Favoriti mjeseca ožujka

ponedjeljak, ožujka 23, 2015



Danas vam donosim mali pregled stvarčica koje uživam koristiti i testirati u ovom mjesecu. 


Moram priznati da mi je ovo prva bočica Olival ulja i sigurno neće biti zadnja. Ulje koje trenutno testiram je prirodno bazno ulje od badema obogaćeno vitaminom C. 
Zbog blagotvornog djelovanja, osim za kosu, ulje se može koristiti i za kožu i nokte.
Kod primjene na kosi, primjećujem da mi je kosa znatno bujnija i čvršća. Samo sam par puta ulje nanijela na lice i nisam primjetila crvenilo ili bilo kakav osip. I to je super, budući da već duže vrijeme razmišljam o zamjeni kremica sa prirodnim proizvodima, uljima. Nastaviti ću ga testirati i ako stanje ostane kakvo je i sada, mislim da ću imati novi holy grail proizvod.


Oko ove Balea kremice i njene namjene sam još uvijek skeptična, ali isto tako i zadovoljna. 
Nije da mi nešto posebno treba okoloočna krema, ali ju koristim zato što mi je hidratacija područja oko očiju potrebna radi još jednog proizvoda iz ovog posta. I za sada mi ova kremica pruža tu hidrataciju.


Giordani Gold (Oriflame) baza make up je jedina baza koju imam i vrlo sam zadovoljna. 
Tekstura je gusta te se lagano i jednostavno nanosi i još brže upija i hidratizira. 
Teksturom me čak podsjeća na oblik noćne kreme s dubinskom hidratacijom. 
Radi ovog primera mi šminka na licu izdrži do 8 sati i sav make up koji nanesem na nju se lijepo sjedini i učvrsti.


A sada jedan proizvod za koji ne mogu vjerovati da sam toliko dugo odgađala kupnju. Catrice Camouflage cream je proizvod toliko fantastičan i genijalan da prekrije moje podočnjake. U pripremi je recenzija pa sada neću ulaziti u detalje. Samo ću napomenuti da mi okoloočna krema treba zbog ovog proizvoda.


Što se tiče proizvoda za usne, najveći favorit mi je Blistex koji je toliko mekan, nježan, kremast i ono najbitnije- hidratizira da glava boli. Isto tako mi se sviđa i miris, a i okus (lagala bih kad bih rekla da nisam oblizala usnu-silly me). 

Avon- Cappuccino ruž mi je vrh. Colortrend linija je imala ruž u sticku istog naziva koji mi se prošle godine istopio u torbi, i mi je bila najdraža nijansa ruža ikad. Niti ovaj Cappuccino nije loš, razlika je u tome što je ovo nešto svjetlija nijansa i što sadrži blagi shimmer.

Od liplinera- ne odvajam se od Essence-ovog br.11 In the nude. Često ga znam nositi i samog, bez ikakvog ruža i jako mi se sviđa.



Budući da su me oduševile Ziaja tuširalice (posebno od kokosa), odlučila sam isprobati i nahvaljeni gel za tuširanje od kozjeg mlijeka. I presretna sam. Gel za tuširanje je savršen. Miris je fantastičan (čisti, svježi sapun), tekstura je kremasta i bogata. Recenzija će uslijediti u bližoj budućnosti.



I to je par ovomjesečnih favorita koje uživam koristiti i testirati.
Budući da planiram par recenzija, zanima me da li možda neki post želite vidjeti ranije?
Slobodno me obavijestite u komentarima, 
a do tada...

Kissi Kissi
G





You Might Also Like

16 komentari

  1. Catrice kamuflažu obožavam, svaki dan ju koristim i nemogu bez nje :) Jos nisam probala Ziaja gelove za tuširanje, svaki put gledam one od masline i naranče no iz nekog razloga odustanem od kupnje :/ Svakako moram probati kada ih svi toliko volite :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Izgleda da će takva situacija sa kamuflažom biti i kod mene :) Joooj, osobno ti preporučujem ovaj od kozjeg mlijeka, on mi je osobno najbolji od 4 koja sam do sada probala :D

      Izbriši
  2. kamuflažu imam i super mi je, samo se ne sjetim stalno ju koristiti, jer se u zadnje vrijeme brzinski našminkam. Oriflame bazu sam imala i nije mi nešto

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Baš sam se ugodno iznenadila, nisam očekivala da će mi tako dobro sakrit podočnjake :DD eto vidiš kako se ukusi razlikuju, meni je baš idealna za ovo vrijeme dok još nosim puder, sada kada otopli prestajem sa puderom i bazom-nek koža malo diše :)

      Izbriši
  3. Možeš napisati cijene Olival badem ulja, Beline kreme i Blistexa? :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Baleina krema 22 kn ( DM), Olival ulje-25 kn (Konzum), Blistex-9 kn ( Muller) :)

      Izbriši
  4. Od svega navedenog imam kamuflažu i essencovu olovku u drugoj nijansi i isto sam zadovoljna. :)) Mene zanima ova oriflamova baza, prvi put ju vidim. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Baza je zanimljiva, ali moram nadodati da je to jedina koju imam i nisam nikakvu drugu probala pa ne mogu usporediti s ničim..ali tekstura mi se sviđa, doslovno hrani i hidratizira kožu i šminka lijepo sjedne :)

      Izbriši
  5. kamuflaža je genijalna, imam je u svim nijansama :D i nikako je potrošiti...meni osobno je puno bolja nego artdeco kamuflaža

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, koristim ju svaki dan a izgleda samo kao da sam ju swatchala :) sviđa mi se jako :D

      Izbriši
  6. Avon ruzevi su fantasticni, posebno mi se dopada veliki izbor nijansi :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da, imaju šaroliku ponudu i svatko može naći neki za sebe, meni se posebno ovaj Cappuccino dopao :)

      Izbriši
  7. Imam Essence in the nude, ali na meni nijansa ne izgleda baš nešto, barem se meni tako čini. A Blistex si moram kupiti, obavezno! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nijansa mi se sviđa zato što se lijepo stopi sa usnama i što daje efekt prirodnih usana, kao da nemam ništa na njima.. :) da, da Blistex je zakon :D

      Izbriši
  8. zanimljiv ozbor proizvoda... baš me zanima ovo ulje Olival od badema, jer sam slaba na sve što ima veze s bademom,,,
    Blistex mi je dugo na umu da ga isprobam :D sad si me potakla :D
    Oriflame baza zvuči zanimljivo, a i ambalaža je baš profinjena :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Blistex mi je stvarno super, nije izdržao niti 10 dana kod mene :) a bazu sam kupila isključivo zbog pakiranja i imala sam sreće što mi se proizvod uistinu svidio :D

      Izbriši

Popular Posts

Like us on Facebook

https://www.facebook.com/Gorgeous-on-a-budget-679688375447454/?ref=aymt_homepage_panel

Flickr Images