Wet n Wild- Color Icon lipliner E717 Berry red

ponedjeljak, veljače 29, 2016

Nakon malog predaha od tipkanja postova, vraćam se sa prvim dojmovima o najvećoj olovci za usne.
Riječ je o Wet n wild Color Icon liplineru i za prezentaciju vam odmah stavljam fotografiju da možete vidjeti usporedbu veličine sa Essence liplinerom. 
Nije li ovo najveći lipliner koji ste ikada vidjele?




Wet n wild kaže:
"Olovka sa bogatom, kremastom formulom daje usnama izražajnost i korigira oblik po želji."

I ptice na grani već znaju da ja vodim duboku borbu sa suhim usnama. Upravo mi je zbog tog problema nekada uistinu teško testirati proizvod za usne zbog konstantne potrebe za hidratacijom usana. Ako želite znati kako sam se nosila sa ovim proizvodom, nastavite čitati.



Wet n wild olovka za usne mi je došla fino zamotana u celofan te iz tog razloga imam snažnu potrebu da pohvalim brend. Sve i jedan proizvod koji sam kupila ili dobila je bio zapakiran ili oblijepljen etiketom. Iskreno, nema mi gore stvari od toga kada kupim proizvod, dođem kući, otvorim ga i nađem nečiji otisak prsta po njemu. Dođe mi da odnesem proizvod policiji i zahtjevam da mi nađu tu osobu da malo porazgovaramo. 
Dakle, sve pohvale Wet n Wild kozmetici za zaštitu proizvoda. 
Isto tako, na toj plastici/celofanu, kojim je zaštićen čep olovke, je otiskan popis sastojaka proizvoda.
Količinski vam Wet n wild daje 1,4 grama proizvoda za cijenu od 14,90 kn. Do sada još nisam naišla na toliko darežljiv proizvod.  Olovku ću sigurno šiljiti godinama. 


Nijansa koju sam dobila je E717 Berry Red ili bolje rečeno- pure red.
Ovo je prava i klasična crvena nijansa te se odlično stapa sa ruževima.
U ponudi možete naći šest nijansi ovih liplinera i sve i jedan izgleda krasno. 


Tekstura olovke je kremasta da ne može biti kremastija. 
Tako se jednostavno i glatko nanosi čak i na suhe usne. Ostaje nepomična i unutar linija usana te se ne urezuje u brazdice. 
Možete ju nositi samostalno bez ruža, štoviše preporučljivo je. Šteta bi bila "uništiti" nijansu olovke nekim ružem.
Na žalost, meni olovka isušuje usne (kao skoro svaki drugi proizvod za usne). 




Pigmentacija olovke je jednom riječju savršena. Jedan sloj je dovoljan za potpunu prekrivenost i nema potrebe za ikakvom nadogradnjom. 
Olovku sam nosila skoro četiri sata (bez jela i pića) i nije izgubila intenzitet nijanse.
Nisam ju mogla više imati na usnama jer sam morala posegnuti za balzamom da bih hiratizirala usne. 
Zbog izrazite pigmentacije i trajnosti olovke, predlažem vam da budete oprezni sa nanošenjem proizvoda budući da ga je malo teže obrisati i popraviti. 


Također, olovka odlično ide uz MegaSlicks balm stain u nijansi Red-ioactive čiju ste recenziju mogle vidjeti OVDJE.  Iako je taj post objavljen prije desetak dana već je postao drugi najčitaniji post na mom blogu i strašno mi je drago da vam se taj proizvod toliko svidio. 
Za neki idući new in ću poharati svoj Accessories dućan za još Wet n wild noviteta budući da im je odličan omjer cijene i kvalitete.

Facebook: WET N WILD CROATIA

Kissi kissi 
G



*PR PROIZVOD








You Might Also Like

16 komentari

  1. Proizvod se čini odličan, samo šteta što ti isušuje usne :/
    Moram priznati da do sada uopće nisam čitala o ovim olovkama za usne.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Stvarno je, olovka je odlična. :) ma, meni sve i jedan proizvod za usne isušuje :/ imam ultra suhe usne :// ali ne mora značiti da će i tebi isušivati. Nisam ni ja nailazila na rcenzije i baš mi je žao što su brend i njihovi vrlo kvalitetni proizvodi toliko zanemareni od strane blogerica.

      Izbriši
  2. Čovječe ovo je olovčetina, to ne mogu za života potrošit. :D Predivna je nijansa i baš ti lijepo stoji na usnama. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. to sam i ja pomislila kada sam ju vidjela haha, ali olovka je krasna...obećajem jednom ću pokazati kako proizvodi paše uz moj ten, samo moram potrefit good hair day :D haha

      Izbriši
  3. Imam hrpu njihovih ruževa, ali niti jednu olovku :/ ne znam kako to da nikad nisam uzela neku za probu.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Trebaš, obavezno :) sljedeći put kad se nađem u blizini interspara idem po sve njihove olovke :)

      Izbriši
  4. I ja imam ovaj mega primjerak olovke već neko vrijeme i potpisujem sve što si rekla. Odlična olovka za vrlo male novce. Iskreno nikad je nisam nosila na cijelim usnama pa ne znam koliko bi isušila moje relativno normalne usne, ali probati ću sigurno. Jedino što je malo problematično zbog te veličine je što ne stane u kozmetičku torbicu pa mi je vrlo nezgodno uzet je za van. Iako već ju duže vremena gledam i kujem plan kako ću je prepiliti i napraviti dvije :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. haha, dobra ideja-probaj prepilit :) meni je zbilja žao neke liplinere i krasne nijanse "kvarit" sa ružem pa ih volim nositi same :) ovo je super proizvod :D

      Izbriši
  5. Ja nazalost nisam probala ovaj proizvod i deluje mi jako dobro. Probaj da naneses balzam za usta 15ak mminuta pre nego sto naneses ovu olovku :) Boja je presavrsena!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. na žalost, nanesem ja balzam i puno prije olovke, ali nakon olovke odmah imam užasnu potrebu za balzamom, jednostavno ja usne mažem svakih desetak minuta-oduvijek xD ovisnost i potreba, ne mogu se zamisliti živjeti u svijetu a da nemam balzama za usne..grozno xD ako budeš u mogućnosti, definitivno isprobaj olovku-savršenstvo :D

      Izbriši
  6. Baš mi je drago da ti je dobra olovka, ja svoju nikako da otvorim i počnem koristiti :D
    divna je boja koju si izabrala :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. odlična je :D najveći proizvod ikad haha
      nijansa je krasna, imala sam sreću da mi je ova poslana :)

      Izbriši
  7. Vec treci put pokusavam ostaviti komentar! :) Uglavnom, vidjela sam njihove liplinere i stvarno su ogromni, ne znam zasto se nikad ne odlucim kupiti. Imam hrpu njihovih ruzeva koje obozavam. Trenutno obozavam Essence longlasting liplinere!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. e ako voliš essence (obične i longlasting), volim ih i ja, ove ćeš obožavat jer su sto puta dugotrajniji i pigmentiraniji od essence-ovih :D uvelike zanemaren a toliko kvalitetan proizvod :/

      Izbriši
  8. Joj i ja imam taj konstantni problem sa suhim usnama, unatoč svih balzamima i pliniznima ovoga svijeta. Također često nosim samo olovku, bez ruža ukoliko me nijansa obori s nogu :) Ova mi na fotografijama djeluje dosta suptilno i vrlo nosivo. Iva

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. omg, onda znaš u kakvim sam probelmima sa usnama, jednostavno ništa ne pomaže :/ uskoro će na blogu biti suradnja sa jednom krasnom prirodnom kometikom, pa sam si izabrala balzam za usne da isprobam, ako bude ičemu valjao za ultra suhe usne-obavijestim te :) a nijansa olovke je krasna, idealno paše uz neutralnu šminku na očima :D podiže cjelokupan look :)

      Izbriši

Popular Posts

Like us on Facebook

https://www.facebook.com/Gorgeous-on-a-budget-679688375447454/?ref=aymt_homepage_panel

Flickr Images