New in- ožujak

nedjelja, ožujka 08, 2015


Već sam neko vrijeme na make up dijeti i nisam sigurna kada sam zadnji put kupila više od dva striktno make up proizvoda. Proteklih par mjeseci se trudim potrošiti proizovde koje sam stavila na listu 10 pan projekta i budući da napredujem ka tom cilju potrošnje, odlučila sam se malo počastiti. Tako da sam ovaj put malo poradila na ostvarivanju wish liste, a tu su se našle i neke mjesečno potrebne stvarčice, te pokoja sitnica za dom. 
Pa krenimo...




Zaljubljena sam u Ziaja gelove za tuširanje. Smatram ih veoma kvalitetnim i ekonomičnima. Budući da sam već isprobala od kokosa i fruity, na red su došli od masline i kozjeg mlijeka.
Obje bočice sadrže 500 ml proizvoda. Cijena gela od kozjeg mlijeka je bila 15,00 kn (na popustu) , a maslinovog 17,90 kn. Kupljeni su u Konzumu. Iznimno se veselim isprobavanju.


Dalje, uzeh Gliss Kur regenerator za suhu i oštećenu kosu ( 19,90 kn, 200 ml, Muller). I u Konzumu pronađoh Olival bademovo ulje za kosu (60 ml, cca 25 kn) budući da sam davno ostala bez svog arganovog ulja. 


Čitajući recenzije blogerica moram priznati da me jako privlači Bebe umivalica. No, budući da imam još uvijek dvije u svojoj kupaonici (full size) nisam željela kupovati veliko pakiranje jer je upitno kada će doći na red za trošnju. Radije sam odlučila kupiti mini sample verziju samo da isprobam proizvod (15 ml, Muller, 5,90kn). Također u Mulleru nađoh Blistex labelo. Iskreno, nikad ga prije nisam vidjela u svom Mulleru i njegov pronalazak me oduševio. (9,90kn) Naravno, morala sam ga odmah otvoriti i isprobati i me like it very much. 


Prolazeći Mullerom morala sam stati do Essence štanda i jako sam se iznenadila kad sam vidjela da su ga pošteno proširili. Čak sam vidjela i novu Cinderella kolekciju, a inače u mom Mulleru kolekcije dolaze par mjeseci nakon što su "izdane". Za oko su mi zapeli ovi divni kistići. Kupila sam kist za puder ( 25,90kn), korektor (12,90) i blendanje (12,90).


Kad sam već bila za Essence policama, napokon kupih prvu Essence  Lash princess maskaru( 28,90kn). Vjerujete li da ju ja još nisam isprobala. Valjda sam jedina koja ju do sada nije imala u rukama.
Također uzeh lipliner (8,90kn) -in the nude. I samo moram dodati da mi se Essence olovke za usne jako, jako sviđaju.
Kod blogo-kolegice Mean Green Queen saznah informaciju da uz časopis Story za 12,00 kn mogu dobiti Golden Rose lak za nokte. I naravno da sam ga kupila na kiosku. Lak nije za mene, nego će pričekati još koju stvarčicu da postane darak u narednom giveawayu.


Već valjda milijun godina imam Catrice camouflage cream na piku. Isto tako sam valjda, opet, jedina osoba koja ju nikad nije isprobala. Pa da vidimo sada zašto ju ženska populacija toliko hvali. Cijena u Mulleru je 23,90 kn-3g. Nijansa koju sam uzela je light beige.
I napokon uzeh rumenilo koje mi je bilo must have na wish listi. Zaluđena sam njime od kad sam ga vidjela u postu Roseybelle. Rumenilo je by Bourjois 03 Brun Cuivre (Copper brown), 69,90 kn-2,5g. I očarana sam. Nijansa je savršena everyday neutralna i prirodna. Planiram ga potrošiti do zadnjeg atoma njegove snage.


Još jedan must have mi je by Max Factor- eye luminizer brightener ( 62,90 kn-15 ml). Inače MF mi je najdraži make up brend i ovaj proizvod me izrazito zanima i jedva čekam isprobavanje.


Naravno, H&S šampon, must have svaki mjesec. O njima sam sve rekla u prošlim postovima i nema smisla da se ponavljam. 


I za kraj kozmetičke kupnje jedna krema za ruke. Uzeh od badema by Afrodita (100 ml- cijena oko 17 kn u Plodinama).


Budući da je danas 8.3. i međunarodni dan žena, želim vam reći - sretan osmi mart moje divne dame. Nadam se da ste se provele kao kraljice. Ovo je za mene uistinu poseban datum. Ne samo zbog women power nego i zbog rođendana mog najdražeg muškarca. Moj dragi muž i ja se šopamo čokoladicama.


Btw, obožavam Pocket Coffee čokoladne bombone. Punjeni su kavom. Ujutro prije posla pojedem jednu za malu dozu slatkoga i kofeina. 


U lokalnom dućanu (Lonia) sam pronašla ovog slatkog porculanskog kuhara koji ima otvor na leđima i koji služi za pohranu kuhača, žlica i sl. Meni je osobno presladak ovaj gospodin i ime mu je Pero (s francuskim naglaskom). Cijena mu je bila negdje oko 25 kn.


U Konzumu sam za 15 kn našla staklene podmetače za čaše. Prvenstveno mi se sviđaju zato što su stakleni, a zatim što imaju krasnu sličicu motiva. So pretty.


Na poslu su me u petak neki dečki iznenadili sa malim cvijetom (mislim da su bili neki aktivisti političkih stranaka). Ugl, to je jako lijepo od njih. Pa sam ja morala otići kupiti neku lijepu teglicu za taj cvjetić. Ovu nađoh u Konzumu za 20 kn.


A ovu ogromnu zelenu divotu  dobih od svekrve. I ako vas zanima ova veeelika šalica/tegla za cvijeće, vidjela sam da ih ima u Konzumu za malo manje od 50 kn. Meni je ovo jako divno i cvijeće igra veliku ulogu u osvježavanju doma. Samo se nadam da mi neće uvenuti zato što mi je sve i jedan cvijet koji sam ja pokušala uzgojiti- krepao. Da, nisam dobra u uzgajanju/sadnji.


I to bi bilo sve od new in-a za sada. Naime, budem spremila još jedan post o poklonima koje osvojih u jednom darivanju i veoma sam uzbuđena zbog toga. Iznimno se veselim paketu koji treba stići sljedeći tjedan pa ću pripremiti kratki post o tome. Zašto? Zato što ja nikad ništa nisam osvojila u životu u nagradnim igrama/darivanjima. Doduše, nije da se puno igram, ali znam nekada. I kad sam vidjela da sam osvojila Valentinovsko darivanje ostala sam paf. 

Ako vas detaljnije zanimaju proizvodi iz ovog posta, slobodno me obavijestite u komentarima da imam na umu recenzije koje vas zanimaju.

A do tada, kissi kissi
G


Zadnji post wish liste možete pogledati OVDJE i provjeriti što sam do sada uspjela nabaviti. 


















You Might Also Like

12 komentari

  1. Super noviteti!! Baš mi se sviđaju ovi podmetači čaša!! Većinu ovih stvari ili imam ili bih sama kupila! Nisam znala da su u Muller već došli kistići?!? Kakav je ovaj za blendanje? Jel mekan?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I meni su podmetači vrh, zaboravila sam napisati da ih ima 4 u pakiranju xD Da, i kolekcija i kistići su stigli..a ovaj za blendanje je mekan ko perce, uistinu sam zadovoljna..samo mi se dužina kista ne sviđa, dosta su dugačke dlačice, razmišljam da ga malo podšišam xD kad ga malo detaljnije razradim, javim ti konačni utisak :)

      Izbriši
  2. Sve najbolje za ročkas! :) Drago mi je da sam pomogla, ja sam svog lakića već pronosala. :D Vjeruj mi, nisi jedina koja još nije isprobala Essencovu maskaru, ja nisam...a ovi kistići slatki, svaki put dok sam u šopingu, sve je rasprodano -_- uspjela sam samo uloviti kist za usne, kojeg koristim za korektor. :)) Sve mi je lijepo od tvojih noviteta, posebno ovo Bourjois rumenilo. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. budući da se rijetko zaletavam na kiosk, da nije bilo tvoje informacije, ne bih kupila lak..tako da, hvala ti :))) kistići su stvarno slatki, a koliko sam probala nisu ni loši, najviše mi se sviđa za korektor.

      Izbriši
  3. Bas sladak New In :) Nisi jedina koja nije probala ovu maskaru, nisam ni ja :) U svakom slucaju, cekam da procitam tvoje iskustvo sa njom :) Essence olovke za usne su mi odlicne. Imam i ja ovakvog kuvara i bas mi je simpatican (moji su rekli da je kic ali mene nije briga:)) Takodje bih volela da cujem tvoje misljenje o Bourjois rumenilu, cula sam da je pretvrdo a ima divnih nijansi. Kad/ako budes mogla napisi neko slovo, rado cu te citati :) Kristina

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Baš ti hvala Kristina, definitivno ću natipkati nešto o rumenilu, za sada sam jako zadovoljna njime. Aaa, i drago mi je što i ti imaš kuhara, istina je-malo je kičast, ali i meni je presladak :D

      Izbriši
  4. Odličan new in! Kistići izgledaju izvrsno :). Sretno s održavanjem biljčica na životu ;).

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti..iskreno se nadam da će sve moje tri biljke koje imam ostati na životu :D

      Izbriši
  5. baš volim ovu Afrodita kremu za ruke, a Essence kistići su preslatki ♥
    Super su ti noviteti :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I ja sam se zaljubila u tu kremicu, savršena je :D a kistići ne mogu biti slađi :)

      Izbriši
  6. Sve najbolje gospodinu za rođendan, iako mu ne triba, ima tebe, a to mu je već vrh ;D Super new in, puno things, stuff and I love it :D <3 Podmetači za čase su prekrasni, ali me baš zanima kakva će ti bit kamuflaža :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hahhaha, pravo zboriš..ima mene :DD lol, drago mi je da ti se stvarčice sviđaju, me like them too.. a ako kamuflaža bude bila vrijedna spomena, bude bilo i posta :D

      Izbriši

Popular Posts

Like us on Facebook

https://www.facebook.com/Gorgeous-on-a-budget-679688375447454/?ref=aymt_homepage_panel

Flickr Images