Lazy sunday new-in

nedjelja, siječnja 18, 2015

Budući da je nedjelja, odlučila sam se maximalno odmoriti. Sinoć sam imala maraton filmova. Lijepo sam se i naspavala te danas guštam. Napokon! I da mi ova nedjelja ne prođe niti malo efikasno, odlučih s vama podijeliti mali new-in proizvoda koji mi se skupio kroz prošlih par dana.


Avon je imao jednu akciju koju sam iskoristila i tri proizvoda kupila za jako male novce. Nisam mogla propustiti ovu priliku zato što je inače cijena ovih proizvoda u katalozima dosta veća. Uzeh tri proizvoda za 49,00 kn. Jedan od njih je Planet spa piling za tijelo. Već sam ga isprobala, kao i moj muž. I oboje smo zaljubljeni u ovaj proizvod. Sve što ću za sada reći- miris i mekoća nakon tuširanja su awsome!


Sljedeći proizvod iz akcije je C.Lacroix "Ambre" parfem. Doduše, ne treba mi više parfema, ali opet- akcija, nikad se ne zna. 


Sviđa mi se oblik i boja ambalaže, a miris na žalost baš i ne. Već vidim da ću se našpricat par puta, stajat će mi na ormariću 5 mjeseci i onda ću ga dati mami. Tako se to otprilike, što se parfema tiče, odvija kod mene.


Treći proizvod neću navoditi u ovom postu budući da je on skriven u ladici i čeka još koju stvarčicu da postane mali darak za giveaway koji se veoma bliži.


U lokalnom marketu nađoh ove male balzame. Cijena im je 3,70 kn. Tako nešto, znam da nisu ni četiri kune.


Uzela sam s mirisom maline. I ok mi je. Taman za malo hidratacije usana prije nanošenja ruža.


Novi i odličan pronalazak sam isto našla u lokalnom marketu. Zagledala se u časopise s namjerom da kupim Ljepotu i zdravlje, kad ugledah OK (18,90 kn) i uz njega, kao dar, je dolazio Essence ruž. Nijansa je 52- In the nude. I već mi favorit. To ste mogli vidjeti i u postu- Top 5 ruževa za ovo zimsko razdoblje. 


Dalje, na stranici Moje krpice nađoh dvije divne djevojke koje su prodavale ove proizvode. Raspitala se kod njih kakvi su, koliko ih imaju, koliko su koristile, kako su se brinule za njih. Nakon divne komunikacije, odlučila sam kupiti za probu.


Too Faced highlighter- Candlelight.


Lancome quad s prirodnim nijansama. 

Još se nisam bacila u provjeru proizvoda. Ako vas bude zanimalo, nakon nekog vremena, mogu vam napisati i kratki review o svojim utiscima. 


I budući da je ovo, kako sam navela, brzinski i lazy post to bi bilo sve. Detalje koji vas budu zanimali slobodno natipkajte u komentarima, pa ćemo detaljnije i objaviti koji post o proizvodima koji vas budu zanimali.

Ja se sada spremam za kavicu. 
Nude lips?


Ili pak malo boje?


I da, kosa mi je u neredu i neoprana je, ali baš me briga. Nedjelja je i ne da mi se. 
Dok vi meni odgovorite nude ili color ja ću već ispiti kavicu. :)
Kad smo kod malo makeup-a, danas sam se igrala malo s jednom paleticom, pa me zanima da li želite da za koji naredni post napravim i malo LOTD?
Par ljudi je izrazilo želju, pa ako većini vas ne smeta i ako to želite vidjeti, samo javite.

Do sljedećeg, ne lazy posta,
Kissi kissi 
G













You Might Also Like

15 komentari

  1. Isto sam uzela taj set iz avonA iako sam htjela onaj "orginalni" parfem sto je na slici ovaj me odusevio, predobar mi je. Koja to trgovina drzi te balzame (posto smo si blizu :))? Izgledaju bas onako za torbicu I jos 4kn ?? :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I ja sam htjela prvotni parfem, ali nema veze, što je tu je :) Balzame kupih u Loniji..prvo nisam vjerovala da cijenu vidim dobro, al reko 4 kn..daj vamo :D

      Izbriši
  2. Wow Lancome quad nijanse izgledaju predivno... must have :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Je, divne su..probati ću i neki post složiti o quadu kad malo bolje isprobam sjenila :)

      Izbriši
    2. Može može ... čekamm :D

      Izbriši
  3. Jako lijep new in :). Posebno mi se sviđa Planet spa piling, mora bit da je do famozne ljubičaste boje ;). Lancome quad ima stvarno divne zemljane nijasne, baš po mom guštu.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Joj, i ja sam oduševljena pilingom, mislim da će uskoro i recenzija ići..boja i miris i učinak su uistinu dobri :) A što se tiče Lancomea, za prvu ruku-sjenila se ne truse.. :D ako budem zadovoljna, izbaciti ću i mali post o nijansama

      Izbriši
  4. Definitivno boja!! :) Veselim se recenziji Too Faced highlightera, ako ćeš ju tipkati!!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Noooo..a uvijek sam mislila da su nude nijanse za mene :D Prvo ću jako dobro testirati highlighter, pa ako on to zasluži, definitvno će ići recenzija :) I hvala ti na ideji :D

      Izbriši
  5. Ma nu mi je, ma nu mi je weeeeeeee <3 Preslatka si mi <3 Meni su obe verzije super :D
    Ovin puten te pozivan u klub 'Neda mi se prat kosa pa je vežen u punđu' klub, ja san na čelu toga hahahaha <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Awwww <3 Svečano prisežem i ulazim u klub :) Nije da se opravdavam, ali nedjelja.....jednostavno nije mi se dalo. :D

      Izbriši
  6. fora mi izgleda Planet spa piling za tijelo :D prefora mu je boja :D
    super shopping :D

    OdgovoriIzbriši
  7. Meni je u zadnje vrijeme sve nude ljepse pa cu se odluciti na to :D super si kupovinu obavila na krpicama, bas lijepe stvari, Lancome paleta mi se posebno sviđa :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. :) i ja mislim da jesam, bacit ću i neki post kad malo testiram proizvode

      Izbriši

Popular Posts

Like us on Facebook

https://www.facebook.com/Gorgeous-on-a-budget-679688375447454/?ref=aymt_homepage_panel

Flickr Images