Flormar- Supermatte ruž u nijansi br.212

ponedjeljak, svibnja 11, 2015

Danas vam, drage moje, donosim kratki pregled jednog budget friendly ruža za usne.


Izvor: Google Images

Svi ste već vjerojatno čuli za turski brend Flormar, ako ne zbog ruževa onda sigurno zbog lakova za nokte. Odmah moram napomenuti da sam veliki fan njihovih lakova i oni čine 90% moje male kolekcije mazalica za nokte.

Budući da sam oduševljena lakovima, odlučila sam isprobati i jedan ruž. Za početak.

Flormar, koliko sam saznala sa njihovih stranica, ima dvije linije supermatte ruževa za usne.
To mi je malo čudno, ali ok.  Linije se razlikuju u boji pakiranja. 
Nabaviti možete crno ili bijelo pakiranje.



Od gore navedenih nijansi bijelog pakiranja ja sam odabrala zadnju u ponudi i to je ruž br. 212.




Odmah moram reći da mi je pakiranje prekrasno. Ruž dolazi u bijeloj ambalaži koja je plastična, ali dosta čvrsta. Siguran je za nositi u torbi. Ime brenda je na pakiranju otisnuto zlatnim slovima te sama unutrašnjost ruža je isto zlatna. Na ružu je zaljepljena trakica na kojoj piše protection seal i nju morate dolijepiti da biste mogli početi koristiti ruž. To je super jer vam garantira da vaš primjerak ruža nije otvaran.
Pakiranje je uistinu krasno. Barem meni.
Doduše, malo je čudnog oblika, šire je na vrhu i na dnu pakiranja od same sredine proizvoda  te iz tog razloga, na žalost, ne stane u organizator za ruževe kojeg sam kupila sa E-baya.


Na njihovim stranicama sam pronašla da ovaj ruž na našem tržištu košta 35,00 kn i da za tu cijenu dobijete 4,2 g proizvoda. 


Ja sam svoj primjerak kupila u B&H za 3,5 KM (14,00kn) i ovaj moj primjerak sadrži 4,5 g proizvoda.
Nisam sigurna da li svako tržište dobiva svoju količinu, ali eto tek toliko da znate gdje možete nabaviti više proizvoda za manje novaca, naravno-ako ste u mogućnosti.
Ako ste imali prilike ove ruževe kupiti kod nas u RH, slobodno ostavite koju informaciju o njima u komentarima.


Prva slika u postu je slika svih nijansi iz ove bijele supermatte kolekcije i ona prikazuje swatcheve nijansi i smatram da te nijanse nisu realno prikazane. Ako se odlučite za nabaviti koji ruž, radije pokušajte potražiti koju recenziju i realni prikaz nijansi da znate što možete očekivati.
Na Flormar stranicama nijansa 212 se zove Vintage Pink. Ne mogu vam garantirati da oni uistinu imaju imena kad nema baš puno recenzija ili članaka o njihovim ruževima. 
Na dnu pakiranja ruža se nalazi naljepnica sa brojem ruža unutar kolekcije, pa pretpostavljam da je kod ovog brenda isti slučaj kao i sa Golden Rose ruževima. Ruževi nemaju imena nego brojke. 


Isto tako, Flormar kaže da zahvaljujući baršunastoj teksturi ruževi daju mat i puniji izgled usana. 
Moje osobno mišljenje, nakon par korištenja, je da konkretno ova moja nijansa nije u potpunosti mat, a kamoli supermat. Za razliku od Golden Rose vitamin e (mat) ruževa, ovaj Flormarov više naginje nekakvoj kombinaciji mat i kremastog ruža. Lako se nanosi i nisam imala potrebe hidratizirati usne prije upotrebe, što recimo moram prije nanošenja Golden Rose ruževa.



Nijansa ovog ruža je nešto tamnija pink nijansa  sa daškom narančaste, rekla bih. Ili se to meni samo čini da vidim na usnama narančastu. 
I smatram da ruž uistinu daje puniji izgled usnama. 
Ova nijansa ne sadrži shimmer i dosta je pigmentirana. Postojanost i dugotrajnost nijanse na usnama je respektabilna. Mislim da je ruž izdržao oko 4h na usnama, a znam da sam u međuvremenu jela i pila. 


Budući da su ovo toliko jeftini ruževi nisam ništa pretjerano očekivala. Koliko para, toliko muzike.
Ali, ipak mislim da se ovdje za malo novaca možete dobiti solidan proizvod. 
Pakiranje je jednostavno krasno, barem za moj ukus. Sofisticirano, bijelo i minimalističko pakiranje sa daškom zlatne boje- prekrasno.
Pigmentacija i dugotrajnost su skoro u rangu Golden Rose ruževa, jedino im tekstura nije supermatte kako govori samo ime ove kolekcije. 


Kada sumiram sve ove doživljaje o Flormar ružu- mislim da ću si nabaviti još koji. 
Dosta su dobri da se za tako male novce propuste i ne isprobaju.

Imate li koju nijansu ovih ruževa u svojoj ladici?
Koji preporučujete?

Do sljedećeg posta,
Kissi kissi 
G

You Might Also Like

8 komentari

  1. Pakovanje je super, a nijansa ruza odlicna, svidja mi se puno :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. drago mi je da ti sviđa.. :D i meni je pakiranje vrh :O <3

      Izbriši
  2. Nijansa je prelepa, odlicno ti stoji. :D

    OdgovoriIzbriši
  3. Imam jedan iz crne Supermatte linije, 209, tesko mi je opisati nijansu ali recimo mesavina tamnobreskvaste/ zagasito nude/ tamna boja mesa (bas sam docarala tacno boju, haha:)). Bilo kako bilo, izrazito je mat, traje dugo, tj tesko se skida, malo je suvlji ali sve mu prastam jer je stvarno dobar ruz. I ova tvoja nijansa je lepa i fino ti stoji :) Kristina

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. eto izleda onda da su crni supermatte više mat od ovih bijelih :) morat ću googlat tu tvoj 209-ku :D nisu loši ruževi, uistinu..moram priznati da sam se iznenadila :D

      Izbriši
  4. obožavam njihove lakove, u kolekciji najviše imam njih, a i ruževi su im super :D baš sam si nedavno nabavila nekoliko svjetlih nijansi :) sviđa mi se supershine nijansa 517, onako mauve roza, kao boja mesa, ali malo tamnija (opis je za desetku, nema šta) XD Ovaj tvoj je baš lijep :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. s lakovima je ista stvar i kod mene :) eto, nisam ni znala da imaju supershine kolekciju..tamo di ih ja mogu kupiti svi su ovi supermatte bijeli..a ovaj svoj sam birala na blef nijansu, išla sam za time samo da isprobam ruž-budući da je jeftin..i ispostavilo se da su čist ok, i zadovoljna sam pigmentacijom i dugotrajnošću :)

      Izbriši

Popular Posts

Like us on Facebook

https://www.facebook.com/Gorgeous-on-a-budget-679688375447454/?ref=aymt_homepage_panel

Flickr Images