Favoriti mjeseca siječnja, 2015.

nedjelja, veljače 01, 2015

Najbolji način za započeti novi mjesec je osvrnuti se na najbolje proizvode u kojima smo uživali u prošlom mjesecu. U današnjem osvrtu ćete pronaći proizvode koji su mi u Projektu "10 pan", proizvode koji su mi do par mjeseci unazad bili u listi proizvoda koji su me razočarali i proizvode u kojima sam doista uživala i koji su mi ustinu favoriti.
 Pa krenimo.



1. LPM regenerator s uljem šafranike i ekstraktom borovnice za sjaj obojene kose



Kao prvo-pogledajte to pakiranje. Tko mu može odoljeti? Osim ako niste ljubitelj crnih ili bijelih ambalaža na kojima samo stoji naziv brenda. Ja, osobno, obožavam šarenila proizvoda. Čine me sretnom.
No, uozbiljimo se, skoncentrirajmo se i objasnimo zašto je ovo bio favorit u siječnju. Naime, inače skoro svaki mjesec koristim regeneratore by Garnier. Doduše, primjetila sam da mi u ovom zimskom periodu puno brže isušuju i maste kosu. Bila sam prisiljena prati ju svaki drugi dan. Budući da koristim svoj vjerni H&S šampon (koji je sam po sebi dosta jak i težak za vlasište) želim nešto što će mi obnoviti i regenerirati kosu te da se ona barem tri dana odmori do novog pranja. Pri korištenju ovog LPM regeneratora, moram priznati da kosu uistinu perem svaki treći dan iako bi komotno izdržala i četiri dana, a da nije masna i da ne izgleda tako. Jedina malo žnj stvar u vezi ovog regeneratora je što nema tako fin i prozračan miris kao Garnierovi regeneratori, te što se ekstrakt borovnice ne osjeti dovoljno. No, ni to nije toliko loše zato što miris ispari već drugi dan i onda slobodno mogu nanesti malo Gliss Kura u željenom mirisu. Sve u svemu, ovo mi se pokazao kao dobar i solidan regenerator i sljedeći put ću isprobati i sa drugim ekstraktima.

2. Planet Spa (Avon) Amazonian Treasures with Brazilian Acai&Berries creamy body scrub


Ovaj kremasti piling iz Avona je nešto najbolje što sam probala u rangu pilinga za tijelo. Iskreno! Miris, boja, osjećaj na koži nakon tuširanja, glatkoća... neću više ništa reći. Ovo morate sami isprobati i vidjeti. Definitivan favorit i opet ću ga kupiti kad ovaj potrošim. Ako želite detaljnu recenziju, vrlo rado ću napisati post jer ovaj proizvod ga zaslužuje.

3. Imagination by Oriflame


Ovaj parfem mi ne spada u favorite, ali se nalazi u ovom postu iz razloga što se koristio svaki dan protekli mjesec i nastaviti ću sa korištenjem dok se ne potroši. On je na listi za odstrijel, o tome ste mogli pročitati u Projekt- 10 pan postu. Naime, parfem je dosta svježi i smatram da bi mi više pasao ljeti jer za zimu, kada želim malo intenzivniji miris, nije. Razlog zašto ga želim potrošiti je taj što imam još njih par u ladici koji samo sjede i skupljaju prašinu. Ne želim više skupljati parfeme. Kad ih sve potrošim, zadržat ću samo jedan koji mi paše uz sva godišnja doba, a to je Bvgari- Omnia Amethyste.

4. Color Club- Urban edge 817 lak za nokte


Definitivni favorit mi je i jedan lak za nokte. Color Club 817 sam dobila uz kupnju na stranici Moje krpice. Nisam vam radila swatch za ovaj post iz razloga što ću uskoro pripremiti LOTD i OOTD  i tamo ćete ga moći pobliže vidjeti, zato stay tuned. :)

5. Very me (Oriflame) rumenilo u nijansi Sweet Coral 


E sada, jedan zanimljiv proizvod o kojemu nisam ništa lijepo imala za reći u OVOM postu. My bad! :) Sada slijedi iskupljenje.


 Naime, rumenilo mi je stajalo u ladici sigurno pola godine, dok nisam odlučila naći neki način da ga mogu barem malo iskoristiti. Inače, stojim kod svega napisanog u postu proizvoda koji su me razočarali i još nadodajem  da ovo rumenilo, samo po sebi, nije uopće pigmentirano. Ali sam usprkos tome odlučila ga nekako uklopiti u dnevnu makup rutinu. Imam iz Avona just peachy all over stick koji nanesem na jagodice te na njega lagano jednim potezom nanesem ovo rumenilo. Ostala sam šokirana kad sam nakon prvog dana korištenja došla s posla, pogledala se u ogledalo i vidjela da je rumenilo na mjestu kako sam ga nanijela i s poboljšanom pigmentacijom (zahvaljujući sticku). Iznenadila me dugotrajnost. Inače najviše koristim Essence rumenilo u nijansi Adorable i znam da mi ispari sa lica nakon par sati. Tako da sam s ovim ostala ugodno iznenađena. Ovo je jedan fail proizvod kojem sad dala drugu priliku i oduševio me. No bez obzira na to sve, kad se potroši, neću ga ponovno kupiti upravo zbog onih stvari koje sam navela u postu (link je iznad).


6. Avon naturals balzam (zelena maslina)


Ovaj višenamjenski balzam koristim doslovno svaki dan po 20-ak puta. I veoma sam zadovoljna njime. Ne isušuje mi usne i ima lijep i lagan miris maslina. Krasota. Sasvim dobar, njegujuć balzam koji pruža dovoljno hidratacije usnama za ovo zimsko vrijeme. 

Eto, drage moje dame, ovo su proizvodi koje sam često koristila prošli mjesec. 
Koji su vaši favoriti?
Jeste li probali možda koji navedeni proizvod?

Kissi kissi
G










You Might Also Like

18 komentari

  1. Ovaj Avonov piling iskače i svake paštete zadnje vrijeme. Osjećam se kao da mi je mozak ispran jer ga sad jaaaaaako želim :D Pa pogle kako je divno ljubičast :( Želim, želim!

    OdgovoriIzbriši
  2. Nista od navedenih proizvoda nisam probala. Oriflame se ne sjecam kad sam zadnji put narucila. Rumenilo ne smijem ni gledati jer ove godine smijem kupiti samo 5 rumenila :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Što se tiče tog rumenila, ne bih ga ni ja kupila..katalog me zbunio..očekivala sam da je normalno,kad ono minijaturno i nepigmentirano...i nakon 6 mjeseci, rekoh, ajmo ga malo bolje probati shvatiti i iskoristiti...i kad ono vau-dogotrajnost vrh..ali mora imati dobro podlogu, zato prije njega nanesem stick..inače, ne bih ti ga preporučila,pogotovo ako smiješ samo 5 kupiti :)

      Izbriši
  3. Baš sam se zainteresirala za taj Avonov creamy body scrub molim te može recenzija čim više pročitam tim tim bolje. Predivno izgleda ako je tak dobar kak ga hvale odma se bacam v šoping baš si i traži neki dobar piling :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Može, bacit ću se na recenziju čim stignem..ali odmah ti mogu reći-probaj-genijalan je.. :)

      Izbriši
  4. Nisam probala nijedan tvoj favorit,ali bih probala Avonov balzam,usne su mi ispucale od vetra i hladnoce :/ A moj favorit je Avon ruz iz linije Bold,nijansa Extreme Mauve,otkako sam ga kupila nosim samo njega ! Nisam verovala da cu ikada nositi jace nijanse,ali eto,demantovala sam samu sebe :) Inace,sve iz posta mi se svidja:) Kristina

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Vjerojatno bi ti pasao ovaj Avonov balzam, čvrste je teksture i ne isušuje :) baš za ovo hladno vrijeme. Eto vidiš,ukusi se znaju mijenjati,tako i meni u vezi rumenila :)

      Izbriši
  5. Avonov piling ima tako nestvarno divnu boju! A sto se parfema tice, imam svojih par favorita kojima jos zelim pridruziti bas taj bvlgari i jedan malo m anje luksuzni intimissimi :D Svjeze parfeme nikako ne volim.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma sve u vezi tog pilinga je nestvarno i divno :D Nakon hrpe isprobanih parfema upravo tom Bvlgarijevom se uvijek vraćam :)

      Izbriši
  6. Kako dobro mirše Avon piling oprostila bih mu da nema ni p od pilinga :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Upravo tako :) i da ne obavlja funkciju pilinga, zbog mirisa bih ga opet koristila xD

      Izbriši
  7. O svi o Avonu, ajme meni majko ahhaha. Meni je lak prekrasan, i to još Color Club <3 I ti voliš Bvlgari, ajme ajme, ja nisan baš u parfemima, ali vidiš kad nađen nešto što paše nemore bit normalno, nego uvik skupo za poludit :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. A šta da ti velim, piling je zakon xD što se tiče parfema, računala sam..ovih par što mi je ostalo, zajedno koštaju nešto više od cijene Bvgarijevog a niti jedan mi se ne sviđa koliko i Omnia..tako da, jbga-ispati se na neki ludi način.. :) al prvo moram sve ove potrošit pa ću onda muža natjerat za neku godišnjicu opet da mi uzme Bvgari :P hahhaha

      Izbriši
  8. zanimljivi favoriti,,
    ovaj piling od Avona sam ti već rekla da me jakoo privlači - zbog te boje, a vidim da si zadovoljna funkcijom :)
    i za LPM regenerator si me zainteresirala - ambalaža je zbilja fora :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :D Uskoro ću natipkati i recenziju, pa da opšem malo bolje proizvod za sve zainteresirane..ja sam jako zadovoljna :DDD

      Izbriši
  9. Jedino sam probala LPM regenerator s tvoje liste, ali je bio za normalnu kosu i nimalo nisam bila zadovoljna njime, očito sam izabrala krivu vrstu :/. Drago mi je što tebi ipak odgovara ;). Voljela bih probati Avonov piling, izgleda jako privlačno, mora bit da je do boje ;).

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sve ovisi, znam i ja neć hrpu super stvari o kojima su recenzije bile vrh-a kod mene jednostavno ne djeluje :/ A piling je čista petica, boja, miris, osjećaj na koži nakon korištenja :D ma sve, :))

      Izbriši

Popular Posts

Like us on Facebook

https://www.facebook.com/Gorgeous-on-a-budget-679688375447454/?ref=aymt_homepage_panel

Flickr Images