New in #21 (Avon, L.O.V, Nivea, Garnier, La Roche-Posay, Balea, She)

subota, ožujka 03, 2018

Dragi moji, dobro došli na blog. Na repertoaru su novi kozmetički proizvodi koji su se našli kod mene. Nema ih nešto puno, ali si mislim da je bolje da post natipkam sada da kasnije ne bih na nešto zaboravila ili čak potrošila prije posta noviteta (znalo se događati haha).
Pa ukoliko vas zanima što sam ti to kupila, nastavite čitati.

Avon eve confidence

Napokon se ja dočepala Avon kataloga. Unazad kojih godinu  i nešto u mojoj blizini nije bila niti jedna Avon lady i nisam bila u mogućnosti neke nove proizvode isprobavati. Ali sada ih ima pa je vrijeme da nadoknadim sve propušteno i obnovim zalihu onih proizvoda koji su mi ostali u dobrom sjećanju. 
Prvi novitet je Eve Confidence parfem. Naime, on je trebao biti poklon za rođendan, ali prijateljica ga je dobila tjedan dana ranije pa je evo ostao kod mene. Još je neotvoren i u videu moje kolekcije parfema sam vas pitala želite li možda giveaway ovog parfema. Ukoliko odaziv bude nešto veći radit ćemo darivanje. Za sada  je svega vas par ostavilo komentar da je za darivanje pa ukoliko se to ne promijeni, izgleda da parfem bude ostao meni. 
Dalje, ponovno sam kupila ovaj Naturals set koji sadrži piling za tijelo, gel za tuširanje i losion za tijelo. Ukoliko ste isprobale znate da krasno miriši po šumskom voću i naru. Definitivno mi je ovaj set jedan od najdražih u ponudi, a i dosta jeftin. Mislim da se skoro svaki katalog vrti oko 45 kn što uopće nije puno za tri proizvoda. 



U DM-u sam ponovila kupnju Garnier proizvoda za kosu. Ljetos sam isprobala SOS šampon i dojmio me se, ali sada kada ga ponovno koristim ne vidim razlog zašto mi je toliko ostao u pamćenju. Nisam primjetila da mi pomaže da se kosa sporije masti, naprotiv perem ju svaka dva dana. Ne djeluje niti malo kod peruti (znam da mu to nije ni funkcija, ali uvijek se nadam kod šampona da će i to obavljati). Kosa mi ne izgleda obnovljeno, možda su samo vrhovi zaglađeniji, ali prije bih rekla da je to zbog ulja koje koristim na vrhovima nego da je do ovog šampona.
Također kupih Garnier masku za jačanje kose (Grow strong). Kosa mi opada nenormalno. Što zbog zimskog razdoblja što zbog hormona (pojava za vrijeme i poslije trudnoće). 
U sklopu rješavanja tog problema, kupila sam i Avon Advance tehniques tretman protiv opadanja kose. Primjetim da mi uz ova dva proizvoda kosa manje opada, ali ne bog zna koliko manje. Ukoliko imate kakve proizvode za preporučiti povodom tog problema, javite mi. 
I  zadnji proizvod sa slike je Avon naturals piling za lice sa čajevcem i krastavcem. Isprobala sam ga do sada samo jednom i nemam nikakvih dojmova za sada. O ovim proizvodima ću vam konačne dojmove (ukoliko im  ne posvetim postove) prenijeti u videu potrošenih proizvoda. 



Avon senses gelovi za tuširanje

Iako nisam neki ljubitelj ovih Avon senses gelova za tuširanje, bila je neka akcija gdje je jedan koštao 9,90 kn, pa sam uzela dva jer gelova uvijek treba, a i bila je neka ponuda ako kupiš dva gela dobiješ kremu za ruke za 1,00. Pa sam to naravno iskoristila. Gelovi su Happines i African treasure

Avon Planet spa

Evo još malo Avon noviteta. Što da vam kažem, nisam dugo imala katalog u ruci. Taman sam potrošila svoj gel za umivanje pa sam uzela ovaj koji me jako zainteresirao, a to je Clearskin bubble cleanser. Dojmove ću vam sigurno prenijeti. Također, dobila sam Planet spa kremu za ruke za 1 kunu što je odličan deal. I već neko vrijeme koristim Planet spa eye gel masku koja mi se jako sviđa. Imam osjećaj da radi neki facelifting (haha). I zadnji proizvod je La Roche-Posay termalna voda koja je za sada odlična. 

Nivea cream soap

Obnovila sam zalihu Nivea krutih sapuna za ruke. Njih isključivo koristim za pranje kistova i beauty blendera. Odlično ih čisti. Iskoristila sam kupone u DM-u i kupila ih 4 komada da budem mirna. Balea rose kiss labelo je isto novitet, ali opet ponavljam problem na početku posta, skoro mi je pri kraju i da vam ne tipkam ovaj post sada, pokazala bih ga tek u potrošenim proizvodima. Inače, sva Balea labela su mi solidna. Nisu bog zna što hidratizirajući, ali su dovoljno kvalitetna za tu cijenu. Trebala mi je nova rašpica za nokte i ne znam, stvarno ne znam zašto sam kupila ovu She među svom silnom ponudom jer je ovo koma. Ovo uopće nije rašpica. S njom se ne može ništa radili osim možda mrvicu zagladiti nokat. Fail proizvod od otvaranja.


I zadnje od preparativnih proizvoda su oni proizvodi namijenjeni mom bebaču. Uzeh iz Avona ovu slatku spužvicu za kupanje koja mu više služi za igru u kadici nego što ga uspijem okupati sa njom (haha). Te, Mustela 2u1 šampon i gel za tuširanje. Odlični su mi Mustelini proizvodi. Cijena im je nešto viša, ali definitivno opravdana. Mirišu fantastično, čiste i najbitnije ne uzrokuje bebaču nikakve osipe.

Avon true colour

I za kraj posta noviteta ide malo dekorative. Opet, cijela Avon postava na slici. Ove proizvode ću vam kroz neko vrijeme pokazati na facebook stranici tako da sada neću ulaziti u detalje jer neke još nisam ni isprobala. Kupila sam: Mark tekući mat ruž u nijansi TKO, Colortrend ruž u nijansi passion, True color ruž u nijansi vintage pink. Te, True colour puder u kamenu i ultra volume maskaru. Ukoliko vas neki proizvodi posebno zanimaju, pišite mi u komenatrima pa ću prvo njih isprobati i prenijeti vam dojmove. 

L.O.V Olympe's burgundy

I zadnji, ne avonski proizvod, je L.O.V mat ruž u nijansi Olympe's Burgundy. Zaboravila sam ga naknadno slikati  za ovaj post, ali već sam vam ga pokazala na facebook-u pa sam se snašla sa slikom.

To bi bilo sve od kozmetičkih noviteta koji su se našli kod mene. Znam da sve obiluje samo Avonom, ali što da vam kažem, poludjela sam kada sam napokon dobila katalog. Svatko bi na mom mjestu napravio isto (hahaha). 

Pišite mi ako vas nešto posebno zanima i ja ću vam rado prenijeti dojmove.
Do sljedećeg posta,
Kissi kissi
G

You Might Also Like

8 komentari

  1. Sve mi je super.Mene zanima Clearskin čistilica,nisam još probala kao i ovaj Mustela 2 u 1,toliko sam šampona promijenila i ništa mi ne paše,nije za bebača,za mene je

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mustelu isključivo koristim na bebaču, ali isprobat ću i ja pa prenesemdojmove :)

      Izbriši
  2. Meni je Avon Clearskin čistilica u početku bila superiška ali kasnije mi se lice jako osušilo. Sada ju koristim 1x tjedno. ALI efekt hlađenja je cool :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala na informaciji, obratit ću pažnju na isušivanje da vdim hoće li se javljati kod mene. :)

      Izbriši
  3. I ja sam nakon dugo vremena naručila Avon, što za sebe, što za poklone i vidim da nam se pola narudžbe podudara valjda jer imaju stvarno primamljive popuste, ali i proizvode. Od ovih navedenih kupila sam piling za lice, Happines gel za tuširanje, kremu za ruke Planet spa (kaže muž da mu smrducka po zagorenom mlijeku hahaha ma ne kuži on da je to afrički maslac) i passion ruž. Od AT maski za kosu uzela sam onu za sjaj. Da te utješim, po svom iskustvu i po onome što sam pročitala kosa prestaje ispadati negdje 9-12 mj. nakon poroda. Do tada kažu da ništa baš ne pomaže 100% (ni vitamini) jer navodno hormoni tek tada dolaze u normalu. Još malo, znači.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hahah, eto većina sličnih proizvoda :) Ja sam jedva dočekala katalog, nitko ga nije imao u mojoj blizini tako da ja sada guštam xD a ovo za kosu-užas!! Znači ne mogu proći kroz kuću a da mi ne otpadne koja vlas. Sva sreća, bebač puže već mjesec dana pa sam primorana usisavati i brisati podove svaki dan pa vidim koliko dlaka pokupim..već sam mogla izraditi periku xD

      Izbriši

Popular Posts

Like us on Facebook

https://www.facebook.com/Gorgeous-on-a-budget-679688375447454/?ref=aymt_homepage_panel

Flickr Images