Wet n wild mega last ruž- E907C Mauve outta here

srijeda, rujna 07, 2016


Već se duže vrijeme družim sa WNW ružem i smatram da zaslužuje svoj zaseban post. 
Riječ je o njihovom  mega last ružu i vjerujem da je ta linija ruževa većini vas poznata.

Što kaže Wet n wild?
"Dugotrajan i intenzivan ruž koji ostavlja usne sa matiranim efektom. Koenzim Q10 i vitamini A&E održavaju usne mekanima i podatnima. Ruževi sadrže posebno nježnu teksturu za lagano nanošenje."



Ambalaža ruža je crna sa debljim akrilnim čepom. Napravljena je od plastike i sam ruž je zaštićen prozirnom folijom pa možete biti sigurni da ste vi prvi koji otvarate ruž. Unatoč debljini samog čepa on mi nekad zna malo skliznuti sa pakiranja te doslovno nakon svakog korištenja ruža moram brisati mrlje sa prozirnog čepa jer me živciraju. 
Realno, izgled samog ruža nije nešto privlačan oku i iz tog razloga ste možda do sada izbjegavale ove ruževe.


Nijansa o kojoj vam danas tipkam koju riječ više je E907C Mauve Outta Here koja je kombinacija purple i pink nijanse. Na mojim usnama se nekako više doima kao da prevladava ljubičasta nijansa, dok sam kod drugih cura vidjela da na njima pak više vuče na ružičastu. Sve u svemu, vrlo zanimljiva i kameleonska nijansa koja pod tmurnim i kišnim danima djeluje kao prava mauve i jesenska  nijansa. Prikladan za svakodnevno nošenje.



Sam oblik ruža (okrugli) mi malo otežava nanošenje, te zbog njegove pigmentacije moram biti malo opreznija i smirenijih ruku. Tekstura ruža je deblja, tvrđa, bogatija, ali vrlo lagana za swatch. Doslovno, klizi preko usana, a ovo uopće nije tip kremastog ruža. Ruž ne sadrži nikakav shimmer niti sjajne čestice, u potpunosti je mat finiša. Ako se odlučite na isprobavanje ovih ruževa, smatram ih idealnima za razdoblje koje slijedi-jesen!


Pigmentacija ovog ruža je fantastična. Dovoljan je jedan sloj ruža za ravnomjernu i potpunu prekrivenost usana. Također, blijedit će ravnomjerno. Ruž se preslikava na čašama, ali neće nestati sa usana. Trajnost mu je do neka četiri sata te jelo neće preživjeti na usanama. 


Ruž nema nikakvog mirisa, neutralan je. Iznimno je lagan na usnama, unatoč svojoj teksturi. Iznenađujuće, ali ne isušuje nešto pretjerano usne. Ja prije nanošenja ruža nanesem sloj balzama i nemam kasnije nikakvih problema sa isušivanjem usana. Ruž se ne urezuje u brazdice usana, niti ne ostavlja stain kada krene nestajati sa usana. 
Smatram ih vrlo kvalitetnim i povoljnim drogerijskim ruževima. 


Količina: 3,3 grama.
Cijena: 22,90kn.
Dostupnost: DM, Accessories dućani


Jeste li isprobale Mega last ruževe i koje nijanse preporučujete?

Kissi kissi 
G

You Might Also Like

10 komentari

  1. baš je lijep, ja sam nedavno nabavila dva - mocha-licious i ravin' raisin, a imam i cinnamon spice otprije i odlični su! Meni prežive i sušu hranu, nekad možda samo treba popravak u kutovima usana, a piće bez problema prežive :D stvarno su super za cijenu, jedino je šteta što ih nema ode u BiH

    OdgovoriIzbriši
  2. Imam tu nijansu i stvarno je krasna. WnW ruževi su baš <3

    OdgovoriIzbriši
  3. odlični su mi, imam preko 10 nijansi uključujući i ovu, volim ih jako <3

    OdgovoriIzbriši
  4. Imam dosta njihovih ruževa i jako ih volim!! Imam i ovu nijansu i definitvno cu ju puno koristiti ove jeseni!!

    OdgovoriIzbriši
  5. Upravo zbog neugledne ambalaze nikad nisam posegnula za ovim ruzevima. Ali nakon tvoje recenzije hocu sigurno i to bas za nijansom koju imas na usnama. Predivna je a i inace nosim takve boje.

    OdgovoriIzbriši
  6. baš je idealna dnevna nijansa iz tranzicije iz ljeta u jesen <3
    ja nekako vjerujem da će WnW jednom poboljšati ove ambalaže :D

    OdgovoriIzbriši
  7. Baš si me zainteresirala za ovu nijansu, prekrasna je. :) Imam jedan ruž iz ove kolekcije i isti problem s mrljama na čepu. :D

    OdgovoriIzbriši
  8. Ruževi su odlični, ali damn ta ambalaža će me pojest!
    Ova nijansa je baš lijepa i totalno te vidim s njom. Sigurno blistaš! :P <3

    OdgovoriIzbriši
  9. Predivna nijansa, ovakve me jako privlače u posljednje vrijeme. :) Uvijek se divim kak su ti usne njegovane i lijepe, hoću i ja takve. :D

    OdgovoriIzbriši
  10. Imam ovu nijansu već dvije godine negdje i bila je među prvima koje sam kupila :D Obožavam ove ruževe i mislim da najverojatnije ih budem skupila sve kako sam krenula :D

    OdgovoriIzbriši

Popular Posts

Like us on Facebook

https://www.facebook.com/Gorgeous-on-a-budget-679688375447454/?ref=aymt_homepage_panel

Flickr Images