Lip liner collection and swatches

nedjelja, travnja 19, 2015


Nedjelja je dan za post koji nećemo zatrpati ogromnom količinom teksta nego ćemo malo pogledati olovke za usne koje sam skupila u proteklih par mjeseci. 
Inače, nisam ljubitelj lip linera, ali svoju odnedavnu opsesiju njima mogu zahvaliti prvenstveno Essence olovkama.
Pa pogledajmo što sada imam u svojoj maloj kolekciji.


Slike swatcheva sam vam podijelila od najsvijetlijih prema najtamnijim nijansama, a za kraj sam ostavila jedinu "kričavu" nijansu koju imam. 


Prva nijansa je iz Avona. Colortrend duo olovka dolazi u nijansama Nude za usne i Warm brown za oči. Kupljena je prvenstveno radi olovke za oči da bi se na kraju ispostavilo da ipak više koristim lip liner. Cijene se ne sjećam, ali vjerojatno nije iznad 20,00 kn.



Essence nijansa br.11- In the nude mi je omiljeni nude primjerak olovke koju imam. Tekstura je lagana, još lakše se nanosi, samo se mora paziti da se ne pređe preko linija usnama. U tom slučaju, ništa strašno, budući da se lako briše. Ova olovka dolazi u njihovom klasičnom obliku na šiljenje i cijena joj je simboličnih 8,90 kn. Jeftino, a odlično.




Opet, Essence, ali ovaj put je nijansa 12- Wish me a rose. Lagana proljetna light pink nijansa. Osobno ju nosim samu, bez ikakvog ruža. Dapače, bude mi žao kada mi ruž pokvari nijansu i intenzitet olovke. Cijena: 8,90 kn.




Imam i jednu olovku za usne iz Oriflamea. To je njihov Wonder Colour Lip Liner u nijansi Hot coral. Tekstura je nešto gušća i tvrđa s obzirom na Essence linere koji su nešto kremastiji. S ovom Oriflame olovkom imam nešto većih problema kod nanošenja budući da je, recimo, mat. Iako sam kod rađenja swatcheva kao podlogu koristila Baby lips (žuti- Intense Care), prije ovog linera sam morala posegnuti za melemom da mi omekša teksturu. Cijene ovog linera se ne sjećam točno, znam da sam ga kupila kao dio seta i da je to došlo oko 30-40 kn.




Drugi dio swatceva donosi moje malo tamnije olovke koje su mi, iskreno, najomiljenije.


Ova "olovka" iz Avona nije baš olovka. To je točnije ruž u sticku koji se odvrće kao noviji Essence longlasting lip lineri. No, budući da je izgled srodan olovkama (sve je isto kao kod olovaka osim same debljine proizvoda i ambalaže) odlučila sam uključiti i ovaj ruž pod olovke. 
Nijansa je Rose kisses by Colortrend. Cijena je bila 35,00 kn (budući da je dolazila u setu sa maskarom). Ruž je divan, lagan, proljetni-taman za malo pigmentacije i boje usnama.




Vjerojatno moja najomiljenija nijansa je 07-Plum Cake od Essenca. Ovo je vrsta njihovog novijeg longlasting lip linera koji dolazi u plastičnom pakiranju i kod koje se olovka odvrće, ne šilji se. Kremasta je i ultra pigmentirana. Cijena je 12,90 kn.




A što reći o nijansi 06-Satin Mauve. Svi sve već znaju i svi je vjerojatno imaju. Ovo je prva Essence olovka koju sam kupila prije godinu dana i najkorištenija je u mojoj maloj kolekciji. Najradije ću za njom posegnuti za everyday make up. Cijena: 8,90 kn.




Žao mi je što je na slikama nijansa 05-Soft Berry ispala tako svijetla, ali gore na swatch-u na ruci možete vidjeti njen pravi intenzitet i dubinu boje. Ova warm dark brow nijansa će mi tek biti omiljena za jesen/zimu. Zato ju moram štediti. Iako nema smisla ovdje pokušavati štedjeti nijanse, kada je cijena opet vrlo simbolična: 8,90 kn.




I jedina "boja" koja se vidi iz svemira u mojoj kolekciji je :


Moram priznati da mi se sviđa "nositi" upadljive boje na usnama, ali još se nekako ne osjećam dovoljno ugodno s njima na usnama (I always feel like somebody's watching me!) Možda se sa kupnjom još koje kričave nijanse oslobodim tog svog nekakvog straha "u glavi". 03- Yummy Berry je georgeous nijansa, uistinu je. Savršena je za izlazak nekamo noću, na dnevnoj bazi ju ipak nisam niti jednom do sada koristila. Ova olovka za usne je isto iz longlasting linije olovki za usne. 
Cijena:12,90 kn. 





Četiri olovke koje imam od Essenca su kupljene nakon new-in posta, tako da vam ih još nisam pokazala, ali budem početkom idućeg mjeseca koji je, naravno, rezerviran za novitete. 
Tako da ako ne uhvatite ovaj post, ostavit ću link ovih swatch-eva u postu noviteta.

Eto, drage moje to je moja mala kolekcija olovki za usne i uvjerena sam da će samo rasti jer raste i moja opsesija njima. 
Imate li koju od prikazanih nijansi?
I da li mi preporučujete neku olovku koju bih trebala imati?

Do sljedećeg laganog štiva-
Kissi kissi
G


P.S. oprostite na pokušajima "pačjih" usana-nisam mogla odoljeti! :)











You Might Also Like

21 komentari

  1. I kod mene raste kolekcija olovki za usne i to baš zbog Essence olovki. Obožavam Plum cake i Satin mauve :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Moram skupit sve-opsesija je kod mene veoma aktivna :) stvarno imaju krasnih i jeftinih nijansi..bilo bi grijeh ne isprobati ih :)

      Izbriši
  2. Imam jednu,ali vrijednu,12 Wish me a rose i meni je predivna <3
    ali otići ću si i po Yummy berry ako je bude u Dm-u :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Obje su krasne, i ako ti se sviđa wmar-svidjet će ti se i yb.. :) U Mulleru ih sigurno možeš naći, ako ga imaš u svojoj blizini..a za DM ti nisam sigurna, nisam dugo bila u DM-u :/

      Izbriši
    2. A Muller nažalost nemam u blizini,tek ga mogu posjetit,ovaj mislim pohodit idući mjesec :D al u Dm ću se sigurno zaputit već ovaj tjedan :D

      Izbriši
  3. Yummi Berry mi je predivna ali nikad da je uspijem kupiti uvijek se razgrabe te ostanu essence nudaste a nijh ne volim :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Inače sam ja više fan tih nudastih za svakodnevni makeup, a kričave boje baš ne nosim često,iako mi je ova nijansa uistinu krasna želim ju malo više nositi...čak i po danu :O :D

      Izbriši
  4. Imam yummy berry i totalno je moja boja, a i tebi divno stoji ♥

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti, moram ju malo češće koristiti..kao fan nudaća koje svakodnevno koristim, ova baš ne dolazi na red :/

      Izbriši
  5. Posljednja kričava mi je najljepša i vjerujem da ti divno stoji, ne mogu baš procijeniti dok ne vidim ostatak lica, baš si nam mogla stavit tak neku fotku, nemoj škrtariti. ;) :)) Nekako nisam fan nudaća jer si bolesno izgledam s njima, ali mi ih je zato lijepo vidjeti na drugima. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. muž mi veli da mi boje bolje stoje nego nudaći, ali ja jednostavno ne mogu to nositi...hahahah, ne znam iskreno zašto nisam ubacila i ostatak lica, nekako sam se više usredotočila na taj swatch na usnama da sam ignorirala sve ostalo...ali budući da se olovki nakuplja lagano, kada budem radila iduću postavu-uključit ću i cijelu sebe ;) hahhaha..ma ziher ti nudaći stoje samo ne želiš priznat, kao što ja ne želim sa bojama :)

      Izbriši
  6. Yummy Berry mi je prelepa, najdraza nijansa od svih definitivno. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. proljetna je :) vidim da se većini sviđa, a i sama sam ljubitelj iako više preferiram nude nijanse :)

      Izbriši
  7. super post :D
    prije sam imala na popisu kupovine Wish me a rose od essence, ali sam ju nekako zaboravila :D
    soft berry imam i to mi je najdraža olovka za usne,,, a plum cake sam nedavno nabavila i isto ju volim <3
    yummy berry je iduća na redu,, iako ni sama ne volim preizražajne nijanse, ova me zove <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti :DD wish me a rose je baš onako lagana cold pink nijansa, ako to ima imalo smisla..i dosta ju koristim.. satin mauve i plum cake su mi najdraže definitivno, iako volim sve te liplinere..a yummy berry je uistinu privlačna, ne posežem često za njom, ali kad ju uhvatim prekrasna mi je :)

      Izbriši
  8. Lep post a i tvoje usne su divne :) I nisu duck face :) I ja volim Essence olovke, imam ih 3 iz ovog posta. Preporucujem ti Impala olovke, pristupacne a odlicne, kao i Classics i Flormar, bices zadovoljna, potpisujem :) Kristina

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti Kristina, mislila sam da sam malo pretjerala u slikama i tim pačjim izrazom :) hahahha, hvala ti na obavijesti za Impala i Classics olovke, još nisam imala prilike probati..a za Flormar znam da su sasvim dobre, imala sam ih prije, i nedavno sam uočila jednu nijansu koju ću si morati uzeti :) puno pozdrava :*

      Izbriši
  9. Lijepa ti je kolekcija, decentna. Yummy berry prvi put vidim, morati cu je potraziti, izgleda predivno. Meni su najdraze satin mauve i jedna od w'n'w, ne znam tocno ime, ali tako tamnija.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hvala ti, mala je ali ih imam za skoro svaki look koji ja dnevno radim :) za posao :D kada sam uzimala yummy mislila sam-a ova će mi čamit u ladici, no prevarila sam se...krasna je i savršena za proljeće..i pigmentacija je jako dobra, moram priznat :)

      Izbriši
  10. Imam od essence in the nude, satin mauve i cute pink. Stvarno su im super olovčice i jako pristupačne :) i super mi je što su kremastije, kad su tvrđe i suhe imam osjećaj da režem usne hahaha

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. baš,hahhaha, imala sam davno i takvih olovki koje nisi mogao normalno nanijeti bez da se ozlijediš xD ove su baš super i lagano se nanose :)

      Izbriši

Popular Posts

Like us on Facebook

https://www.facebook.com/Gorgeous-on-a-budget-679688375447454/?ref=aymt_homepage_panel

Flickr Images