Olival- Čarobni piling za tijelo

subota, veljače 10, 2018

Nedavno mi je stigao paketić iz Olivala koji je sadržavao konoplja mast i čarobni piling za tijelo. 
Uopće nisam očekivala piling i možete zamisliti moje oduševljenje kada sam ga vidjela jer ga do sada još uvijek nisam bila isprobala. 
Na žalost  recenzija ovog pilinga neće obilovati slikama proizvoda u ambalaži iz razloga što se munjevito potrošio. Pa bacimo se da sam tekst o tome što imam za reći o ovome proizvodu. 


Dakle, proizvod dolazi u prozirnoj plastičnoj ambalaži sa zlatnim čepom na odvrtanje. Količinski dobijete 200 ml proizvoda. Sama bočica izgleda prekrasno i luksuzno, a piling uistinu čarobno. Rupica kroz koju dozirate piling je malena, nema bojazni da ćete istresti previše proizvoda odjedanput. Cijena mu je 49,90 kn i možete ga naći u svim dućanima koji inače drže Olival kozmetiku (DM, Muller, Bipa...).


Sam piling je transparentan te gelaste teksture. U sebi sadrži skroz sitna zrnca koštica marelice. Ja osobno nisam ljubitelj grubih pilinga za tijelo koji sadrže veća zrnca i koja se obično koriste jednom tjedno tako da mi je ovaj piling odmah na prvu sjeo. Koristila sam ga skoro svaki dan. Iako pilinge ne trebate toliko koristiti, ja jesam i nisam vidjela negativan učinak na koži zbog učestalog korištenja. Čak i manja količina pilinga se lijepo razmazuje i lagano pjeni. Miris mu je fantastičan. Možda čak i malo jak, ali niti malo neugodno. Marelica se osjeti i satima nakon tuširanja te je to ujedno i jedna od najboljih stvari kod ovog pilinga. U našem kućanstvu se piling potrošio u roku od dva tjedna jer su ga svi koristili i svi imaju samo riječi pohvale. 


Što se tiče samog učinka pilinga, on je jednak kao i kod drugih koji sadrže malo grublja zrnca. Dakle, čisti kožu, ne ostavlja ju zategnutom i dehidriranom da vapi za losionom za tijelo. Osobno nisam niti koristila losion poslije korištenja pilinga jer nisam primjetila da mi isušuje kožu. 
Sastav proizvoda možete vidjeti na slici dolje: 



Vjerujem da je većina vas isprobala ovaj piling i zanimaju me vaša mišljenja?
Hoćete li ponoviti kupnju? Ja definitivno budem.


Kissi kissi 
G


* PR PROIZVOD

You Might Also Like

2 komentari

  1. Skoro sve sam probala osim pilinga i zlatnog ulja ali sve im je super

    OdgovoriIzbriši
  2. Meni je bio odličan, trebala bi si ga ponovno kupiti. :D

    OdgovoriIzbriši

Popular Posts

Like us on Facebook

https://www.facebook.com/Gorgeous-on-a-budget-679688375447454/?ref=aymt_homepage_panel

Flickr Images