New-in #11

utorak, rujna 08, 2015


Opet sam malo obišla DM. I odmah moram izjaviti da sam očekivala da ću poharati sve i jednu policu i vratiti se doma sa nešto nove kozmetike, ali se to nije dogodilo. Zašto? 
Zato što u mom DM-u nema nikakvih novih kolekcija. Nema čak niti novih Afroditinih gelova za tuširanje. Čak sam pitala zaposlenicu, nakon što sam vidjela da je na Essence policama izložena kolekcija koja je bila aktivna prije tri mjeseca, da li oni redovno svaki mjesec dobivaju kolekcije. Zaposlenica je rekla da dobivaju, da će im baš danas doći nova. Yeah, moš' si misliti. 
Da skratim ovaj nepotrebni uvod, bacimo se mi na ono što sam na kraju uspjela kupiti.



U Konzumu sam našla šampon za svoje pse,Just 4 dogs. Iako mi psi nemaju buhe, bolje je spriječiti nego liječiti. (19,99kn) I moram napomenuti da mi je bočica preslatka. Ako tražite nešto slično za svoje pse, pogledajte u Konzumu. Imaju i sprejeve sa raspšivačem  za dezinfekciju kućanstva od vaših ljubimaca. Baš fora!
Budući da u DM-u nisam našla nove gelove za tuširanje od Afrodite (vanilije, pistacija, itd.),  kupila sam ovaj njihov od kokosa (15,49kn). 


Gelova za tuširanje kod mene nikad dosta, posebno iz razloga što mi i suprug obožava isprobavati sve mirisne tuširalice. U DM-u vam još uvijek traje akcija 1+1 Palmolive gel za tuširanje. Bitno je samo da vam drugi gel koji izaberete bude iste cijene kao i onaj na akciji. Mi smo izabrali, po ne znam koji već put, od meda i badema. Zbog akcije, ova dva gela smo platili 13,90 kn. Napominjem, ovaj moj DM je ful čudan, pa se nadam da se ista akcija odvija i u vašem DM-u. A ne ono kao kad ja vidim obavijest da su Afroditini gelovi dostupni u DM-u, odem pa ne nađem. Božeeee, DM!
Opet sam kupila Afroditinu kupku za stopala, ali ovaj put ne za sebe nego za kolegicu koja je izjavila da bi ju rado probala. Sutra joj je rođendan pa ću joj ovu kupku ubaciti u poklončić. 
Kupku inače možete naći i u Konzumu (23,99 kn), budući da ju ja nisam našla u svom DM-u. 
Btw, nemorate se bojati, moj DM je skroz u Sisku pokraj Interspara, nije u Zagrebu, Rijeci, ili negdje gdje ste vi. 


Muž me nagovorio da si uzmem, budući da je koštala 8,90 kn, Balein gel za tuširanje u tubici.  Nisam požalila, čim uhvatim vremena posvetit ću mu post. Ako ste isprobale, onda vam ne moram niti spominjati koliko me boja proizvoda fascinirala. I miriše fantastično.
Morala sam kupiti mužu H&S jer on ne može bez njega. Bila sam zadovoljna sa promjenom šampona. Naime, kupila sam Cien-ov šampon protiv peruti i sve je bilo ok, nije uzrokovao perut i blaži je za tjeme od H&S. Ali, nakon par tjedana korištenja, tjeme, točnije vlasište iznad vrata me znalo svrbiti k'o ludo. Mislila sam da je uzrok tome što kosu prirodno sušim i možda ju nedovoljno osušim prije nego odem spavati. Neki dan mi je suprug rekao da i njega jako svrbi glava, pa smo odlučili da je bolje i sigurnije vratiti se H&S. Bedara!
Još jedna Balea kremica retro pakiranja je kupljena. Ova je sa mirisom maline. (9,90 kn u DM-u)
Kada sam išla do dućana, mislila sam da ću završiti u Mulleru zbog Essence akcije (dvije maskare za 20 i nešto kuna), ali na žalost put me odveo do DM-a. Tamo nije bilo takvih akcija, pa sam kupila ponovno njihovu maskaru All eyes on me (vodootporna) 16,90 kn. 


U Konzumu sam pokupila novi vazelin jer mi je stari pri kraju. Na policama sam našla ovaj od Olivala. Nisam ni znala da Olival ima svoj vazelin. Pa uzeh da isprobam. No, vazelin je vazelin, nema se tu što pretjerano očekivati kada im je učinak isti.  (13,99 kn)
A ovo malo slatko ogledalo (IPhone u trapericama) sam našla u Offertissimi za 2,90 kn. Onak, skoro pa džabe. Kada sam ga doma otvorila, vidjela sam da je malo napuknulo i da se oljuštilo. Ok, inače mi ne smetaju te male greške kod ultra jeftinih proizvoda (koliko para toliko muzike), ali bilo bi lijepo barem da su me upozorili na greške. Onda bih, iskreno, radije dala 15 kn na neko ogledalce koje nije izdeformirano. Ali, kaj je tu je.  
Također, imate i akciju na paste za zube koja još uvijek traje u DM-u. Imate velikoga izbora, a ja sam se odlučila na Colgate 2x 17,90 kn.


Naravno da new-in kod mene ne može proći, a da se ne spomene koji novitet od Ziaje. Kod njihovih gelova za tuširanje idem po redu i isprobavam. Sada sam odabrala Creamy Shower Soap, Cashmere (cca 17,00 kn). Krema za ruke od maslina mi je stvarno super i već mi je bila u postu favorita. Cijena je bila cca do 12 kn na sniženju.


I za sam kraj noviteta, kolegica s posla je svoj godišnji provela u Rusiji  pa mi je donijela koju njihovu čokoladicu i ovaj preslatki Babuška privjesak za ključeve. Preslatko! Bwt, ne znam koja je čokoladica bila ukusnija od koje. 


To bilo sve za trenutne novitete. Kao što sam rekla, očekivala sam sama od sebe da ću pokupiti više dekorative nego preparative, ali nisam našla ništa što bi mi se svidjelo ili da je barem iz nekih novih kolekcija. Trebala sam otići u Muller, ali mi se nije dalo. Budem sljedeći put. 
I prije nego zaboravim, isprobala sam tester One Direction parfema i voljela bih da me netko upozorio da ga se klonim. Koma, nisam mogla sebi doći ostatak dana koliko smrdi. 

Ali svatko ima svoj ukus, pa se nadam da nisu  uvrijeđeni oni kojima je parfem prekrasan.

Do sljedećeg tipkanja, 
Kissi kissi
G

You Might Also Like

25 komentari

  1. Volim Palmolive gelove i Colgate paste, a zanima me ova maskara, kakva je ? Tj, sta pruza :) ? Ziveli ukusni slatkisi :D !! Kristina

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ova Essence-ova maskara je najjeftinija, ako se ne varam, iz njihove ponude. Ne daje volumen kao recimo crna ili ljubičasta, ali ravnomjerno razdijeli trepavice i podigne ih sasvim dovoljno da takve ostanu 8 sati koliko sam na poslu. Najbitnije i ono zbog čega mi je ovo postala njihova najbolja maskara je to što se ne stvaraju grudice. Staru maskaru koristim već preko dva mjeseca i nema grudica, dok sa crnom, crvenom i ljubičastom nakon mjesec i pol ne mogu grudice maknuti sa četkice. I ovo je vodootporna maskara, na moru sam se kupala i ronila s njom i nikakvih crnih tragova ispod očiju nije ostalo. Odlična je za svakodnevnu uporabu, ali ponavljam ne daje volumen da ti trepavice izgledaju deblje niti duže. Živjeli slatkiši :*

      Izbriši
  2. Ovaj šampon za pse je pre dobar, ja sam morala mačku okupati i buhe su bježale na sve strane i nije dobila nikakve iritacije. Preporučam :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Baš super...i hvala ti što si mi javila tu infromaciju..inače moji pesi imaju nekakav šampon od breskve by Purina, takav nekakav brend, a ovo smo sasvim slučajno našli, pa reko idemo probati..bolje da spriječimo nego da uistinu moram iščešljavati buhe :) hahhaha

      Izbriši
  3. Hvala na iscrpnom i brzom odgovoru :* ! Kristina

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ništa Kristina, za tebe uvijek :* Nadam se da je pomogao odgovor :)

      Izbriši
  4. Jedino ne volim šampon za kosu Head&Shoulders....previše mi isuši vlasište

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. To mi je vječna nedoumica kod H&S, prejak mi je za vlasište, ali jedino od njega ne dobijem perut..i što ću :)

      Izbriši
  5. Volim Palmolive gelove za tuširanje, divno mirišu :) ljubomorna sam zbog čokoladica :D

    OdgovoriIzbriši
  6. Ja bih definitivno voljela probati ovu kupku za stopala :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kupka je jako relaksirajuća, kao da si na masaži i u sauni..plus miris biljaka jako opusti :)

      Izbriši
  7. Balea gel za tusiranje sam skoro kupila ovaj isti,predobar je i stvarno divno miriše !
    xx

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Gel je uistinu super...boja i miris su mljac...preporučujem ti ga ako ga slučajno opet nađeš :)

      Izbriši
  8. Želim isprobati Afrodita kupku, čim potrošim Avonovu, kupujem. Slatkiši su najbolji :D Babuška privjesak je baš sladak, jako lijep mali znak pažnje :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kupku sam kupila nakon recenzije Makeup and other, i baš mi se svidjela, veoma je opuštajuća :)
      Barbie čokoladice su mljac :D
      A privjesak je baš odličan znak pažnje :) Oduševila me.

      Izbriši
  9. Palmolive tusiralice obozavam, miris im je prelep, a i nega je dobra. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Palmolive, Dove i Nivea su mi nekako klasici među tuširalicama. Kada ne znaš što bi kupio, s ovim brendovima nećeš pogriješiti :)

      Izbriši
  10. fora slatkišii :D
    baš me zanima kakav je ovaj Ziaja cashmere :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Inače, najdraži njihovi gelovi su mi od kozjeg mlijeka, kokosa i narače. Svi odlično mirišu i njeguju, te je nakon njih poželjno koristiti losion. Ja nisam jer mi koža nije suha, ali bi bilo dobro. Sa cashmere nema nikakve potrebe za losionom, on je čak najviše hidratizira od svih koje sam isprobala, a bome sam isprobala skoro sve osim onog sa arganovim uljem :D Miris je decentan, skoro neprimjetan. Najbitnije je da mirišem čisto :)
      Ma slatkiši su mljac :D

      Izbriši
  11. Afroditinu kupku stalno gledam, ali nekako mi je draže napraviti neku home made, ali svejedno ju planiram isprobati jednom prilikom :D Ogledalce je totalno preslatko i žao mi je što je napuklo :/ Balea kremica malina mi je najdraža od svih prijašnjih, ali priznajem da sam ih pokupovala zbog preslatkih kutijica :D Bravo za kolegicu i za slatkiše :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Balea kremice mi pašu, ali moram priznati da me uvijek pakiranje kupi :) Preslatke su, a i ova od maline odlično miriši, i mislim da će i meni postati najdraža :) Ma kolegica je zakon :)

      Izbriši
  12. Super si se ponovila, ovo Afroditino mleko je savršeno imam i gel za tuširanje i kao spoj su idealni, taj miris je nestvaran, Baleu obožavam , super stvarčice :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Tuširalice su uvijek potrebne, pa umjesto nepotrebne kupnje kozmetike bolje se opskrbiti dekorativom koja mi je svakodnevno potrebna :)

      Izbriši
  13. Kaj si se istrošilaaa :D šteta kaj dm ima ovakve ispade, trebamo se selit u ZG :3 Sad hoću jesti čokoladice, damnnn :D

    OdgovoriIzbriši

Popular Posts

Like us on Facebook

https://www.facebook.com/Gorgeous-on-a-budget-679688375447454/?ref=aymt_homepage_panel

Flickr Images