Essence- Happy girls are pretty: 01 You sweeten my day! blush

utorak, listopada 13, 2015


Nedavno sam u Mulleru naišla na Essence rumenilo koje me estetski odmah privuklo i jednostavno sam ga morala kupiti. 
Nijansa koju sam uzela je ujedno i jedina nijansa ovog rumenila koje je bilo u prodaji u sklopu kolekcije Happy girls are pretty.


Nijansa 01 You Sweeten my day! je, kao prvo, estetski vrlo ugodna za promatrati. 
Rumenilo dolazi u njihovom prepoznatljivom akrilno-prozirnom pakiranju. Pakiranje je dosta čvrsto, stabilno i sigurno s obzirom na cijenu koju ćemo potrošiti za njega.
Natpis naziva kolekcije na pakiranju je mješavina različitih fontova, i to mi  jako simpatično i zgodno izgleda. 



Ono što mi se najviše svidjelo je naravno izgled samog rumenila. Veliko srčeko u sredini, a hrpa malenih u pozadini. Preslatko. 
Pozadina rumenila je nježno roze nijanse, a sama sredina je u nešto dubljoj rozoj nijansi.
Sjedinjenjem tih dvaju nijansi  nastane jedna krasna prirodna pink nijansa koji osvježi obraze i cjelokupan izgled.


Tekstura samog rumenila je mekana pa mi se rumenilo trusilo dok sam ga swatch-ala (prstima). Ali prilikom nanošenja rumenila kistom, nisam primjetila trusenje. 
Pigmentacija je na "swatch" dosta dobra i rumenilo se da nadograđivati, što je odlično budući da će vam nadogradnja trebati. Naime, trajnost mu je cca 4-5 sati. Mene to malo živcira jer sam naviknula na to kada ujutro nanesem Sleek rumenila, znam da ću nakon 8 sati kada se vratim s posla naći to rumenilo na licu. Ali, s druge strane trajnost je i dobra ako ćemo gledati sa cjenovne strane.


Popis sastojaka možete vidjeti na slici dolje:

Par puta sam ovo rumenilo nosila isključivo kao rumenilo i nije da me nešto toliko posebno oduševilo, malo je presvijetlo za moju inače ultra svijetlu put. 
Iz tog razloga ga više koristim kao highlighter i to funkcionira odlično i predivno izgleda rose highlight na licu. 
Kao što vidite na swatch-u, kao samo rumenilo ovaj je proizvod presvijetao (lijevo-pozadina, sredina-srce, desno-mix obje nijanse).


Proizvod je kupljen u Mulleru (manje od 30,00 kn), pa pretpostavljam da tamo još uvijek možete naći neke proizvode iz ove kolekcije.


Jeste isprobale ovo rumenilo i kako vam se čini?
Što općenito mislite o Essence rumenilima?
Jeste li više Essence ili Catrice tip što se tiče rumenila?
Zanima me iz razloga zato što ću idući post posvetiti jednom Catrice rumenilu, pa stay tuned ako vas zanima koja rumenila su mi bolja.


Do sljedećeg posta, 
Kissi kissi 
G



You Might Also Like

26 komentari

  1. Odgovori
    1. Preporučujem :) ako ništa drugo, barem da gledaš u njega :D

      Izbriši
  2. Mene sama ambalaža privukla, preslatka je!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Uistinu je, definitivan favorit najslađeg pakiranja i izgleda proizvoda :)

      Izbriši
  3. Opet padamo na dizajn!!! Joj jest lijepo! :D

    OdgovoriIzbriši
  4. Divno. Rumenilo je prelijepe roze boje, a ambalaža preslatka. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sve preporuke, ali ja ga više koristim kao highlighter i odličan je :)

      Izbriši
  5. Ajmeee stigla je ta kolekcija? Škicam to rumenilo još otkad sam ga prvi put vidjela na stranim blogovima. Bit će moje, koga briga za pigmentaciju i trajanje, samo ću ga gledati :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Je, stigla je...barem u mom Mulleru..nisam dugo pratila kolekcije i ova je bila zgurana sa strane pa sam mislila da je neka jako stara kolekcija..no, bez obzira što nije bila uočljiva, ovo pakiranje sam zapazila na 5 metara udaljenosti :) Pigmentacija je ok, trajnost bi mogla i biti i bolja, ali zato kao highlighter je odličan :) A i izgled je presladak :)

      Izbriši
  6. preslatko je :) padam na takve lijepe ambalaže :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Toliko je lijepo da bi ga mogla sam gledati :D Mislim da bi i meni bilo presvijetlo jer sam svijetle puti :) Imam nekoliko Essence rumenila i meni su se pokazala kao dobra, a često ih koristim u nekakvim situacijama kad sam u gužvi jer se s njima teško može pretjerati i ne zahtijevaju puno blendanja da bi izgledalo uredno :D Catrice rumenila također volim :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, tako je i meni, ali onda dobro pomiješam nijanse velikog srca i malih srčeka i ispadne mi jako lijep highlight, jer sma inače ultra bijela i ne vidi se najbolje na mojoj koži...ali nema veze, barem gledam u proizvod xD

      Izbriši
  8. Odgovori
    1. Jel' da? Mislim da nema osobe kojoj se ambalaža neće svidjeti :D

      Izbriši
  9. ajmeeeeee <3 <3 <3 preslatko je rumenilo, volim essence rumenila, nisu previse pigmentirana (barem ona koja ja imam) pa ih je lako za koristiti, a kako imam jako svijetlu put odgovara mi da nije prejako :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Inače sam i ja jako bijela..i iskreno ne vidi se ovo rumenilo najbolje na meni...ali da se nadograđivati,a i najviše ga koristim kao rose highlight..za tu cijenu, rumenilo je prekrasno..dizajn ambalaže i samog proizvoda je vrh :D

      Izbriši
  10. prekrasan je! imam catrice rumenilo i od sleek-a ali ovo gledam na blogovima i toliko mi se sviđa da bi ga voljela imati

    OdgovoriIzbriši
  11. želim ga od kada sam vidjela najavu, jer divno izgleda.. no šteta što je tako svjetlo :D
    odlično da si mu našla namijenu :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. da, malo mi je presvijetlo jer ja volim rumene obraze, pogotovo zimi, ali pretpostavljam da je za ljeto idealno..sadrži blagi shimmer pa se može premanijeniti u highlight...zadovoljna sam :D

      Izbriši
  12. Ovo mi je predivno, Essence rumenila su mi najdraža imam ih par komada i svako je dobro :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. onda definitivno trebaš i ovo dodati svojoj kolekciji..izgled je savršenstvo :)

      Izbriši
  13. Iskreno mene nije ni ambalaža ni reljef privukao ovom proizvodu, a i nekako sam se razočarala u njihova rumenila, imam u kolekciji puno boljih od njihovih... Dobro da si se snašla i prenamijenila ga. :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. A morala sam jer mi je izgled prepresladak... :) inače, nemam niti jednog njihovog rumenila u kolekciji iz razloga što sam ih kao tinejdžer koristila i uistinu zasitila, uostalom sada za mene postoji samo Sleek :) ali eto, ne žalim što sam ovo rumenilo kupila, koristim ga kao highlight i volim gledati u njega :D

      Izbriši

Popular Posts

Like us on Facebook

https://www.facebook.com/Gorgeous-on-a-budget-679688375447454/?ref=aymt_homepage_panel

Flickr Images