Wish list spring/summer 2015.

četvrtak, travnja 23, 2015

Volim slagati liste želja iz razloga da si posložim prioritete. Često znamo odlutati u trgovinu i kupiti stvarčicu koja nam nije nužno potrebna i tek kasnije se sjetiti da nam je u biti trebalo nešto sasvim deseto. S toga mi je potrebno imati mali popis stvarčica koje mi trebaju ili će mi trebati. Prije odlaska u šoping ga obavezno pogledam da zapamtim što trebam kupiti ako slučajno naiđem na to.

Trenutna lista želja uključuje:



Nije da ću ljeti nositi puder, ali budući da sam potrošila svoj Max Factorov, željela bih isprobati nešto drugo. Najprimamljiviji mi je Healthy balance by Bourjois. 


Veoma mi se sviđaju kimona sa floral printom. To mi je veliki must have za ljeto. Paše uz sve, vrlo je jednostavno i ugodno. Čim nabavim neki, definitivno ću vas obavijestiti.


Kristalna rašpica za nokte mi je top proizvod koji moram kupiti uskoro. Em su kvalitetne, em su dugotrajne. Čitala sam nešto o njima i dosta blogerica je navelo da im je ova od OPI bila čist super. Pa ćemo isprobati.


Sanjam bež cipele na petu već stoljećima. Nije da ih imam gdje nositi, ali sigurno bi se našla neka prigoda. Pašu uz svaki outfit i željela bih da mi "sjede" na polici.


Također, nemam niti jedan Essie lak i već je vrijeme da kupim barem jedan. Jedini je problem izabrati jednu nijansu iz pregršt lijepih i šarenih ponuda.


Hm, još uvijek nemam Alverde ulje od ruže, ali čim se nađem u DM-u i taj ćemo problem riješiti.


I naravno, must have za ljeto su kratke hlače. Što više njih. Vidjela sam da u Kik-u ima dobra i raznobojna ponuda hlačica za 50,00 kn pa ću vjerojatno tamo i izabrati koji par.


Želim dobru hidratantnu kremu za lice sa spf-om. Morat ću pročitati koju recenziju. Ako znate neku koja vam je dobro djelovala, slobodno mi ostavite naziv u komentarima. Za sada me privlači ova Olay kremica, pa budemo vidjeli.


Nemam niti jedan velvet ruž i to je glupo budući da mi se nijanse i swatchevi sviđaju, jakooo... opet je jedini problem izabrati nijansu.


I za sam kraj ove wish liste, najpotrebnija mi je torba. Trenutna koju koristim već lagano puca po šavovima. Htjela bih čvrstu u bež boji sa kojim pretincem unutra i sa onim malim metalnim kuglicama na dnu da se torba ne prlja kada ju stavim na pod. 


I to je sve što želim i nadam se da ću i kupiti ove proizvode. 
Moje želje nisu velike, većinom su to neke nužne stvarčice.

Što je vama glavno na listi za nabaviti ovo ljeto?

Do sljedećeg posta,
Kissi kissi
G


P.S. Slike su preuzete sa Google Images.

You Might Also Like

16 komentari

  1. lijepa lista :) ovaj vikend je u bipi 30% na svu dekorativu pa pozuri skinuti nesto sa svoje liste :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. tnx :) i hvala ti na informaciji, ako budem u blizini bipe def ću ići pogledati ima li stvari koje me zanimaju na popustu :))

      Izbriši
  2. I sama volim slagati wish liste :D Imam healty balance ali ga još nisam isprobala, majko mila, stoji mi već mj dn, stvarno ga moram probati. Imam i velvet mat, njega sam isprobala :D
    Torba mi je baš super :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. e ako ti se svidi healthy balance javi mi, nisam pregledala nešto puno recenzija a tvom ukusu vjerujem :) i meni je ova torba vrh, ali je to m.cors, a ja tražim nešto slično ali puno jeftinije :D ahahha

      Izbriši
  3. Odlicna lista. Alverde ulje od ruze i sama zelim vec duze vreme i nikako da ga nabavim. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. joj i ja sama to gledam već stoljećima nakon super recenzije by makeupFandra, i svaki put ga zaboravim potražit u DM-u, tako da sad imam listu, pa se nadam ću se sjetiti :)

      Izbriši
  4. OH squints at essie polishes :D Nisam fan, draga moja pogledaj koji video i pročitaj koji post o njima prije kupnje :)
    Poznati su po hit-miss formulama, da te nebi razočara :D On the bright side, mislin da je ovo prva wishlista koja se pomalo poklapa s mojon, iako nisan fan sastavljanja wishlista jer mi triba sve uvik :'D I ja želim sebi naći neku torbu da valja, sad imam par torbi al su mi sve meeeeeh. Nude salonke sam uzela, i to na rasprodaji *SO PROUD*. Uz sve mi idu, čak i da stoje na polici (ko što men' moje stoje) bar znaš da ih imaš za kad zatriba :D Bourjois mi je meta ove godine, želim bar nešto od njih probat :D Možda čak i Alverde ulje, čitala sam o njemu iii zbog hypea ga ne uzimam, I'm crazy. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. uh, jebate danas sam gledala novu kolekciju u DM-u...jedan lak 70 i nešt kuna...pitala sam se jel možda napravljen od pande :) malo skupo za lak kad za te novce mogu kupit puder...aliiiii,ima tako divnih nijansi, da mislim da ću si jednom kupiti barem jedan bez obzira na formule i cijene..tek tolko :) hahahha ,...nezz zaš al i meni je neka potjera za Bourjois proizvodima nastala...svidjelo mi se rumenilo, pa bih još koju stvarčicu probala :) :* and you are not crazy, ima nešto u tome kad svi bruje a tebi se baš iz inita ne uzima :D

      Izbriši
  5. Niti ja nemam Essie lak u kolekciji niti sam ikad imala na noktima :D. Stalno kao čekam sniženje, pa ne znam kog bi uopće uzela i tako. Jeftine lakove odeš i kupiš, a ove treba istraživati i loviti. Puno posla :D.
    Opi rašpica je stvarno super, ali nisam isprobala nijednu drugu pa ne mogu usporediti.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. joj i samoj mi je tako, baš sam ih danas gledala, i ima tako divnih divnih nijansi, al brate mili 70 i nešt kuna jedan lak...tako da treba dobro razmislit koju odabrati...i kap što si rekla jeftine sam kupim bez razmišljanja.. :) u drago mi je da ti je opi rašpica super, baš me zanima i mislim da ću si ju kupiti i biti sretna s njom koju godinu :)

      Izbriši
  6. lijepa lista :D
    torba koju si si poželjela je prekrasna <3
    A ovo alverde ulje je i meni na popisu kupovine, sa svih strana ga hvale :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala ti :) torba je vrh, ali to je m.cors, pa ja tražim neku sličnu ali za puno puno manje novaca ;) e a to ulje, svaki put zaboravim, ne mogu vjerovati, odem sa ciljem da samo njega kupim i vratim se doma sa 10 drugih stvari, a njega nigdje xD

      Izbriši
  7. Ja se divim kak si ti skromna cura :)) ja sam ko neobuzdani bull, sve kaj vidim hoću, WL mi raste iz dana u dan, čisto me strah napravit jednu za blog. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hahahah, nema veze kolika je wish lista..ako ju natipkaš-veselim se čitanju :)

      Izbriši
  8. Lijepih stvarcica. Essie lakici ove sezone izbacuju samo ljepotane, ja ih vec nekoliko zelim :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. joj daaaa, vidjela sam :) ne znam koji je ljepši :DD no još mi je nekako nelagodno dati skoro 80 kn za lak, if you know what I mean..ne lakiram nokte često, pa ću tu bočicu imat 5 god, al opet..lak je..nije mi nužan, nisam nail artist pa mi nije hića...dileme, dileme :D

      Izbriši

Popular Posts

Like us on Facebook

https://www.facebook.com/Gorgeous-on-a-budget-679688375447454/?ref=aymt_homepage_panel

Flickr Images