Desk tour pt.1

nedjelja, srpnja 19, 2015


U posljednje vrijeme sam opsjednuta stolovima, organizacijom stvari koje držim na i unutar stolića, a i njihovom promjenom. Nakon nekog vremena često osjetim potrebu da izmjenjam stvari jer mi postanu predosadne. Zato sam vam odlučila pokazati prije i poslije desk makeover.
U procesu sam sastavljanja i opremanja svoje prve beauty sobe koja će biti namijenjena isključivo mojim kozmetičkiim stvarčicama i mom ormaru.


Trenutno imam jedan mali i ultra stari stolić za kompjuter. Pripadao je mom suprugu. Dobio ga je kada je kupio svoj prvi kompjuter prije desetak godina. Stolić je drveni i jednoličan sa ladicom koja se izvlači i koja je namijenjena tastaturi. Stolić je i dalje u odličnom stanju, pa umjesto da ga bacim i kupim novi, odlučila sam mu promijeniti ruho i osvježiti ga, dati mu novi štih i uklopiti ga u tematiku svoje nove sobice.
Ali, prije nego napravim makeover stolića mislila sam da bi bilo zgodno zabilježiti kako izgleda trenutno. Zato će ovo biti prvi dio desk tour-a, a kasnije ćete moći vidjeti novi izgled.




Sada se na stoliću nalaze razne stvarčice koje nemam gdje drugdje pohraniti. 
Na desnom dijelu stolića držim neke kutijice sa testerima i novim neotvorenim proizvodima. Na kutijama su dva parfemčića koja trenutno koristim, Celine Dion i Versace tester size.


Na sredini stolića imam jednu jako staru drvenu košaricu. Nisam ju željela baciti  pa sam ju obojala jednim slojem bijele boje za drvo. Sada je poprimila shabby chic look i jako mi se sviđa. U njoj su pohranjene neke preparativne stvarčice koje ne koristim baš svakodnevno, ali ih volim držati na otvorenom da ih se sjetim koristiti.


Na lijevoj strani stolića su dva organizatora za nakit. Njih ste mogli vidjeti i u mom vanity tour-u.
Veliki je kupljen u Jysk-u, a drvce sa sovama je iz Offertissime.


Ova tirkizna plastična teglica je isto iz Offertissime (cca 9 kn) i užasno me podsjeća na bijele Ikeine.
U njoj se nalaze losioni i body sprejevi.


Na pomičnu otvorenu ladicu namjenjoj tastaturi držim neke časopise. 
Imam jedan kutak u kući koji ću pretvoriti u svoju malu knjižnicu, a do tada se časopisi nalaze ovdje, a knjige su sigurno pohranjene u kutije dok ne dobiju svoje police.


Kao što vidite stolić je malen i jednostavan, ali zbog njegovog odličnog stanja želim mu dati novo ruho i novu namjenu. Ovaj stolić ću pretvoriti u svoj mali blog kutak gdje ću tipkati postove, imati svoj planer i organizacijsku ploču da se bolje mogu uskladiti i organizirati te stvoriti sustav koji će mi pomoći bolje tipkati i objavljivati postove. 

Iz tog razloga, jedva čekam da napravim makeover i da vidite novo ruho, a i to kako sam i gdje sam udomila ove trenutne stvarčice sa stolića.

Do tada, nadam se da vam se i ova postava svidjela, a i da će vam se još više svidjeti buduća.

Kissi kissi
G

You Might Also Like

7 komentari

  1. Ovu teglicu iz Offertissime imam i ja,baš zbog jednog od tvojih new in postova,bila je jedna jedina (baš ova boja) i morala sam je kupiti :D držim kistove za šminkanje u njoj :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. baš mi je drago :) teglica je super, a jeftinija i pristupačnija verzija od Ikeine..može se svašta pohraniti u njoj.. :D

      Izbriši
    2. kad se pojave opet,morat ću bar još jednu kupiti,al ovaj put pikiram ljubičastu :D

      Izbriši
  2. tirkizna teglica je fantastična :D
    volim kad se ljudi potrude preurediti nešto starije, podržavam reciklažu u bilo kojem obliku :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. također, volim vidjeti kada se nečemu starome malo da sjaja i učini ga se opet novim :) sve je to ultra jednostavno samo treba vidjeti kakvi sve načini postoje i odvojiti malo vremena za to :)

      Izbriši
  3. sviđa mi se tvoj stol :D baš je zaigran i girly :D
    nadam se da ti biljna kupka za noge pomaže :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. za sada je sve zbrda zdola..ali bacit ću se na makeover i napokon sve posložiti na svoje mjesto i organizirati ;) kupku kupih zbog tvog posta i super mi je, totalno relaksirajuće :)

      Izbriši

Popular Posts

Like us on Facebook

https://www.facebook.com/Gorgeous-on-a-budget-679688375447454/?ref=aymt_homepage_panel

Flickr Images