New in-veljača

petak, veljače 13, 2015


Imala sam namjeru objaviti ovaj post prije par tjedana, ali me obaveze sprječiše. Naime, početkom dvanaestog mjeseca sam naručila par stvarčica sa ebaya koje su mi, prepostavljam, zbog blagdana i neradnih dana stigle tek krajem prvog mjeseca. Neke od njih ste mogli vidjeti u ovom postu a neke nisam objavljivala. 



Prva stvar je kopija beauty blendera. Doduše, nisam fan spužvica, više preferiram kistove, ali budući da je bila iznimno jeftina (7,50 kn), naručila sam si za slučaj ako mi ikad zatreba. 


Spužvicu sam isprobala i nije loša. Lijepo mi i ravnomjerno razmaže tekući puder i korektor. Jedina zamjerka je ta da i upije dosta proizvoda, ali to možemo i očekivati s obzirom na cijenu. Beauty blender je još uvijek dostupan na ebayu, pa evo linka.


Druge dvije stvari ste mogli vidjeti u vanitiy organization postu (link gore u tekstu), ali ću ih i ovdje navesti i pridodati link ako ste i sami zainteresirani za kupnju istih,


Akrilni organizator za ruževe (24 mjesta za ruževe) mi je, na svu sreću, stigao neoštećen. I njime sam oduševljena. Lijepo izgleda na stoliću i ostavlja dojam sklada, organizacije i urednosti. Cijena mu je bila cca 22,00 kn. Možete ga škicnuti ovdje.



I zadnje sa ebaya je ovo mini dvostrano ogledalce. Zbog svoje veličine ga ne koristim svakodnevno, većinom mi služi kao ukras. Cijena mu je bila cca 20,00 kn. Možete ga naći na ovom linku.


Kozmetička dijeta još uvijek traje i iz tog razloga sam nabavila samo par nužnih stvarčica koje su mi neophodne i koje koristim svaki dan, ili skoro svaki dan. Ziaja gelove za tuširanje nisam do sada isprobala. Našla sam ih u Konzumu i veoma mi se sviđa ambalaža i jednostavnost proizvoda. Izabrah od kokosa te brusnice i divlje jagode. Uskoro možete očekivati i recenziju ovih proizvoda. Cijena im je negdje oko 17,00 kn, ako se dobro sjećam.



Da razbijem monotoniju njege kose privukla me Schauma- nektar šampon za kosu koji je namjenjen za suhu i oštećenu kosu. Naime, jedini šampon koji ja koristim je H&S, a Schaumu uzeh da s vremena na vrijeme malo odmorim vlasište od snažnih kemikalija kojima obiluje H&S. Schauma je kupljena u lokalnom marketu za cca 15,00 kn.


I zadnji proizvod je "back to the origins" Becutan dječja krema. Dok sam odrastala, u našoj kupaonici se uvijek mogla naći Nivea plava krema i Becutan. I dan danas mi mama zna neku od njih dvije kupiti. Ova je kupljena u lokalnom dućanu, kao i Schauma, za nekih 12,00 kn.


I to bi bio moj kratki new in što se tiče preparative i organizacijskih potrepština. 
I kako šećer dolazi na kraju, u nedavnom boravku u Italiji, mama mi je iz njihovog Lidla donijela moje omiljene slastice.

Prve su Fruit Jellies by Amanie.


A Peach Loops su mi omiljeni gumeni bombončeki. Sugar Land mi je omiljeni proizvođač gumenih bombona. Grrr, cure mi sline dok ovo tipkam.


A sada slijedi ono najslađe od svega, ono pokraj čega niti jedna stvarčica na ovom svijetu nije bitna. 
Sjećate se mog dečkića Lokija? E pa moj, skoro dvogodišnji sibirac je postao tata.


I drum roll please..... tadaaaaa...


Ne mogu im se načuditi kako su preslatki. Svaki put kad ih vidim i mazim topim se. Oni su jednostavno savršeni. Lijevi sa plavim okicama će se pridružiti svome tati i ostati će kod nas. Weee!! A desni sa smeđim okicama ide naše prijatelju. On mu je već dao ime Tango. Vjerojatno vam sada na pamet pada Cash. I da, ja sam htjela da se naš zove Cash, ali mi suprug ne da. On veli da ga onda jednostavno možemo nazvati Gotovina. Lol. Ako mu ne smislimo prikladno ime biti će Moon Moon. I iz tog razloga ću vas zamoliti, ako znate kakva domišljata imena, slobodno mi preporučite jer mi ništa ne pada na pamet. S Lokijem je bilo lako. Kao fan Marvel Comicsa i Avangersa , Loki je dobio ime po Thorovom bratu. Ali sa ovim malim sam u totalnoj blokadi. Pa pomozite :)

I za kraj vas podsjećam da je danas zadnji dan za sudjelovanje u darivanju povodom Valentinova. Prijaviti se možete ovdje.

Do sljedećeg posta,
Kissi kissi 
G










You Might Also Like

36 komentari

  1. Jaooo kako su slatki,tako je i moj nećak prije mislim sad 2 mjeseca dobio male psiće,ali njemačke ovčare,čak jih devet :D
    A moj prijedlog imena je Remus (zbog jednog od mojih omiljenih likova iz Harry Pottera),a može i Sirius (HP naravno,ali i to je zviježđe Velikog psa)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nećeš vjerovati, ali upravo opet čitam HP..i trenutno plameni pehar... Lupin je i meni jedan od omiljenih likova uz Fred, Georgea i Draca...čak sam razmišljala i o imenu Draco, ali nekako gledam da bude što zvučnije ime da se psić lakše prilagodi da je to on :) I zahvaljujem ti na sugestijama :D

      Izbriši
    2. Ja sam trenutno pri završetku Reda feniksa,pa se bacam na Princa miješane krvi :D
      Je li ljepotan napokon dobio ime?

      Izbriši
    3. Te knjige mogu stalno čitat, stalnooo, čak sam ih nedavno uspjela sve skupit za ultra jeftinu cijenu uz 24 h :) Još nismo smislili ime, ali kako mi izgleda, odaziva se na Buco (muž kriv xD )

      Izbriši
    4. Povodom ponovnog čitanja ti moram stavit link od jedne slike - https://www.facebook.com/1524228707830981/photos/a.1524229897830862.1073741828.1524228707830981/1553258341594684/?type=1&theater

      Izbriši
    5. So true :) Svaki put kad čitam knjige imam osjećaj da ih čitam prvi put, uvijek nešto novo saznam :) hahahha XD

      Izbriši
  2. Joj, zadnja fotografija mi je preeedivna <3. Kako su slatki, uf uf :). Obožavam pse! Beauty blender za tak malu lovicu se čini sasvim okej ;).

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Joj, svako malo ih idem van pogledati :D još im se ne mogu načuditi..slatki do bola :D Da, blender je bio dobar i jeftin ulov :)

      Izbriši
  3. hahaha kako me nasmijala izjava tvog supruga, ali moram priznati da se slazem, gotovina haha :D najbolje ti je mozda googlat pseca imena po svim slovima i odabrat neko :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I mene :D xD već sam googlala imena, i sva ona koja mi se sviđaju, susjedi već imaju pse s tim imenima..tipa Had, Astor, Zen, Zeus, Ares, Aga, Bono..pa ne želim i svome dati slično i u velikoj sam dvojbi xD

      Izbriši
  4. Ajaaaj, ja se rastapam, el mi vjeruješ da sam zaboravila kaj si kupila sad dok sam vidla ove slatkoće, preprepredivni su peseki, da ih sad vidim uživo, od mene bi čula samo besmislene nebuloze i razno razne zvukove divljenja. :D <3 <3 Čestitam Lokiju i naravno tebi i tvom mužu na prinovama. :))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hahahhaa, i mene iznenadi kakve sve riječi izađu iz mojih usta kad su mi u blizini..moram prestati tepati xD Ako se ikad nađeš u blizini Siska, dobrodošla si kod ove vesele ekipe :DDD

      Izbriši
    2. Hehe, hvala ti :)) Uživaj u ljepotančićima. :D

      Izbriši
  5. Ajme kako su preslatki. Divni, divni, divni.
    I ja sam kupila ovaj Ziaja fruity, ali ga nisam još stigla isprobati jer imam previše toga otvoreno :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. <3 :D Mali preslatki vragovi xD Trenutno koristim kokosov i me like it..A kolik vidim muž mi je zgrabio fruity i ne buni se..to jedino znači da mu paše :)

      Izbriši
  6. Jao pa preeedivni su, duse male :D Gumene bombone njam njam :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Joj, fala ti.. ko male pande su xD grrr, na spomen gumenih-slineee :)

      Izbriši
  7. Ma vidi samo te simpatične male loptice :D Divni su! Nisi trebala staviti na kraj posta, ovo sve prethodno i nije više toliko zanimljivo :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hahaha, ne bilo fora da su na početku..ovako je iznenađenje na kraju, da se rastopite :) barem se ja topim svaki put kad ih vidim..ma savršeni su xD

      Izbriši
  8. ovisna sam o gumenjacima :) ajme vidi te male čupavce u snijegu

    OdgovoriIzbriši
  9. Prekrasni su peseki ajme oči nemrem prestati gledati.. ova pasmina mi je uvijek imala najljepše i najdivnije oči. Baš su posebne :)))))

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :D moj Loki ima dva različita, pa mi je to još slađe, ne znam s kojim me točno gleda XD hahha

      Izbriši
    2. Hehehe da prekrasno *__* s jednim te gleda, a drugim voli :D

      Izbriši
  10. Kod tebe svako malo nešto za organizaciju, prekrasno <3 Sve mi se sviđa, ali bubice (psići) su <3 <3 <3 Meni je lipo ime Vladimir, Vlad jer zvuče hladno i čudno, ko ja. hahah :D Ja kad ti dođen valjat ću se sa njima u snigu :D :* <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Uvijek ja smišljam i kupujem nešto za organizaciju, htjela bih da je sve tip top, al uvijek mi nešto fali :/ xD zaintrigirala si me sa Vladom :) Eto kad dođeš bježat ćeš od snijega i njih kad te krenu loviti :) :DD

      Izbriši
  11. Ajme rastopila sam se kad sam ih vidjela, preslatki su. Neka se zove Thor hehehe :D
    I ja sam si naručila organizator ruževa, sad čekam da stigne. Bojala sam se da će biti premali, ali na tvojim slikama mi se čini sasvim ok, sad jedva čekam :D
    Imala sam i taj beauty blender i baš mi je bzvze, puno mi je bolji i kvaltitetniji Hello Beauty iz Bipe. Ali ako ih baš ne koristiš, poslužit će i Kinez :D

    OdgovoriIzbriši
  12. I prije nego im je mama ostala trudna, ja sam bila uvjerena da će se mali zvati Thor, al sad stvarno kad ga vidimo-ne liči mi na Thora..hahhha..više poput Ice-a ili tak nešto, ne znam, valjda ćemo smislit nešto uskoro, jer bi malog trebali krenuti zvati njegovim imenom xD Ma baš, za povremeno korištenje i nije toliko loš ovaj kinez XD

    OdgovoriIzbriši
  13. Kozmetički noviteti su super, ali bebe su ipak zvijezde ovog posta ♥

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I ne samo posta, malci rasturaju i već ih čitavo susjedstvo jako dobro zna xD

      Izbriši
  14. kako ti je slatki pesooo <3 :D a tek malii pesee :D <3
    gumene bombone obožavaam ...
    a organizator ruževa moram nabaviti :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. jel da? :DDD srčeki <3 organizator za ruževe je super, sada znam gdje su mi ivrlo lako zgrabim koji mi treba :)

      Izbriši
  15. Skoro sam kupila ovaj Sauma sampon sa nektarom :),mogu ti reci da bolji sampon nisam probala dosad. Kosica posle njega je tako mekana da je to cudo (ali ne onako bezveze mekana kao posle maske,pa da nista ne mogu sa njom:)) A gumene bombone rado konzumiram :),valjda nas to podseca na detinjstvo,sta znam,ima neko objasnjenje sigurno. Ili samo jednostavno volimo da jedemo gumene bombone,bez ikakvog podsvesnog znacenja :D Kristina

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Zbilja? Sad mi je baš drago što sam ga kupila :) Inače imam problema sa šamponima, sve i jedan osim H&S mi uzrokuje perut, i to strašnu..no budući da su H&S šamponi dosta oštri za vlasište, uzeh ovaj da malo odmorim kosu :D joj, gumenjake ću jesti i sa 80 :D :)

      Izbriši
  16. Kad sam vidjela te slike psa i psića, totalno sam zaboravila što si stavila od preparata i organizatora. Malci su ti preslatki a tatica je preljepo biće :) (slađi od najslađeg gumenog bombona)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti :))) Sva trojica su posebni, al tata je zlatni :D

      Izbriši

Popular Posts

Like us on Facebook

https://www.facebook.com/Gorgeous-on-a-budget-679688375447454/?ref=aymt_homepage_panel

Flickr Images