MUR Salvation lntense lip lacquer-swatches

nedjelja, srpnja 12, 2015


Na samom početku današnjeg posta moram napomenuti da mi je ovo prvi MUR proizvod ikada isproban. Znam, znam...gdje ti živiš?- reći ćete. 
Jednostavno, od ogromne količine novih proizvoda na tržištu fizički ne mogu stići isprobati sve što želim. Iz tog razloga, radije kupujem ono što mi koristi. Pr, novi gel za tuširanje, losion, maskaru. 
I budući da nisam pretjerani ovisnik o proizvodima za usne (osim balzama), nekako sjajila ili ruževe zadnje biram i isprobavam.
No, da se iskupim što se još nisam dotaknula MUR-a, danas vam donosim kratki post o jednom njihovom proizvodu za usne,



Lip laquer u nijansi Nothing like you and I dolazi u kartonskoj ambalaži, koja je uistinu krasna. Rose gold pakiranje se otvara na dnu, pa ako vam se jako sviđa ova "kutijica" možete ju sačuvati nepodrapanu. Ne znam zašto biste čuvali omot pakiranja proizvoda, ali ako to volite- možete. Na poleđini pakiranja se nalazi opis proizvoda i njegovi sastojci, pa to slobodno škicnite.


Proizvod dolazi u pakiranju od 2 ml i cijena mu je na Pink Panda stranici 37,90 kn. Pakiranje je prozirno i možete vidjeti nijansu kroz njega. Četkica/kist se odvrće i ultra je mekana i veličinom prikladna za lagano i ravnomjerno nanošenje proizvoda. 
Lip laquer ima decentan i slatkast miris, ne bih vam znala reći čega, ali je jako ugodan i lijep.
Tekstura proizvoda je između tekuće i čvrste. Neće vam se razmrljati, ali neće ostati stajati kao kamen. Proizvod je jako ugodan na usnama. Kist ravnomjerno nanosi boju na usne i jednak je intenzitet boje na sve i jednom dijelu usana. Pr, neće vam donja usna biti savršeno prekrivena, a gornja tak-tak, pa ćete morati ponovno uzimati proizvod da nanesete i na gornju usnu. Onoliko proizvoda koliko uzmete dovoljno vam je da jednako prekrijete i donju i gornju usnu. Proizvod je pigmentiran do bola. Savršenstveno.


Za ovaj swatch sam koristila kao podlogu Essence lip liner u nijansi Yummy Berry. 
Swatch oba proizvoda možete vidjeti na slici dolje:


Budući da ne volim guste tekuće proizvode na usnama, iznenadilo me koliko se dobro ovaj laquer da stopiti sa drugim proizvodima. Na slikama izgleda kao da olovka za usne prevladava a samo su rubovi usana ocrtani. 


Lip laquer nije ljepljiv, što mi je bilo najbitnije kod ovog proizvoda.
Te, čini usne vizualno punijima, kako i garantira.


Definitivno ću isprobati još koju nijansu, prvenstveno mat nijanse. 
Ova nijansa ima glossy efekt i usne sjaje, kao što možete vidjeti na slikama.


Na linku OVDJE možete vidjeti kako izgleda nijansa Keep Lying for you, čiji swatch je napravila kolegica sa ALL MADE UP bloga.


Ste isprobale koju nijansu MUR lip laquer-a?
Jesu li vam draže mat i sa glossy efektom?
Do sljedećeg tipkanja, 
Kissi kissi
G

You Might Also Like

10 komentari

  1. Iako mnoge cure kažu da ne vole sjajila, ja ih obožavam! I to u zadnje vrijeme sjajilo nanosim na usne sve češće. Usne mi izgledaju nekako punije, zdravije... :) Nisam nikada probala MUR kozmetiku, a što se tiče što mi je draže, zaista ovisi od prilike, ali kažem, u zadnje vrijeme glossy efekt mi se baš sviđa :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. meni je recimo najbolje sa balzamom, to je sve što mi treba..sada ljeti izbjegavam ruževe jer su mi preteški, kako inače ne nosim sjajila jer ih ne volim, ovo mi je pravo iznenađenje i jako mi se svidjelo :) možda i promijenim mišljenje o sjajilima općenito :)

      Izbriši
  2. Predivno izgleda!!!! Jako mi se sviđa sjaj, makar sam fan više matt stvarcica nego sjajnih :) kada prestanem biti luda za ruževima sigurno ću početi koristiti sjajila :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. kada bih i ja birala ipak bih radije odabrala mat finiš..ali eto, ovo je bilo prvo isprobavanje pa nisam ni znala ništa konkretno o njihovoj liniji laquera..slj put deff uzimam i mat pa da usporedim :) hvala ti :D

      Izbriši
  3. Volim ta sjajila koja u sebi sadrže naziv lip lacquer,ali jednostavno mi se tekstura ovog ne sviđa pa mislim da ću preskočiti ako ikad dođem u dilemu :D Hvala na recenziji :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. jel, da..l meni je naziv super..i iznenađujuće tekstura mi paše..ne volim ljepljiva sjajila i ona koja ne prekriju ravnomjerno usne, nego moram sto slojeva nanijeti..a kako je ovo pigmentirano do bola, nemam s njim problema :) hvala tebi na komentaru..sve se to na kraju svede-voliš il ne voliš :)

      Izbriši
  4. Swatch na usnama bez podloge? Pliz :)))
    Volim vidjeti kako izgleda jer su me jako jako njihovi proizvodi za usne razocarali. Sjenila fenomenalna, ruzevi uzas .

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. vidjela sam da su cure ruževima baš razočarane, da im se nisu niti malo svidjeli..nisam isprobala niti jedan ruž, a po svemu sudeći niti neću, budem ih izbjegla :) ali lip lacquer mi je super, budem si još koji nabavila :D

      Izbriši
  5. Kad se radi o ovome više sam mat fan, mada zapravo najmanje koristim ruževe/sjajila... Ček, jel ti to imaš tak lijepu prirodnu boju usana? Sam dobro skužila da si samo rubove ocrtala? Ak je to tak, onda tebi ženo ne treba nikaj na usnama. :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hahhaa, nemam..rubovi su ocrtani essence olovkom, a sredina je MUR, ali mur poprima olovku, tako da su mi slike ispale malo drugačije nego što sam planirala, mur je tamniji od olovke..ali nije mi se dalo ponovno swatchat i fotkat..pa sam ostavila..lol

      Izbriši

Popular Posts

Like us on Facebook

https://www.facebook.com/Gorgeous-on-a-budget-679688375447454/?ref=aymt_homepage_panel

Flickr Images