Zaful- Faux Pearl Tassel Sun Hat (ljetni šešir)

četvrtak, rujna 29, 2016

Nastavljam sa pregledom proizvoda koji su se našli u ZAFUL paketiću.
Ako ste propustile prethodni post o kombinezonu, možete ga škicnuti sada OVDJE, a ako ga želite kupiti za sebe- direktnI link je OVDJE.


Danas ću vam pokazati proizvod koji mi je dodatno ubačen u paketić i kojem se nisam nadala. 
Riječ je o Faux Pearl Tassel Sun hat, ili ti sunčanom šeširu sa lažnim i umjetnim bisernim perlicama i resicama. 
Više detalja možete saznati OVDJE.


Vrsta ovog šešira je fedora. Iako uživo ne izgleda kao da je toliko velik, kada se stavi na glavu, stvarno izgleda kao dosta široki ljetni šešir te dobro zaklanja pogled i štiti od sunca. 
Materijal šešira je poliester te i u ovom slučaju kao i sa kombinezonom uopće nemam osjećaj da se tu radi o tom materijalu. Šešir izgleda kao da je pleteni te takav osjećaj imam  pod prstima dok ga opipavam. 



Mislim da je u ponudi samo univerzalna veličina jer se ne sjećam da je na pakiranju išta pisalo, kao ni na etiketi unutar šešira. Opseg mu je 57 cm, tako da možete tako odrediti veličinu, da li bi vam bio malen ili veliki. Težina šešira je 0,175 grama i iznimno je lagan na glavi, praktički ga ni ne osjetite.


Šešir je dostupan na Zaful stranici u osam boja, a ja sam si naravno u wish listu stavila klasičnu bijelu. Bijeli šeširić paše uz skoro sve odjevne kombinacije, izgleda vrlo damski i manje privlači sunce (barem si ja tako mislim). Ono po čemu je ovaj šeširić specifičan i ujedno glavni razlog zašto mi se toliko sviđa, je zlatno-biserni lanac sa resicama. Naravno, ovdje je riječ o umjetnim biserčićima i zlatu. Da su pravi, šešir zasigurno ne bi koštao cca 6 dolara. Taj lanac je za šešir pričvršćen tankim crnim koncem koji lako možete odrezati i lanac iskoristiti za nešto drugo, ili kompletno možete maknuti lanac ako vam se sviđa. Isto tako ga vrlo lako možete ponovno zašiti ako vam spadne. 


Vrlo sam iznenađena ovom divnom Zaful gestom jer ju nisam očekivala. Naime, naručila sam samo kombinezon, a oni su mi ubacili ovaj prekrasni šeširić i sunčane naočale koje ću zasigurno mnogo koristiti na ljetovanju iduće godine. 
Za kraj posta vam ostavljam još koju sličicu da vidite kako taj šeširić stoji na meni. 



Ukoliko si i same želite nabaviti nešto slično, slobodno škicnite na link OVDJE i razgledajte ponudu. 
Post o kombinezonu je OVDJE.


Kako vam djeluje šeširić?
Kissi kissi
G

*PR PROIZVOD


You Might Also Like

4 komentari

  1. Ma sesir bas preslatko stoji. :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Nisam osoba od šešira, ali mogla bi se s ovim zamisliti na plaži u bijelom badiću i na bijelom pijesku, hehe :D

    OdgovoriIzbriši
  3. Sladak šešir i baš lijepo od njih da su ti dodatno ubacili u paketić!

    OdgovoriIzbriši

Popular Posts

Like us on Facebook

https://www.facebook.com/Gorgeous-on-a-budget-679688375447454/?ref=aymt_homepage_panel

Flickr Images