Favoriti mjeseca travnja

nedjelja, svibnja 10, 2015


Došlo je vrijeme za napraviti osvrt na protekli mjesec. Što sam posebno zavoljela i najviše koristila, možete saznati ako nastavite čitati post. 
Postoje neki brendovi koji me oduševe samo jednim proizvodom, a s druge strane, postoje i oni čiji mi je svaki novi proizvod koji kupim čak i bolji od prethodnog. 
Pa pogledajmo što me oduševilo u mjesecu travnju.




Krenut ćemo sa preparativom. 
Ziaja!!! Što reći o tom brendu? Prvo sam krenula sa gelovima za tuširanje. 
Kokos, brusnica, kozje mlijeko, zelena maslina, naranča. Ne znam koji mi je bolji. 
Prilikom tih kupnji, potrefilo mi se da sam u isto vrijeme u kupaonici imala gel i losion od kozjeg mlijeka. I svaki dan sam jedva čekala uskočiti pod tuš i nasapunati se. Miris je toliko svjež i čist da vam ne mogu opisati. To morate sami probati. Kada miris gela za tuširanje potkrijepite istim losionom-to je božanstvo. Već sam odlučila da ću probati sve njihove proizvode, pa ako imate kakvih preporuka- pišite mi. 

Imam i jedan ljetni neizostavni proizvod. Balea gold sprej za tijelo. Jedan špric na tijelo i odmah imam osjećaj da se nalazim na plaži na Maui-ju okružena tropskim voćem i obasjana suncem. 
Ne znam što mi je bolje kod ovog spreja-miris ili šljokice. Krasan proizvod. Inače sam uvijek skeptična oko body sprejeva, prvenstveno zato što mi se sve i jedan u kratkom roku promijenio. Tj, nakon mjesec dana više ne osjećam miris nego smrad alkohola. Baš me zanima kako će biti sa ovim sprejom. Nadam se da će ostati isti dok ga ne potrošim.

Uz Ziaja losion od kozjeg mlijeka sam dobila i micelarnu od zelene masline.
Iskreno, nisam prije koristila micelarne. Nisam smatrala da je to potrebno budući da uvijek biram dobre umivalice koje uklanjaju sve nečistoće sa lica. No, budući da ju imam, koristim ju. I zadovoljna sam. Par kapljica na vaticu i šminka sa očiju je maknuta. Poprilično sam impresionirana, 

A proizvod koji me najviše oduševio protekli mjesec je Biobazina krema za lice i tijelo.
Koristim ju kao podlogu prije šminkanja. Lice je hidratizirano, baršunasto i meko čitav dan. Nema nekog specifičnog mirisa i to mi se sviđa. Tekstura je polučvrsta, lako se nanosi i upija se gotovo u minuti. Ovo je odličan proizvod i preporučujem vam ga.


Od dekorative sam posegnula za malom promjenom. Okrećem se bojama ljeta. 
Iz ladice sam izvukla ovaj bronzer koji nikad nije stigao na red za pošteno testiranje. Wet'n'wild bronzer u nijansi Ticket to Brasil. Ostavlja blago osunčani trag na licu. Dovoljna je mala količina proizvoda na četkici da izgledate kao da ste došli sa plaže u Brazilu. 

I sram me priznati da mi je ovo prvo Catrice rumenilo. Iskreno, pakiranje me ne privlači i teže se otvara. Možda je to samo do mog primjerka, al' svaki put moram upotrijebiti dvije ruke da napokon otvorim poklopac. Na stranu tih problemčića, rumenilo me iznenadilo. Kupljeno je kao poklon uz časopis Cosmopolitan. Nijansa je 050 Apropos apricot. Iznimno je pigmenitirano rumenilo. Pri prvom korištenju sam toliko zarila četkicu jer sam mislila da će vjerojatno biti slabe pigmentacije budući da je nijansa neka light peachy i prirodna. I onda sam ispala klaun. Jako lijepo rumenilo, jeftino i puno mi je bolje i draže od pr. Bourjois- Brun Cuivre.



Za ova dva proizvoda vjerujem da su mi pospješili rast noktiju, spriječili listanje i pucnje noktiju, da su ih učvrstili i da sada zbog njih normalno rastu.
Ako imate problema sa noktima i njegom, da ne znate koje biste proizvode prvo isprobali- probajte sa Eveline regeneratorom za nokte i Essence studio nails caring oil. Koristim ih već nekih mjesec i nešto dana i nokti su oporavljeni. Samo još zanoktice trebam srediti. I to je to. 


I za kraj- proizvodi za usne. 
S buđenjem proljeća u meni se probudila želja za bojama. 
Inače sam zakleti fan nude proizvoda, ali u posljednje vrijeme volim vidjeti boje i na sebi.
Prošli mjesec sam posebno uživala u Golden Rose i Essence proizvodima. 
Najviše bih istaknula GR nijansu br. 53 čiji swatch možete pogledati- OVDJE.
A Essence olovke za usne moram skupit sve. Do tada, OVDJE možete pogledati swatcheve svih olovki koje trenutno imam. Od njih bih vam posebno istaknula nijanse: Yummy Berry, Soft Berry i Plum Cake.



Dijelimo li slučajno koje favorite?
Ako ste i same pisale o svojim favoritima slobodno mi ostavite link u komentarima. 

I da li mi preporučujete koji Ziaja proizvod? (Ovisna sam- lol)

Uživajte u nedjelji,
Kissi kissi
G


You Might Also Like

19 komentari

  1. Tako ću da kupim ovo Ziaja mlijeko za tijelo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :DDDDDDDDDDD


    Odlični favoriti! :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :DDD tako je svježe i miris čistoće je mljacccc :DDD nećeš požalit ;))))

      Izbriši
  2. Odlični favoriti,morat ću provjeritiove Ziaja stvarčice,jer sam koristila gel za tuširanje i bio je super,a trenutno koristim kremu za ruke i ruke su mi tako mekane poslije :).
    A za olovke za usne ne moram ni govorit ništa,sutra si idem po još jedan primjerak :D.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala ti, uistinu sam zadovoljna sa sve i jednim proizvodom :) ziaja mi je postala holy grail brend..ne izlazi iz kupaonice već mjesecima :D ako uspiješ iskombinirati isti gel i losion- to je veći užitak..a olovke ne trebam ni spominjati-zakon su :DD

      Izbriši
  3. Ja nikako da kupim Ziaja proizvode,a gledam ih već dugooo :D Dijelim oduševljenje o Catrice rumenilu,Essence olovkama i GR ružu :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. cijenom ne odskaču od drugih gelova, dapače jeftiniji su s obzirom na količinu koja se dobije :) bez parabena su, i mirišu tako lijepo i nakon tuširanja se osjećam baš-čisto :) preporučujem ti.. ako ćeš isprobati jedan radije odaberi one koji daju više sapunice-kozje mlijeko, naranča ili kokos...a kad baš ljeto krene, 30 supnjeva svaki dan onda odaberi neki fruity tipa brusnica ili zelena maslina :)

      Izbriši
  4. Ja sam kupila jedan ovaj Balein sprej, oduševila se i onda otišla po drugi za da imam. Prokleta sam :P

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. nema veze, kod ovog proizvoda treba biti proklet i zgrabit ih par jer je- f a n t a s t i č a n!! MIRIŠI DIVNOOO :))))

      Izbriši
  5. Super favoriti! I ja sam poprilično zadovoljna Ziaja proizvodima, iako još micelarnu nisam testirala, ali se nadam da će i meni isto odgovarati :).

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :) mislim da će ti odgovarati, za sada skida šminku odlično, ne iritira kožu, blag je, nisam vidjela nikakve nuspojave..baš sam oduševljena :D

      Izbriši
  6. Obozavam Zijaju najvise! Upravo sam danas kupila kremu za lice (masline). Do sada sam koristila onu od kozjeg mlijeka pa malo za promjenu jer znam da je dobra.
    Jedino imam zamjerku na kreme za ruke (imam jako suhu kozu pa neka se to uzme u obzir). Sudeci po ostalim proizvodima iz linije kozjeg mlijeka,krema za ruke me nazalost razocarala jako.
    Sve ostalo ima ogromnu pohvalu i uvjek bi im se vracala

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. baš to, što god da kupiš znaš da će ti biti dobro :) jedino eto ne znam kako funkcioniraju proizvodi sa izrazito suhom kožom, dok ja recimo nemam problema sa time, ali bilo bi lijepo kao što si rekla da obrate pažnju i na to, pa koji proizvod namjene za izrazito suhu kožu :) inače-čista petica :D

      Izbriši
  7. Essence olovke su sjajne, odlicne su stvarno. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. jeftine a kvalitetne, stvarno se isplati izabrati koju nijansu :)))

      Izbriši
  8. zadovoljna sam s ovom tuširalicom, catrice rumenila su ooodlična, isto tako i essence olovke za usne :D

    OdgovoriIzbriši
  9. Super favoriti :D Ja od ziaje trenutno koristim tonik od krastavca za mješovitu kožu, i skroz je dobar i ne sadrži alkohol (što mu je još jedan plus) ovaj golden rose ruž je diiiiivne nijanse! A eveline je moja ljubav!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. na taj tonik još nisam naišla, ali hvala na informaciji-budem ga probala :DDD Eveline me iznenadio pošteno, sada se ne odvajam od njega :) GR <3

      Izbriši

Popular Posts

Like us on Facebook

https://www.facebook.com/Gorgeous-on-a-budget-679688375447454/?ref=aymt_homepage_panel

Flickr Images