Le Petit Marseiliais regenerator s uljem šafranike i ekstraktom borovnice- recenzija

četvrtak, veljače 26, 2015


Le Petit Marseiliais regenerator sa uljem šafranike i ekstraktom borovnice. 
Za očuvanje boje kose i njeno lakše raščešljavanje, LPM je razvio regenerator s pažljivo odabranim sastojcima s juga Francuse, poznatim po svojim prirodnim djelotvornostima. 

Proizvođač kaže da će vaša kosa biti u potpunosti raspetljana. Dobro njegovana, ona će postati mekša, a njena prirodna zaštita ojačana. Uz ovakvu njegu, vaša će boja duže očuvati sjaj.




Regenerator dolazi u crvenoj plastičnoj tubici (200ml) sa čepom na dnu pakiranja.  I odmah ću napomenuti da sam regenerator kupila početkom prvog mjeseca, a sada je kraj drugog. I zaključujem da je ovo veoma ekonomičan proizvod budući da ga koristim svaki treći dan. 



Kad sam tek kupila ovaj proizvod, miris me nije impresionirao. Osjećala sam samo miris zelene trave. Ali s daljnim eksperimentiranjem sam primjetila da miris brzo ispari nakon upotrebe i ostaje samo blagi miris čistoće. Nakon toga sam komotno mogla kosu našpricati željenim Gliss kurom. 
Boja regeneratora je bijela i neprozirna.



Tekstura regeneratora je gusta i polučvrsta. Dovoljna je manja količina da prekrije kosu dugačku do ramena. Na samom pakiranju stoji naznaka- 1 minuta, što znači da ostavite minutu na kosi i potom isperete. 
Inače, glavni regeneratori u mojoj kupaonici su bili od Garniera. No, budući da sam primjećivala da mi je nakon njih kosa masnija i da ju moram prati svaki drugi dan, odlučila sam se isprobati ovaj. I kako sam se u prvom mjesecu ofarbala, tražila sam regenerator za sjaj obojene kose. Ovaj je imao sve što sam od proizvoda tražila. 
Primjetila sam da mi se kosa manje masti, zato mi je ovaj regenerator bio u favoritima mjeseca siječnja, a i veljače. Kosu perem svaki treći dan, iako bi izdržala i četiri dana a da ne izgleda masno i prljavo. Naprotiv, daje mi volumen kosi bez obzira da li ju sušim fenom ili prirodnom toplinom doma. Te, kosa je na dodir puno mekša nego što je bila prilikom korištenja Garnierovih regeneratora. A što se tiče samog sjaja obojene kose, tu nažalost nisam primjetila ništa značajno. Morat ću se vratiti korištenju nekog ulja za kosu. 


Što se tiče glavnih sastojaka, oni su naznačeni i na samom pakiranju proizvoda. Piše da se ulje šafranike koristi zbog svoje nutritivne vrijednosti. Dok je odluka na borovnice pala iz razloga što su bogate antioksidansima i poznate po svojim zaštitnim svojstvima.  



Proizvod sam kupila u DM-u, dok sam ga još primjetila u Kozmu, Konzumu i lokalnim marketima. Cijena mu je 21,90 kn. 

Željela bih još isprobati regenerator od meda i karite mlijeka (žuti). 

Da li ste isprobali LPM regeneratore? 
Kakva su vaša iskustva s njima?

Do sljedećeg posta, 
Kissi kissi
G









You Might Also Like

12 komentari

  1. ovaj nisam probala, ali kupila sam njihov žuti regenerator, iako sam vidjela dosta negativnih recenzija jer sam ga htjela isprobati i nažalost nije mi se nimalo svidio, isušivao mi je kosu, pogotovo oštećene vrhove

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti na informaciji :) Meni je dosta cura reklo da im je žuti super, dok im ovaj crveni ne paše.. xD eto koliko nam se ukusi razlikuju i kako proizvodi mogu drugačije djelovati na nas :)

      Izbriši
  2. djeluje kao oke proizvod,,
    sviđa mi se što miriše po čistoći kosa,, i ne measti se od njih :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni se osobno regenerator svidio iako sam naišla na dosta negativnih recenzija..ne reagiraamo svi jednako :)

      Izbriši
  3. Ja imam žuti i na kraju mi je bljeh... Nit smrdi nit miriše, tj stvarno super miriši, al učinak mu je da mi olakšava češljanje malo i to je to, nikakvu njegu nisam primjetila :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Dobro da znam, jer koliko su pisali o žutom, nadala sam se da će mi biti bolji ovoga :/

      Izbriši
  4. Probala sam samo šampon i regenerator za normalnu kosu i nisam nimalo bila zadovoljna proizvodima, tako da dalje nisam niti isprobavala. Drago mi je da tebi odgovara ovaj regenerator :).

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Čula sam većinu takvih negativnih mišljenja, i baš mi je drago da nemasm neugodnih iskustava :) ... za sada ;)

      Izbriši
  5. Nisan ih probala, trenutno koristin neki L'Orealov koji miriše UHUHUH dobar :'D Ali meni je Gliss - Gliss, nemore njega niko nadmašit :D

    OdgovoriIzbriši
  6. Ja imam takav žuti i odmah ti mogu reći da ga slobodno preskočiš, ja sam osoba koja ne zahtjeva puno od regeneratora, bitno mi je da mi olakša raščešljavanje i omekša kosu, ovaj ne radi ništa od toga, fkt je koma... Mislim da ne ću više ništa od LPM svojevoljno kupiti...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. eto vidiš, baš mi je drago to znati..sada trenutno imam od gliss kura i fantastičan mi je, i u usporedbi sa ovim crvenim je fantastičan..nisam ni ja zahtjevna povodom regeneratora,bitno da raščešljava :)

      Izbriši

Popular Posts

Like us on Facebook

https://www.facebook.com/Gorgeous-on-a-budget-679688375447454/?ref=aymt_homepage_panel

Flickr Images