na prvu djeluju približno jednako. Naravno da sam odmah uočila sjenilo u nijansi fuksije- prekrasno je. 
Uz mat nijansu fuksije, na raspolaganju su vam: svijetla nude nijansa sa blagim shimmerom (sjajnim česticama), bež nijansa sa sjajnim česticama i mat smeđa. 
Tekstura sjenila je mekana, čak bih rekla i puderasta (najsvjetlija nijansa). Sjenila se jedva primjetno truse za razliku od nekih drugih Catrice paleta,a pigmentacija me oduševila. Ovo je do sada najkvalitetnija Catrice paleta koju sa isprobala. 
Veća sjenila u paleti teže 2,5 grama, dok manja imaju 1,5. Cijena palete je 35,90kn.


KOHL LINER OLOVKA ZA OČI- C01 Black*


Olovka za oči je jedini proizvod iz kolekcije koji me ujedno oduševio i naljutio. 
Prvo ću spomenuti pozitivne stvari vezane uz ovaj proizvod- tekstura iz snova, kremasta, mekana, lako se nanosi, pigmentacija dosta dobra, idealna za smokey look-ove.
Negativne karakteristike- nepraktično pakiranje  (na žalost, stigla mi je potrgana, vrh joj puknuo) i zbog toga su slike proizvoda loše jer je olovka svuda napravila nered. 
Količinski dobijete 1,5 g za 27,90 kn.


POWDER RUMENILO- C01 Structured Shapes*


Na početku posta sam vam napisala da sam se u Muller-u dvoumila između ruža i ovog rumenila (jedina nijansa u kolekciji), ali sam izabrala ruž budući da mi se rumenilo učinilo prepigmentiranim. 
I imala sam pravo. Dragi Bože, ja vam ovo ne mogu objasniti, jednostavno ga morate nabaviti da vidite to čudo. Ovo je ultra pigmentirano rumenilo. Znači, jedan lagani dodir kistom je dovoljan za rumene obraze. Preporučujem velik oprez sa ovim proizvodom jer lako možete postati hodajuća fuksija (haha). Rumenilo čine nijansa naranče i fuksije i daju svježi proljetni izgled licu. 
Moram priznati da izgleda preslatko u pakiranju. Tekstura rumenila je puderasta i užasno se trusi. 
Obavezno vam preporučujem papirnati ručnik ili maramice na površini iznad koje se šminkate inače će rumenila biti posvuda. Količinski ga u pakiranju ima 8,2 grama i cijena mu je 31,90kn.


EYEBROW PEN- C01 Brown*


I zadnji proizvod koji sam isprobala iz kolekcije je olovka za obrve. Oprostite mi, zaboravila sam slikati swatch budući da sam odmah navalila na ovaj proizvod k'o da ne postoji sutra i isprobala. 
Ovaj mi se proizvod, uz ruž, najviše svidio. Ovo je dvostrana olovka za obrve. Na jednom dijelu je voskasta olovka u smeđoj nijansi (kremasta tekstura) na odvrtanje (izgleda da mi se i ona malo oštetila u dostavi budući da mi izleti iz pakiranja ako ju malo nagnem), a na drugom krasna četkica za oblikovanje i definiranje obrva. Zbog kremaste teksture vjerujem da ću je potrošiti za mjesec dana. Nadam se da ću je uspjeti naći u Muller-u kada budem išla u šoping budući da je ovo LE kolekcija (što smo kupili, kupili smo) pa da imam još koju rezervu ove olovke jer mi se jako sviđa. Količina proizvoda je 0,2 grama (premalo za mene), a cijena 23,90kn.

Kako svi ovi proizvodi izgledaju na licu:


Proteklih par tjedana moje podneblje krasi užasno vrijeme. Budući da nemam profi rasvjetu stvarno mi je bilo teško uhvatiti realan swatch nijansi. Nemojte zamjerit'. 


Uz sve prikazane proizvode u ovom postu, kolekcija još sadrži i lakove za nokte.
Ako niste uspjele uhvatiti niti jedan proizvod iz Graphic Grace kolekcije, preporučila bih vam da požurite budući da će uskoro nestati sa polica Dm-a, Muller-a.

Koji vam se proizvod najviše svidio iz GG kolekcije?
Kissi kissi
G




*PR PROIZVODI


P.S. Dobitnica Giveaway #7 je Aneta Služek. Čestitam! 
Ponovno se igramo poslije Uskrsa i nadam se da ćete tada poštivati pravila za sudjelovanje budući da ih je više od polovice krivih. 

You Might Also Like

8 komentari

  1. Joj, ovu olovku za obrve bi bilo super probati, stalno sam u potrazi za dobrim proizvodima za obrve. Odličan post :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti Megy :D Olovka je super i sama se nadam da ću uspjeti naći još koji primjerak prije nego se kolekcija povuče iz prodaje :)

      Izbriši
  2. Zgodni proizvodi iako mi se na prvu nisu svidjeli na polici. Najviše mi se sviđaju ruž za usne i olovka za obrve. Lijepi look si iskemijala. :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni se baš dizajn na pakiranju svidio pa se jedva odlučila između ruža i rumenila :) ali u principu da, ruž i olovka za obrve su najbolji, a i paletica ne kaska puno za njima :) ma joj, look mi ne spominji, imala sam svjetske muke hahah, svjetlo nikakvo, fotić ne hvata realno boje, i rumenilo prepigmentirano, a ja to nisam znala dok nisam isprobala..haha, al ajd reko ubacit ću i fotku sebe da ljudi ne pomisle da sam duh xD

      Izbriši
  3. Ruz mi je prekrasan! Prava proljetna nijansa!! Odlicno ti stoji! :)

    OdgovoriIzbriši

Popular Posts

Like us on Facebook

https://www.facebook.com/Gorgeous-on-a-budget-679688375447454/?ref=aymt_homepage_panel

Flickr Images