Wish lista No.1

ponedjeljak, ožujka 02, 2015

Danas sam se malo igrala sa bojama u nadi da ću uhvatiti malo dobrog svjetla za okinuti koju dobru fotku, ali vrijeme  me nije poslužilo.




Dok sam pokušavala ufotkati neku normalnu sliku, primjetih ovo:


SOON! (Vrištim od smijeha) Moj mali creeper. 
Netko me malo uhodio. :)




No, nećemo se živcirati zbog neuspjelih slika, nego nabacit ćemo osmijeh i posložiti sljedeću wish listu kozmetičkih proizvoda. 

1. Loreal Collection Privee- pogledajte te nude nijanse. Omg, gorgeous! Svejedno mi je kupila by JLo ili by Eva Longoria. Oba su krasnaaa. 



2. Max Factor- Skin Luminizer& Eye Luminizer- must have oba proizvoda. 
Inače, omiljeni brend mi je Max Factor. Pan stik je holy grail proizvod kod mene. I živo me zanima kakva su ova dva.


3. Set dobrih kistova- vrijeme je za dugoročne investicije. Nisam još točno odlučila na koje kistove imam pik. Ali ih želim kvalitetne. Imala sam hrpu jeftinijih, koji su dobro odradili svoj posao, ali kratkoročno. Želim reći da nisu dugog vijeka. I vrijeme je da skupim nešto novaca i kupim neke koji će biti kao novi i nakon 4,5 godina. Imate li prijedloga?


4. Bourjois- Brun Cuivre
Sve otkako je Roseybelle swatchala ovo divno rumenilo na obrazima, ne izlazi mi iz glave. Fantastično neutralno rumenilo. Beautiful!


5. Alverde - ulje od ruže 
A nakon što mi je  MakeupFandra ubacila bubicu u uho o ovom proizvodu, on je odmah dospio na wish listu. I njega ću definitivno prvog kupiti.


To je za sada moja kratka wish lista. Ne stvaram ih velike i van svojih financijskih mogućnosti. Kad si nabavim sve željene proizvode onda prelazim na novu listu. I tako vam to ide kod mene. 

Nadam se da vam se wish lista sviđa. 
Ako ste isprobale koji od navedenih proizvoda i ako imate preporuke za kistove, svoje mišljenje slobodno podijelite sa mnom,



Kissi kissi
G

P.S. Slike kozmetičkih proizvoda su preuzete sa Google Images.

You Might Also Like

10 komentari

  1. Sa uljem sa pri kraju i vrijeme je da natipkam recenziju!! Još uvijek mi se sviđa :) Ovaj Max Factorov puder i korektor i mene jako privlače, na svakoj akciji ih planiram kupiti, ali odna se predomislim. Strah me je kako bi se ponašali na mojoj masnoj T-zoni.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. E s nestrpljenjem čekam recenziju, i nakon toga kupujem :) I ja sam skeptična oko MF proizvoda, ali me užasnooo privlače i želim probati, a u drugu ruku ne želim baciti novce na proizvod koji mi neće pasati... oh, dileme :D

      Izbriši
  2. Ajme, psić ti je predivan :D Od L'oreal ruževa imam Julianna's Nude i obožavam taj ruž i mogu ti reći da je to bila dobra investicija :D Kad spominješ kistove, imam set sa slike u bijeloj boji s eBaya i malo je reći da sam prezadovoljna s njima, peri deri i još uvijek se nisu počeli linjati nakon skoro godine korištenja :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti :) Imala sam i na umu Julliana's nude, ali mi odluka ipak pala na jedan od ova dva. A za ovaj info o kistovima sa ebaya, hvala ti..znam da su oni jeftinija varijanta i da ste stvarno za potrefiti dobrih kistova, ali nisam znala da su i dosta dobre kvalitete..budem probala definitivno :)

      Izbriši
  3. SOON ahhaha <3 Pa moja žena je skromna skroz <3 Ja pizdin za kistovima trenutno, neznan di šta ni koje bi :'D Men' su za oko zapeli Eco Tools kistovi, ali još čitam recenzije :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. lol, jel da da sam skromna :) samo par stvarčica..xD naravno, i ja čitam malo o RT, ET, Mac i Zooeva (koji su skupi kao da su napravljeni od pande)...a onda opet razmišljam da uzmem još par by Essence, Look by Bipa, nešto sa ebaya..ma totalno sam skrenula što se tiče odabira kisteva..najradije bih nekome dala novce da mi kupi xD lol

      Izbriši
  4. Divna ti je wish lista, svi proizvodi mi se sviđaju!
    I taj psić - jednostavno presladak! :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Pesonja je neodoljiv, vjerojatno mu nije bilo jasno kaj radiš. :DD Lijepa ti je wish lista i totalno dostižna, a ne ko one moje u glavi, nema toga kaj ne bih htjela. :3 Nego, ja ti imam ovaj Max factorov puder, ne znam kakav tip kože imaš, moja ti je mješovita i na T-zoni ne traje nekaj posebno dugo, cca dva sata i onda prosvijetlim XD ali ako koristiš bazu i setiraš s puderom u prahu/kamenu, kakvim god, onda mu je trajnost dignuta na sasvim novu razinu. Prekrivanje mu je srednje, ali je nadogradivo, meni ne oksidira i nije težak na licu i ni jednom mi nije stvorio nered, koristim ga već dobrih 3 mjeseca, ako ne i više i zadovoljna sam. :) Za kistovima i ja ludim i ni sama ne znam kaj bih, trenutno bih od RT, mada i od Sigminih mi srce brže zakuca. :D Sry na kilometarskom komentaru. :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Super mi je komentar,uvijek me zanimaju iskustva sa proizvodima..imam eyebrightener i jako sam zadovoljna, za sada :) posvijetli mi područje oko očiju bolje od bilo kojeg korektora..i puder ću u bližoj budućnosti probati definitivno :)

      Izbriši

Popular Posts

Like us on Facebook

https://www.facebook.com/Gorgeous-on-a-budget-679688375447454/?ref=aymt_homepage_panel

Flickr Images