Handsome men's club

nedjelja, ožujka 15, 2015


Nadam se da provodite divnu i opuštajuću nedjelju. S toga se danas nećemo baviti nikakvim recenzijama, swatchevima, nego ćemo malo pustiti mozak na pašu i baciti oko na koju sličicu. Naime, već sam se susrela sa ovakvim tipovima posta i odlučila sam vam predstaviti svoju verziju. 
Donosim vam listu glumaca (a i jednog plesača) radi kojih uistinu idem pogledati film samo iz razloga što oni glume u njemu.
Napominjem, ukusi se svima razlikuju, ne sviđaju nam se svima iste stvari i nemamo istog uskusa kao npr. u kozmetici pa onda ni ne očekujem da imamo istog ukusa u izboru pripadnika muškog spola. Ovo je samo jedna lista glumaca koje ja osobno smatram onako- mom oku ugodnima. 
Uživajte!

1. LEONARDO DiCAPRIO

Haters gonna hate! Ali nitko ne može poreći da Leo ne zna glumiti. Fakat, sve i jedan njegov film mi je dobar, nema lošega. Osobno preporučujem: Shutter Island, The Departed, Krvavi dijamant...
Doduše, Leo je malo dobio na kilaži i lice mu se zaokružilo, no bez obzira na to-šarm je tu i uvijek će ostati Jack Dawson.


2. HEATH LEDGER

Iako je Heath danas pokojni, njega ne mogu ne spomenuti. On mi je neprežaljeni dijamant. Obavezno pogledajte Braću Grimm, Monster's ball, a vjerujem da ste svi gledali 10 razloga zašto te mrzim, Planinu Brokeback i Batmana. Meni su osobno bile najdraže ove plave kovrčice u A knight's tale.


3. CHRIS PINE

C'mon captain Kirk, beam me up! Mislim, jesu li riječi ovdje uopće potrebne?? Pa on je ljepotica :) 
I moram priznati da mu i filmovi nisu loši, čovjek me uistinu iznenadio ugodno. Nakon ovog posta ću pogledati (opet) Just my luck, a vi kada uhvatite vremena obratite pažnju na Star Trek i Horrible Bosses 2.


4. ED WESTWICK

Iako je Ed najpoznatiji po seriji Gossip Girl i ulozi Chucka (obožavam ga), jako me se dojmio u J.Edgaru sa Leonardom DiCapriom i u Breaking and entering sa Jude Lawom. Ako ste fan Chucka definitivno pogledajte i ova dva filma.


5. TRAVIS FIMMEL

Kada australski model odluči glumiti dobijete vikinga. Iako je Chris Hemsworth popularniji, ja više naginjem Travisu koji malo po malo dobiva pažnju koju zaslužuje. Mogli ste ga još pratiti u seriji Tarzan koja se čak emitirala i na rtl-u kod nas.


6. ROBERT DOWNEY J.

Gospodin čovjek! Like a boss! Mislim da su komentari suvišni. Filmovi koje posebno volim su: Charlie Bartlett, Gothika, te kao veliki fan Marvel com., Iron man off course!



7. JONATHAN RHYS MEYERS

On je posebno prirastao srcu u filmu August Rush (ako niste gledali, ne znam što čekate). Odličan mi je i u Tudorima te Match Pointu. 
Klasična i neobična ljepota.



8. AARON PAUL

Yo, bitch! Možete misliti što hoćete, ali u stvarnom životu definitivno bih pala na Jesse P.-a. Meni je lik pre pre. Osim uživanja u Breaking Bad-u, uživajte i u Exodusu: Gods and Kings.


9. BEN BARNES

Princ Caspian is sooo hot! Ovaj glumac mi je jedan od omiljenijih za pasti oči. Osobno preporučujem: Dorian Gray, Stardust, The big wedding.


10. CHANNING TATUM

On mi inače nije lijep poput recimo Chris Pine-a, ali ima nešto...i definitivno ima tijelo,  a za sve ostalo, poslušajte OVO. Malo smijeha i obratite pažnju na Matt Damona:) Inače, od dražih filmova su mi Magic Mike (naravno), Jump Street, Dear John.


11. CHRIS PRATT

Smisao za humor može biti very sexy, a Chrisa sam uočila još davnih dana kada se kod nas imitirao Everwood (sjećate se te serije?). Danas je oženjen za glumicu Annu Faris i njih dvoje mi zajedno čine fantastičan par. Od posljednjih filmova sam uistinu uživala u Guardians of the galaxy i to vam preporučujem. 


12. JENSEN ACKLES

Dean, oh Dean. Bolja polovica Supernatural dvojca. Presladak. Još sam ga pratila i u Smallville-u. Pogledajte samo te okice. 


13. DEREK HOUGH

Ovo je jedna netipična osoba za temu ovog posta, ali moram ga spomenuti. Derek je profesionalni plesač, imate ga priliku gledati Plesu sa zvijezdama. Zadnje sezone je za partnericu imao Bethany Motu (youtubericu) i dospjeli su do finala. Inače sa svojom sestrom, isto profesionalnom plesačicom, radi turneje po Americi. Kako dečko pleše, kako savršeno fizički izgleda...i sada neka mi netko kaže kako ples nije sport i da ti za njega nije potrebna savršena fizička sprema.


14. JASON MOMOA

Najpoznatiji kao Khal Drogo iz Game of Thrones, a ja ga pamtim iz Baywatcha Hawai. On nije savršen glumac i filmovi mu nisu najbolji, ali meni je na listi kao ljepša verzija The Rocka.



15. ORLANDO BLOOM

Da, Legolas mi je lijep. Opet, haters gonna hate! Ovaj lik je toliko lijep, uh. Nemam riječi više.



16. MATT BOMER

E da je on glumio u 50 nijansi sive, film bi pogledala, ovako- neću iz inata! Matt, Matt...rado bih opet pogledala seriju Pravi poziv, a i Magic Mike-a.


17. MATTHEW GOODE

Preporučujem vam film Leap year koji morate pogledati. Netipična romantična komedija. On je netipični ljepotan. A da lik zna glumiti, svjedoče The lookout, The imitation game.


18. RYAN PHILLIPE

U moje vrijeme, nije bilo djevojke koje nije slinila za Ryanom. I danas mi se ništa nije promijenilo povodom toga. Cruel intentions i Znam što si radila prošlog ljeta su mi klasici. A isto tako mi se dopao i u The Lincoln lawyer i Gosford parku.


I post ću zaustaviti ovdje na broju 18. jer znam da ću premašiti i broj 20 i onda ćemo imati mali katalog lijepih muških lica. Opet napominjem, ovo je samo moj ukus, možda većina vas ne dijeli slično mišljenje sa mojim, ali hej, koga briga. O ukusima se ne raspravlja. 

I za kraj vam ostavljam link HANDSOME MEN'S CLUB.

Uživajte u svojoj nedjelji, 
kissi kissi
G

You Might Also Like

9 komentari

  1. Chris Pratt i Jensen Ackles *.* mmmm miceki :D
    Ostali su tako tako, ali ne vjerujem da se ED WESTWICK našao na popisu :P Meni je takoooo ružan...
    Što se tiče Lea, zgodniji mi je sad nego kad je bio mlađi i baš sam nedavno gledala film u kojem je glumio s nekih 18 god i nevjerojatno mi je koliko je zapravo dobar glumac. Radi se o Što muči Gilberta Grapea i glumio je mentalno zaostalog klinca.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Yes, guilty..Ed mi je ima ono nešto, šarm mu je vrhunski :) Da, da Gilbert je jako dobar film, ma sve i jedan mi je u biti dobar, razlikujem ih samo po-ok i odličan :D

      Izbriši
  2. Lijepo društvo :D Neke bi oduzela neke dodala ;) btw dijelimo ljubav prema Breaking Badu koja je jedna od najboljih serija koju sam ja gledala i obožavam je, ali ne i prema J.Pinkamnu :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. jel'da :) serija je vrh <3 sada me zanima kakva je Better call Saul :D

      Izbriši
  3. stvarno si se sjetila pravih komada,, no moji top favoriti su JONATHAN RHYS MEYERS <3 <3 stvarno je čovjek posebno zgodan i lijep,,,
    JENSEN ACKLES je totalno moj tip ljepote kod muškarca hehe
    za Ryan Phillipeom sam i sama slinila kao mlađa <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. jel'da, baš je neobičan..koliko god da je lijep isto tako ima nešto scary ilitiga malo čudnoga u sebi <3 mah, sve sami bomboni :)

      Izbriši
  4. I sama bi se složila s većinom ovih glumaca, lijepih lica :) Ali jedno moram samo istaknuti - Shutter Island, to mi je jedan od najdražih filmova, a Leo definitivno ima genijalne filmove i stvarno se nemože reći da ne zna glumiti, kada bi nabrojala svojih top 10 filmova, on bi bio sigurno u pola njih :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. E tu se slažemo, sad kada razmislim o svojim najdražim filmovima primjetim da u većini njih glume Leo ili Tom Hanks :) baš sam uskogrudna, ali vidim tko zna glumiti a tko ne :D

      Izbriši
  5. Jel mi je vjeruješ da ja za polovicu ovih nisam čula, di ja živim?! :O iskrena da budem, nemamo isti tip muškaraca koji nam zapinju za okice, slažem se s tobom za gospodine pod rednim brojevima: 3, 6 i 12 :D Ovo ti je baš jedan lijepi i opuštajući post ;) :))

    OdgovoriIzbriši

Popular Posts

Like us on Facebook

https://www.facebook.com/Gorgeous-on-a-budget-679688375447454/?ref=aymt_homepage_panel

Flickr Images