Biobaza Natural krema za lice i tijelo- recenzija

ponedjeljak, svibnja 25, 2015


Iznimna mi čast, drage moje, što vam nakon skoro dva mjeseca testiranja Biobaza natural proizvoda  napokon mogu prenijeti i svoju recenziju.
Prvo moram reći da sam oduševljena ovim dostupnim, kvalitetnim i prvenstveno našim domaćim proizvodom. Za slučaj da niste znale, tvrtka Magdis d.o.o. je nastala u Zagrebu i danas u ponudi imaju veoma kvalitetne proizvode, od dijetetskih do kozmetičkih.



Biobaza natural krema dolazi uz slogan "sve što vašoj koži treba" i u potpunosti se slažem sa time. 
Inače ovo je pH neutralna hidratantna krema 99% prirodnog podrijetla.


Krema dolazi u plastičnoj bijeloj tubici od 90 ml (putno pakiranje). Pakiranje je bijele boje sa njihovim logom i obilježavajućim zelenim bojama. Vrlo je praktična za uporabu i veličinom ne predstavlja prepreku za nošenje sa sobom u torbi. Pakiranje je nadasve jednostavno, a opet oku ugodno.


Proizvod se lako dozira, nema opasnosti za prekomjerno curenje proizvoda i to možemo zahvaliti samoj teksturi kreme koja je nježna, lagana, nekako mousse. Izuzetno je hidratantna i brzo upijajuća. Ne ostavlja mastan trag na licu. A ono što ću posebno istaknuti je baršunast osjećaj na koži i nježnost pri opipu koji ostaje na licu do 10 sati. Dovoljna je mala količina proizvoda da biste dobili potreban efekt. 


Ono što mi se najviše sviđa kod ove kremice je to što je od široke primjene. Osim na licu, slobodno se može koristiti i na ostaku tijela, za masaže ili poslije brijanja. Idealna je za sve uzraste i prigodna je za korištenje tijekom svih godišnjih doba. Jednako će hidratizirati, a neisušivati kožu tijekom zime ili tijekom ljeta jer sprječava isušivanje kože i vraća izgubljenu vlagu.
Postala mi je zamjena za makeup bazu i odlično mi služi kao podloga. 
Sastojke kremice možete vidjeti na slici gore.


Što se tiče boje proizvoda ona je, kao što možete vidjeti, bijela. Budući da su sastojci 99% prirodnog podrijetla krema nema nikakvog specifičnog mirisa, i to mi se sviđa.


Osim po kvaliteti proizvoda, Biobaza me iznenadila i cijenom. Doduše, nisam sigurna da li je kremica bila na akciji ili ne, ali u DM-u sam ju nabavila za 14,90 kn. 
Iznimno jeftin i dobar proizvod koji mi je postao holy grail.
Koristim ju već skoro dva mjeseca i ne želim nikad prestati. Ono sa čime želim prestati je znano prokletstvom blogera, a to je isprobavanje svega i svačega.
Odlučila sam malo više obratiti pažnju na preparativne proizvode koje koristim i posebno se potruditi da ubuduće sve i jedan proizvod koji kupim bude cruelty free. Biobazini proizvodi nisu testirani da životinjama, i to mi je iznimno drago. Ta činjenica da se može naći  naš domaći, prirodni, kvalitetni i cijenom prihvatljiv proizvod mi je vrh! 




Ako možda želite post jutarnje ili večernje rutine i njege lica, slobodno mi javite, vrlo rado ću natipkati takav oblik posta.

Do tada, jeste li isprobali možda ovu kremicu?
Kakvi su vaši utisci?
Imate li koji Biobazin proizvod za preporučiti?

Kissi kissi
G

You Might Also Like

10 komentari

  1. Imala sam ovu kremicu i koristila sam ju za ruke i bila mi je odlična :D Kako imam jako puno krema za ruke kod kuće (što da radim ovisnik sam), malo sam stala s kupovinom istih, ali čim malo smanjim zalihu kupujem ponovno. Topla preporuka Biobaza gela za tuširanje Black Energy, koji je za muškarce, no ja bih rekla da je unisex, predivan je :D I oprezno s njihovom micelarnom koja ima morsku sol u sastavu pa jako peče za oči :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. budem probala gel za tuširanje, hvala ti na preporuci :)) micelarnu ću izbjeći, jer sam jako zadovoljna ziajinom od zelene masline :D

      Izbriši
  2. Zovi Biobazu u BiH treba nam!!! :D

    OdgovoriIzbriši
  3. Imala sam ovu kremu i koristila sam ju samo za ruke i bila je niti dobra niti loša, mislim da sam ju najviše zbog omjera cijene i militraže kupila. Ali na kraju mi je postala dosadna i jedva sam čekala da je potrošim, znam da sam ju mjesecima cijedila i nije bilo kraja haha. Imala sam i ono ogromno pakiranje te kreme, tome mučenju nije bilo kraja. Inače sam svašta probala od Biobaze: dezić, 3u1 gel, intimni gel, sapun, krema za skidanje šminke, krema smilje/kamilica. Mislim da je to sve za sad, meni su svi bili ok, kupovinu neću ponoviti, ali ću nastaviti isprobavati i druge njihove proizvode :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. znam, nekad nam dođu ti problemi sa određenim proizvodima, da ne ide pa ne ide :)) eto, meni se kremica jako svidjela i ponovit ću kupnju, za moj tip kože je savršena..mislim da ću i ja nastaviti sa isprobavanjem njihovih proizvoda :)

      Izbriši
  4. Kakva bi bila za dosta masnu i aknastu kožu lica? Hvala!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Budući da je ova kremica za sve tipove kože, ja se nadam da bi odgovarala i dosta masnoj koži..ako ne djeluje, onda su u krivu i pakiranje navodi neistinu :)

      Izbriši
  5. Krema nije prirodna, obratite pažnju na sastav!
    Ne znam zašto se neko predstavlja kao prirodna kozmetika a onda pogled na INCI i sve ti je jasno! Parafin, petrolej, vrlo visoko pozicionirani :/.
    Bzvz...

    OdgovoriIzbriši

Popular Posts

Like us on Facebook

https://www.facebook.com/Gorgeous-on-a-budget-679688375447454/?ref=aymt_homepage_panel

Flickr Images