L.O.V Heartful healthy glow blush- br. 020- Secret Apricot

utorak, prosinca 27, 2016

Na moje veliko iznenađenje, kozmetička firma Cosnova je lansirala novi beauty brend- L.O.V.
Vjerujem da ste i svi vi bili oduševljeni tom spoznajom budući da ista firma drži i Essence i Catrice kozmetiku. L.O.V sam dosta puta škicala u Muller drogerijama, ali nisam kupila niti jedan proizvod z razloga što sam ih smatrala dosta skupima (ako uzmemo u obzir cijene Essence i Catrice kozmetike) . Međutim, kao poklon za rođendan, sam od svoje drage blogokolegice Mean Green Queen dobila L.O.V rumenilo, pa ću vam ga danas malo pobliže i pokazati i dati konačni rezime o tome hoću li ipak posustati i nabaviti još koji proizvod ovog brenda.


Za početak, malo o ambalaži rumenila. Rumenilo je maleno, tanko te napravljano od vrlo čvrste plastike. Vrlo je stabilno i sigurno se zatvara. Boja pakiranja je crna. Na njemu je otiskan logo brenda i naziv proizvoda dok se na poleđini nalazi etiketa na kojoj su otiskane osnovne informacije o proizvodu. Iskreno, ovo je jedno od najelegantnijih rumenila koje posjedujem. Bolje rečeno- izgleda luksuzno. Može kvalitetom pakiranja konkurirati i HE brendovima jer se na pakiranju kod L.O.V brenda nije štedilo. Unutar pakiranja, osim samog rumenila, nalazi se i malo ogledalce koje je uvijek vrlo zgodno i praktično imati u sklopu samog proizvoda. 


Nijansa rumenila kojeg sam dobila je br. 020 Secret apricot, a linija rumenila je Heartful healthy glow blush (long lasting). Budući da je ovo klasična peachy nijansa, smatram ju idealnom za proljetna razdoblja. 
Tekstura rumenila je na dodir tvrda, ali ujedno i mekana i svilenkasta. Proizvod se prilikom swatchanja prstima ne trusi dok prilikom nanošenja kistom da. Međutim, trušenje je minimalno i vrlo lako se očisti sa rubova pakiranja, Finiš koji rumenilo ostavlja na obrazima je svilenkasto-mat te djeluje vrlo svježe i prirodno na obrazima. Iako se prilikom swatcha ne primjete svjetlucave čestice, one se u minimalnim količinama (stvarno jako malo) ipak daju primjetiti na obrazima. 



Pigmentacija rumenila je odlična. Dovoljno je lagano natapkati kistom po proizvodu da dobijete jaki intenzitet nijanse na obrazima. Preporučila bih vam oprez prilikom korištenja. Doduše taj intenzitet neće dugo potrajati, možda svega sat vremena.



 Postupno s vremenom rumenilo će doslovno nestati sa lica i onda ga je potrebno ponovno aplicirati. Rumenilo se lagano nanosi te se može, a i mora nadograđivati. Iako je na samom pakiranju naznačeno da je ovo dugotrajno rumenilo-ono to nije.  Upravo zbog slabljenja intenziteta nijanse i potrebom za nadogradnjom rumenila, smatram da je mu je cijena previsoka. 


Nakon što sam imala priliku isprobati ovo rumenilo, odlučila sam da ću se baciti i na ostale proizvode. Unatoč slabijoj trajnosti, ovo rumenilo je prekrasno i malo je reći da sam pakiranjem oduševljena. Hvala Green na poklonu <3 . 

Količina:5grama
Rok uporabe: 24 mjeseca
Cijena: cca 50 kn
Dostupnost: Muller drogerije

Jeste li isprobale koji L.O.V proizvod i što općenito mislite o brendu?
Kissi kissi 
G




You Might Also Like

5 komentari

  1. Nijansa je tako lijepa! *.* Green je dobro izabrala!
    Slažem se da je 50kn previše ako nestaje s lica.
    Mislim da ću i ja isprobati uskoro nešto od L.O.V-a, ambalaža im je divna i baš izgledaju primamljivo proizvodi. :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Šteta da brzo nestane jer nijansa je odlična!

    OdgovoriIzbriši
  3. Ja pikiram lakove, al no buy me sprečava, a i ko što kažeš, cijena je nešto viša nego Essencu ili Catriceu, ali jednom ću sigurno kupit koju nijansu. Baš mi je žao kaj nije dugotrajno jer dok sam swatchala u Mulleru, ostala sam oduševljena koliko je pigmentirano. Ak niš drugo, barem imaš lijepu ambalažu koju možeš stavit za ukras. :D

    OdgovoriIzbriši
  4. Nisam probala ništa od L.O.V-a, no mene kao i Anamariju najviše zanimaju lakići, a i bacila sam oko na nekoliko nijansi :D

    OdgovoriIzbriši
  5. Isprobala sam tester rumenila u Mulleru, na dodir je stvarno svilenkasto! Šteta što nije dugotrajno.. Nijansa mi je prekrasna, definitivno onakva za kakvom često posežem!!

    OdgovoriIzbriši

Popular Posts

Like us on Facebook

https://www.facebook.com/Gorgeous-on-a-budget-679688375447454/?ref=aymt_homepage_panel

Flickr Images