Potrošeni proizvodi-siječanj

ponedjeljak, siječnja 05, 2015


Iako je prošlo tek oko desetak dana od objave potrošenih proizvoda u sklopu "Potroši 6 do Božića -tag" i nekih random stvarčica, nastavila sam niz trošenja proizvoda. I budući da ih se nekoliko skupilo te da ja ne volim s odugovlačenjem tipkanja, smatram da je najbolje odmah riješiti taj post jer bi mi se kasnije moglo dogoditi da zaboravim na njega ili da zaboravim nešto fotkati.
Budući da nema puno proizvoda, ovo će biti jedan kratki post za lagano čitanje uz čaj. 
Pa krenimo.



Potrošila sam Aqua Rhythm noćnu kremu iz Oriflamea. Moram priznati da imam pozitivna iskustva s njom. Za početak, moj tip kože je normalan. Ne masti se i nemam problema sa aknama, prištićima i drugim dermatološkim problemima. Kremu sam nanosila, naravno, navečer prije spavanja. Nije mi isušila kožu, naprotiv ujutro mi je koža izgledala nahranjeno i hidratizirano.


Tekstura same kreme je srednja. Nije vodenasta, a nije ni čvrsta (poput Nivea plave kreme). Lagano i brzo se upija u kožu. Jednostavna za uporabu. Osim hidratacije, njena funkcija je i očuvanje "mladosti". Trebala bi učestalom uporabom sprječavati rano nastajanje bora.  O tome ne mogu reći ništa konkretno, budući da mi je ovo prva bočica, iliti posudica. Ako odlučim ponoviti kupnju i nastavim s uporabom barem kojih godinu/dvije (tada ću biti i znatnije starija), uputit ću vas u svoje mišljenje o Youth preserve faktoru.
Kremu možete nabaviti putem Oriflame kataloške prodaje.


Vlažne maramice stvarno nije teško za potrošiti. Ove baby love su kod mene brzo isparile. Jako su vlažne i opravdavaju svoju svrhu. S njima sam skidala šminku, brisala prašinu, čistila makeup ladice, brisala ogledalo, i svašta nešta. Čak je i moj muž fan. odmah je primjetio da nove by Violeta koje smo kupili nisu ni do koljena Baby love vlažnim maramicama. Definitivno će biti ponovno kupljene.


Budući da sam na makeup dijeti,  pokušavam potrošiti proizvode koje sam uvrstila u 10 pan projekt. Na toj listi je, međuostalom, bilo kremasto rumenilo by Alverde. Ovo je jedino "crveno" rumenilo koje mi se sviđalo. Daje efekt rumenih obraza kao u djevojke sa sela koja puca od zdravlja (prije nego je probala alkohol i cigarete-lol). Još sam se u nekom postu (ne sjećam se sad kojem točno) hvalila da ga imam toliko dugo, ali da je još valjano i dobro. Neki dan sam ga uzela da uklopim u dnevni makeup, okrenuh na donju stranu...i TA DA---


Rok istekao u devetom mjesecu 2014. Divota!!! Upravo iz ovog razloga sam još odlučnija u potrošnji svojih proizvoda. Ne želim da se ovo događa. Ipak sam dala novce za njega (makar to bilo 20 kuna) i sad je to bačeno u koš. Mislim da mi je ovo najveća motivacija. 


Naravno da se od Božića do sada potrošio i gel za tuširanje. Palmolive od kokosa je odličan gel za tuširanje. Hidratizira, čisti, ostavlja kožu mekom i miriši par sati nakon tuširanja. Nije ni čudo što sam toliko opsjednuta njima.


Potrošila sam i feminelle intimni gel za tuširanje. Kupnjen je iz Oriflame kataloške prodaje. Što se njega tiče, to je bila dobra kupnja na slijepo. Miris je lagan, svježi. Nisam imala nikakvih nuspojava. Nikakvih peckanja, neugodnosti, iritacija. Znam da ovaj proizvod imam više od tri mjeseca, možda čak i četiri, te iz toga zaključujem da je veoma ekonomičan.


U kantu za smeće je i otišao Garnier Ultra doux regenerator (avokado&shea maslac). Ova kupnja će biti ponovljena. Volim Garnierove regeneratore. Nakon njih mi je kosa ultra mekana i sjajna. Doduše, u posljednje vrijeme mi se počela užasno brzo mastiti. Moram ju prati svaki drugi dan. I nisam sigurna da li je to možda uzrokovao ovaj regenerator ili je to samo posljedica ovo zimskog vremena koje ne paše životu moje kose. No bez obzira i da regenerator potiče brže mašćenje kose, ipak ću ga ponovno kupiti. It's gotta be love!


I zadnji proizvod koji sam iscrpila je Avon Naturals višenamjenski balzam od vanilije. Već u rezervi imam od zelene masline. Balzam je dobar. I ja kao veliki ovisnih mazalica za usne (labela, balzami, melemi) zaključujem da  se ovaj proizvod ispati kupiti. Mažem usne barem 30 puta dnevno, a ovaj balzam sam imala skoro dva mjeseca. Dva mjeseca za cca 13 kn je odlično. Vrlo ekonomičan proizvod. Što se tiče same mazalice, pakiranje mi se ne sviđa. Više volim kada proizvod ne moram grabiti prstima, ovako mi se nekako čini (bez obzira na pranje ruku prije korištenja) da kontaminiram proizvod. Ipak više preferiram balzame u sticku. Tekstura je debela i čak sam primjetila da nisu baš toliko hidratizirajući, brzo isušuju usne pa se proizvod mora češće nanositi. No meni to ne smeta. Proizvode imamo da se troše. 

I to je kratki post o potrošenim proizvodima. Imam filing da polako napredujem u pogledu potrošnje, ali je to još daleko od idealnog stanja dekorative i preparative u mojim ladicama. 
Želim svesti stvari na minimum i ponoviti kupnje samo onih proizvoda koji su me aposlutno oduševili. 

Do sljedećeg čitanja,
ostanite zdrave,
Kissi kissi
g

You Might Also Like

12 komentari

  1. Bila si vrijedna!! Jako mi je žao što ti je rumenilu istekao rok, slično se dogodilo i meni sa Catrice kremastim rumenilom, samo što se moje usmrdilo, pa je završilo u smeću. Ja sam jedna od onih koja ne baca make up kad mu prođe rok jer ga redovito dezinficiram alkoholom, pa mislim da to nije potrebno.. Jer realno gledajući od silnih rumenila koja imam ne bih ni jedno stigla potrošiti u roku koji su oni napisali na ambalaži...
    Za ovu Avonovu mazalicu ti se divim da si ju potrošila, ja ne mogu niti labelo potrošiti za manje od 1,5 godine!! :) :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. joj, zato se ja stvarno trudim ne uzimati često rumenila, samo mi sjede u ladici..i kad se ovo dogodi bude mi žao..da je rumenilo u kamenu ne bih se toliko brinula, ali buduži da je ovo kremasti proizvod i ne želim se s njim boriti.. :/ uh, ja labela tamanim samo tako :)

      Izbriši
  2. Palmolive tuširalica - odlična, a miris je predivan, a i koža je super poslije nje :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Bogme da, napreduješ s potrošnjom :). Volim ovakve postove, jer meni treba 100 god za sve da u potrošim u nekom jako kratkom roku, osim za pastu za zube i sapunčiće :D.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Trudim se trudim :) Iako bi mi bilo još draže da je još brže :)

      Izbriši
  4. obožavam ovaj Palmolive gel za tuširanje od kokosa - ima najbolji miris IKAD :D
    Alverde rumenilo izgledaj lijepo,,, a ako daje taj neki zdravi efekt, još bolje :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. me too :))) a rumenilo je baš lijepo,ali eto-nisam obraćala dovoljno pažnje trošenju proizvoda :/

      Izbriši
  5. Bravoooooooo! Odličan post, i zavidna količina :D Meni je nenormalan užitak kad potrošim neki balzam i slično, pošto se ne mažem često. Nemogu odoljeti slatkim kutijicama balzama, ali također imam osjećaj da to i nije nešto najčistije, usprkos pranju ruku, zato sam ih odlučila koristiti za zanoktice :D Violeta maramice, demoni, spalile me jao, zato nisu šetetile za brisanje prašine hahha :D Kad vidim rumenilo pomislim na sav moj jadni zapostavljeni make up ahahaha, koristim ga od sutra, I swear. Super post <3 :*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Upravo to, zato nekako više preferiram balzame u stiku..zbog čistoće :) I ja, svaki put kad otvorim ladicu i vidim proizvod koji dugo nisam koristila, obećam si-od sutra..a ponekad to sutra zaboravim :/ xD

      Izbriši
  6. Feminele gel sam koristila i bio je odličan. Čitala sam dosta pohvala na račun Garnierovog regeneratora pa bih ga mogla i probati.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I ja sam zadovoljna Feminelle gelom :) A regenerator isprobaj ako nisi, uistinu nisu loši, zato ih svaki mjesec i kupujem :)

      Izbriši

Popular Posts

Like us on Facebook

https://www.facebook.com/Gorgeous-on-a-budget-679688375447454/?ref=aymt_homepage_panel

Flickr Images