Proizvodi koje ne koristim i zašto

ponedjeljak, veljače 23, 2015

Zahvaljujem Make up Judge na nominaciji ( post ) i bacam se na tipkanje posta o proizvodima koje ne koristim ili jako rijetko koristim. Često mislim da sam jedina kojoj se nešto ne sviđa i da će vjerojatno svi misliti da sam izludila ako to priznam, i onda se pojavi ovakav tip posta i shvatim da nas ima puno više koji mislimo isto. S toga vam donosim post ne preferirajućih proizvoda. 

1. Brow Gel



Really? Da li je ovo uopće potrebno? Malo podrežite, počupajte obrve, popunite olovkom ili sjenilom i to je to. Kim K je napravila jednu jedinu stvar- popularizirala drag queen make-up. 


Da li vam je ovo lijepo i prirodno? Žao mi je, ali meni nije.
Što se tiče samog gela za obve, ne sviđa mi se sljepljivanje dlačica. Jednostavno, nije moj đir.


2. Sjajila za usne



Znam mnogo cura koje govore da ne vole sjajila, a svako malo ih kupuju. Ja ustinu ne volim sjajila. U svojoj maloj kolekciji imam svega jedno sjajilo by Oriflame, i to travel size. Mrzim osjećaj ljepljivosti na usnama, mrzim kad mi se kosa lijepi za usne, mrzim što mi općenito toliko isuše usne da je to strašno, mrzim što pigmentacija nestane čim popijem gutljaj vode. Samo sam jednom naišla na sjajilo koje mi se svidjelo, a to je bilo od Essence Stay with me u nijansi My favourite milkshake. 

3. Pjena za brijanje 


C'mon... let's be real. Uistinu nemam vremena za to. Je li grozno ako ću vam reći da prilikom shower rutine "nasapuniram" noge gelom za tuširanje i prođem britvicom dva/tri puta?? Ako još netko to radi, slobodno dignite ruke u zrak. 




4. Top coat/base coat



Znam, lijena sam k'o pas. Inače, ne lakiram često nokte. Ne smijem nositi bright neon boje na poslu i onda mi nema smisla zamarat se sa top/base glupostima (excuse my french GleeTree- znam da ćeš ovo čitati i da ćeš se pitati- WTF?? What did I marry into? ).  Za sada se zadržavam na nude lakovima i jedan/dva sloja i ready to go. 



5. Toner za lice



Da malo budem iskrena- najgluplji proizvod ikad!! Iskreno, ni ne znam koja mu je funkcija. Vjerojatno sada govorite- koja naendertalka, pa đe ona živi?? Ali ja sam samo iskrena. Imam toner, na pola potrošen, i ne znam zašto. Nikad mi ništa nije znatno napravio na licu, nikakvu promjenu, osvježenje nisam primjetila. Totalno beskorisno, ali molim vas da me razuvjerite da imam na što trošiti novce.


6. Maska za lice



Uistinu želim češće koristiti maske za lice, ali......


I to je sve što imam za reći o maskama za lice. 


7. Krema za stopala



Nije da kreme za stopala ne koristim, samo ih koristim jakooo rijetko. Naime, jednu već imam sigurno preko godinu dana. Razlog tome je što se nakon tuširanja mažem losionom i baby uljem i onda jednostavno time namažem i stopala. Ne da mi se još otvarati i treći proizvod. Bilo bi lijepo kada bi gel za tuširanje/pjena za brijanje/losion/ulje/piling/krema za stopala bio proizvod 6 u 1. E to bi bilo mindblowing.


8. Pjena/gel/lak za kosu 



Ovaj proizvod se stavlja na moju kosu samo kad sam u frizerskom salonu, a to je jedan/dva puta godišnje. Mrzim frizerske salone iz dna duše i ohole, tupe (oprostite na izrazu, znam da nisu sve) frizerke koje drže hladno oružje u rukama i uvijek moraš reći da ti se sviđa frizura koju ti je napravila jer se bojiš da će se pretvorit u Sweeney Todda, a ti u biti ličiš na Billy Idola. Znam da je moje mišljenje kontra većine ženske populacije na blogosferi, ali ja jednostavno mrzim frizerske salone, a o tračevima i pričama da ni ne počinjem. Tako da sam u većini slučajeva, sama svoj majstor. 

I to su otprilike svi proizvodi kojih sam se trenutno sjetila. Sigurna sam da ih ima još, ali neću vas gnjaviti. Ako ste škicnule post Make up Judge možete vidjeti da imamo sličnosti. 

Mene sada zanima jeste li se igdje pronašli ili sam ja totalno skrenula?
Korištenje kojeg proizvoda vam ide na živce?

Čujemo se,
Kissi Kissi 
G


Sve slike iz posta su preuzete sa google-a.








You Might Also Like

37 komentari

  1. Odgovori
    1. Ja sam jednostavno prelijena..ako se namažem jednom u mjesec dana to je uspjeh.. a uistinu bih trebala češće :)

      Izbriši
  2. Definitivno se slažem sa tobom što se tiće pjene za brijanje.. :) Brow gel nisam nikad probala, ali vjerujem da bi mi bio potreban jer su mi obrve jako guste i neposlušne, pa bi ih to držalo na mjestu, valjda :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :) koliko vidim na tvojoj slici, imaš sjajne obrve i pliz nemoj od njih raditi ništa, nego ih upravo ostavi takve kakve jesu :) možda će se tebi svidjeti taj osjećaj sljepljivanja..moj đir nije

      Izbriši
    2. :) hvala na komplimentu!! Bez brige, nikakvih drastičnih promjena neće biti :), ali malo jesu neposlušne, mislila sam probati barem onaj prozirni gel da ih drži na mjestu :)

      Izbriši
  3. Ovo s friz.salonima..potpuno te razumijem. Pored sisanja kose onako kako sam rekla da NE zelim, one mi se obracaju kao nekoj staroj prijateljici. Ne, ne zelim reci sto ima kod mene u zivotu ne ne zelim komentirati ono sto je aktualno. A najgore mi jedan novootvoreni friz.salon u Brodu. Ja dosla osisati vrhove a njih 3 se sjatile i pipkaju mi kosu i nesto filozofiraju kako ce sisat. Sisala me pola sata (predugo) siskala mi slojeve okomito ne vodoravno i vrhovi su sad jos gori. A secer na kraju, i friz.salonu koji drzi Kerastase i frizerke se ponasaju kao da znaju sve - morala me isfenirat prevrucim zrakom jer joj je LAKSE sisat tako. Zamislite, ja nisam trazila przenje kose. A na mokru kosu je lakse sisati (vlaznu) i jos je gore osisala na suho. Btw ja imam ravnu kosu ( neki dijelovi budu blago valoviti). Oprosti na dugom postu, al sad su mi navrla sjecanja.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. upravo to što si rekla, sa svime se poistovjećujem..kao da su popile svu pamet svijeta, znam i sama što je bob a što je stepenasto..ako želim produženi bob onda ga napravi, a ne da mi je svaka dlaka okrenuta na suprotnu stranu..lol.. i najgore od svega je ta neugodna komunikacija, nekad im poželim reći, nemoramo pričati, samo me ošišaj i ja odoh..bude mi glupo kad na pedeset pitanja odgovaram sa da ili ne, ali ja nemam potrebu dijeliti privatne stvari sa neznancima, uistinu me ne zanima, ali najviše od svega se čudim kako njima nije neugodno ispitivati..nek rade svoje posao i ostave me na miru..huh, sad sam se naživcirala :D

      Izbriši
  4. Ovo brijanje nogu skroz podrzavam.. ja sam toliko ljena da ih preko zime brijem kad baš moram..ježiga.. XD dlake su normalna stvar, pa ono...! nego... od bio baze crni sapun za umivanje i brijanje muškog lica je najbolja stvar za brijanje nogu, britvica klizi sve u 16 i koža nije iziritirana.. ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. e ovo za biobazu mi je drago znati, hvala na informaciji...nekad sam uistinu lijena i želim što brže sve obaviti i izaći iz tuša :)

      Izbriši
  5. Na suho se moze sisat samo ona kosa koja je glatka i totalno ravna, ali moja gusta i suhonjava ne. Ali eto one su obucene i educirane i idu na te neke bajkovite evente di uce najnovije metode. A nekad je stara najdjelotvornija! A ostalo je mazanje ociju

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. da,da..te nove tehnike i metode su mi najjače..ja sam se susrela sa jednom frizerkom koja je na face stranicu svoga salona stavljala slike frizura sa neta, ljudi su joj komentirali da je super i da bi htjeli takvu frizuru, dok bi im ona na to rekla-eh još kad bih znala to napravit.. big fail. Mislim, ako već stavlja, onda bi bilo ok da se potrudi i nauči xD

      Izbriši
  6. Brow gel...vidjela si moje obrve, ne trebaju bit jos istaknutije nego sto jesu :D
    Pjenu za brijanje nikad u zivotu nisam koristila, a za tonik ti moram rec da je to jedna od rijetkih stvari koje koristim za ciscenje lica i nikad ga se nebi odrekla, valjda ovisi o tipu koze..meni jako pase ;)
    Pusa :*
    Pirga ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :))) A svi imamo nešto što volimo, a što ne volimo..ne pašu nam svima iste stvari :) Nadam se da s enitko neće naći uvrijeđen xD

      Izbriši
  7. Ni ja ne koristim pjenu za brijanje, i'm lazy as fu*k kaj se tiče toga, a i bome krema za stopala, ni nemam ju, ja namuljam stopala losionom... :D ovaj brow gel bi mi trebao jer moje obrve - svaka dlaka na svoju stranu :3 :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kaj da ti velim, ukusi se razlikuju, što meni paše, ne znači da će i tebi..bitno je da se svi lijepo nasmijemo na različitosti :)

      Izbriši
  8. Pjenu za brijanje koristim pri depilaciji pazuha, tonik obavezno koristim, kao i kremmu za stopala! Ja se za razliku od tebe, volim mackati!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ukusi se razlikuju, bitno je da se dobro nasmijemo tim različitostima :) Vrlo rado bih se natjerala , kao što sam navela, malo češće koju masku isprobati, zavoljeti tonik.. ali kad nešto ne ide, nema se smisla siliti.

      Izbriši
  9. "gel za tuširanje/pjena za brijanje/losion/ulje/piling/krema za stopala bio proizvod 6 u 1"... da da da, ovo bi bilo nesto najbolje kad bi postojalo za sve nas lijene :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hell yeah :D Barem za one trenutke kad moraš negdje stići za pol sata a ti izgledaš ko živi kaos xD

      Izbriši
  10. hahaa kad smo kod frizerskih salona, u jednomsalonu su mojoj frendici rekli da joj prvo moraju ispeglati kosu da mogu ošišati. Da su meni tako nešto rekli zbrisala bih van. Osjetljiva sam na kosu i mrzim da mi svatko brlja i drlja i radi ono što ne želim. Srećom imam odličnu frizerku koja napravi točno što želim :D

    A što se tiče proizvoda, pjenu za birjanje ne koristim. Baš, tko još ima vremena za to :D Ostalo koristim
    I voliiiim Kim K :P

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Joj zavidim, da mi je samo naći jednu koja neće previše pitati i koja će napraviti to što tražim :D Whats up Kim :) hahhaha, meni je draža Kloe :)

      Izbriši
  11. Mrzim frizerske salone iz dna duše i ohole, tupe (oprostite na izrazu, znam da nisu sve) frizerke koje drže hladno oružje u rukama i uvijek moraš reći da ti se sviđa frizura koju ti je napravila jer se bojiš da će se pretvorit u Sweeney Todda, a ti u biti ličiš na Billy Idola.

    Dan mi je već dobar, mislim da se odavno nisam nečemu ovako ismijala :Đ

    Ni ja ne koristim pjenu za brijanje, gel za tuširanje je glavni :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Budućii da nemaju svi iste ukuse, drago mi je da se barem možemo nasmijati :D hahhaha

      Izbriši
  12. HAHAHAHHA AJ LAV JU!!! <3 <3 <3 Hvala Isusu i nebesima neko ko ja, ko da ja pišem :D <3 Osim za bazne/nadlakove meni je to malo opsesija ali neka, neka tebe i karaktera, nećemo se rastajat :D <3 Pjenon si me ubila, crkla san ahahhaha :D <3 <3 <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Malo humora nikad ne škodi :) LOL.. neka tvojih opsesija, neka mojih dislajkova..ukusi se razlikuju i ja te različitosti volim, da svi mislimo isto, ovo bi bio vraški dosadan svijet xD

      Izbriši
  13. haha :D I'm Busy, being Lazy hhahaha :D
    mislila sam da ja jedina u blogosvijetu ne stavljam topcoat :D
    brow gel isto tako ne koristima :D kao ni ove pjene, lakove za kosu :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala nebesima, nisam jedina :D Znam da ih ima još tamo sa istim sličnostima, samo se srame priznati :P hahahha

      Izbriši
  14. Definitivno ne koristim sjajila, niti lakove ni pjenu za kosu... u tome se u potpunosti slažem :)

    OdgovoriIzbriši
  15. Sjajila mrzim i nemam ni jedno. Jednostavno mrzim kad recimo puše vjetar i onda mi se pola kose zalijepi za usta, bljak :D

    Umjesto pjene za brijanje stavim malo regeneratora za kosu.

    Tonik ti inače služi da se poslije čišćenja lica odstrane eventualno zaostale nečistoće sa lica i vrati prirodni kiseli pH kože te pripremi koža za nanošenje kreme za lice. A ako se koriste ulja za lice onda služi kao vodena faza koja će pomoći da se ulje bolje upije u kožu :) A može se koristiti i tijekom dana radi vraćanja vlage koži.

    Base coat uvijek stavljam jer sam se sama uvjerila koliko spriječava ono ružno žutilo noktiju i njime preventivno djeluješ kako ti recimo crveni lak nebi pofarbao nokte u narančasto nakon njegova skidanja :)

    A maske, uh, one su mi definitivno spasile kožu od nečistoća, akni i mitesera :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ovo za base coat je korisno za znati i i hvala ti na informaciji :) kad budem imala priliku lakirati nokte kričavim bojama, deff ću si uzet za prevenciju žutila :) Super da tebi tonik djeluje izvrsno, ja za njim stvarno nemam potrebe.. xD

      Izbriši
  16. Ovo za frizerske salone sam se na glas odvalila smijati!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

    OdgovoriIzbriši
  17. ne koristim sjajila i pjene za brijanje već gelom od tuširanja nasapunam noge, britvicu i gotovo! neda mi se davat novce kad je i gel za tusiranje sasvim ok i u tome :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Baš :) i uostalom, previše proizvoda me čini nervoznom xD

      Izbriši
  18. Slažem se za sve osim za 2. I 4. , ali 4. mi je jasna s obzirom da nosiš samo nude lakove ali za nail art ili čak neke boje top coat je neophodan.. stvarno napravi veliku razliku :)
    Ps super su mi slike "preuzete s googlea" lol

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma baš, nemam prilike imati često dotjerane i vesele manikure pa oni onda ni ne trebaju :) Hahahah, fala, baš su super kvalitete xD

      Izbriši

Popular Posts

Like us on Facebook

https://www.facebook.com/Gorgeous-on-a-budget-679688375447454/?ref=aymt_homepage_panel

Flickr Images