Beauty UK Lips Matter (velvet matte lip cream)

petak, svibnja 27, 2016

Drage moje dame, dobrodošle u još jedan u recenzijskih post Beauty UK proizvoda.
Možda vam trenutno dosađujem sa ovim brendom, ali imam dobre razloge. Napokon sam se domogla nekih proizvoda iz Kozmo drogerije o kojima inače nisam prije imala priliku tipkati, tako da sad guštam. Razumite me, molim vas. 

                                  

I ptice na grani već znaju da smo draga Anita sa A Lady bloga i ja nedavno radile swap te da su se meni dobivene stvarčice toliko svidjele da ne mogu prestati pisati o tome. Ni danas nije iznimka te vam s oduševljenjem predstavljam dva Beauty UK ljepotana koji su mi postali jedni od najboljih proizvoda koje sam isprobala ove godine. 

                                  

Riječ je o Beauty UK Lips Matter ruževima. Točnije, velvet matte lip cream.
U ponudi se nalazi osam nijansi ovih ruževa i svatko si može pronaći svoju omiljenu.
Meni je Anita poslala dvije nijanse ovih ruževa, pa u nastavku pogledajte kako izgledaju.

Ambalaža ruževa je plastična i prozirna sa crnim čepom. Smatram ih jako ugodnima oku upravo zbog toga što se kroz pakiranje mogu vidjeti ove savršene nijanse. Ruževi su dodatno zamotani u "celofan" radi bolje zaštite proizvoda. Aplikator je spužvasti kosi kistić.


                                                            No.1 Bond, Mrs.Bond

                                        

Prva nijansa se naziva Bond, Mrs.Bond i ime joj svakako dolikuje. 
Riječ je o vrlo bold tamno crvenoj nijansi sa primjesom plavkastog ili smećkastog pigmenta, nisam ni sama sigurna čega. Prikladna je i za dan te ne izgleda neukusno ili vulgarno na usnama (da, čula sam i te komentare od ljudi, pa ako niste znale da nijanse mogu biti vulgrane, sada znate, haha).




                                                     No.5 Wham bam thank you jam


                                            

Wham bam je prekrasna, skoro bih rekla Barbie pink nijansa. Mislim da mi ona lošije stoji, ali više guštam noseći ovu totalno žensku nijansu i uvjerena sam da bi se većini vas upravo ona najviše dojmila.

                                            

Tekstura ruževa je bogata, gusta, kremasta i iznimno lagana na usnama, a finiš koji ostavlja na usnama je mat. Nakon nanošenja ruža potrebno sačekati koju sekundu dok se ruž ne osuši. Doslovno, sekundu. Nikad prije nisam isprobala toliko brzosušeći tekući ruž za usne. 
Ruževi se lagano osjete na usnama, ali nisu teški niti ljepljivi. Ruževi imaju miris po moštu (šalim se, prije po bobičastom voću), ali taj je miris ugodan. 
Pigmentacija ruža je savršena. Ovo su jedni od najpigmentiranijih proizvoda koje sam isprobala ove godine. Ruž prekriva usne u jednom sloju i ravnomjerno. Zbog kosog kistića bi trebalo malo opreznije baratati sa proizvodom prilikom nanošenja budući da je pigmentacija odlična i teško se ispravljaju pogreške pri nanošenju. 
Trajnost je, isto kao i pigmentacija, odlična. Najduže sam ga imala na usnama pet sati jer nisam izdržala više zbog jednog malog nedostatka. Taj nedostatak je isušivanje usana i urezivanje u brazdice na usnama. Često znam biti lijena raditi piling usana ili zaboravim na balzam pa se borim sa suhoćom usana. Unatoč tom nedostatku, ovi ruževi su toliko kvalitetni da mi nije jasno zašto već nisu zaludili sve nas iz Hrvatske i regije. U biti znam zašto nisu svi ludi za ovim proizvodima, a to je nedostupnost. Da ih možete naći u svakoj drogeriji sigurno biste imale svih osam nijansi kod sebe.


 SASTOJCI ruževa su otisnuti i na pakiranju:

                                   

Cyclopentasiloxane, Polybutene, Isododecane, Trimethyisiloxysilicate, Polyethylene, Paraffin, Ozakerite, Euphorbia, Cerifera (Candelilla) Wax, Cetearyl Alcohol, Silica, Fragrance, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin
 Mica, Titanium Dioxide, CI 15850, CI 158501, CI45410, CI 42090, CI 77492, CI 77499, CI 19140, CI 77491


Beauty UK Lips Matter ruževe možete naći u Kozmo drogerijama.
Cijena im je 29,90 kn.
Gramaža proizvoda: 8 grama. 

Jeste li isprobale koju od ovih tekućih mat ljepota?
Imate li koje preporuke?
Kissi kissi 
G

You Might Also Like

11 komentari

  1. Imamo isti problem lijenosti pilinga haha
    Ma ruževi su preeedivni! Prepremalo se o njima priča, a tako su jeftini i kvalitetni.
    Drago mi je što ti se nijanse sviđaju i odlično ti stoje! <3

    OdgovoriIzbriši
  2. odlicni su, malo mi isusuju usne ali s obzirom na pigmentaciju i trajnost, ne uzimam im za zlo. a tek miris, ja bih rekla po malinama, mmm :)

    OdgovoriIzbriši
  3. nisam probala, nemam kozmo u blizini :/

    ali ova pink nijansa je wow :D
    baš mi se sviđaaa

    OdgovoriIzbriši
  4. Crvena nijansa je stvarno predivna i odlično ti stoji! Ma cijeli look totalno pogođen i po mom ukusu :D :D
    Ova roza nijansa je isto divna, ali mislim da te nijanse bolje pristaju plavušama. Iako potajno "patim" za njima jer mi nije to to na meni (tamnokosa i tamnooka kao i ti) :)
    Iva

    OdgovoriIzbriši
  5. Jako lijepe nijanse. Nažalost nisam ih još isprobala, malo sam na dijeti od kupovine ruževa :D

    OdgovoriIzbriši
  6. Divne nijanse su stigle do tebe :D Meni se sviđa kako ti stoji ova rozena nijansa i mislim da lijepo osvježi lice :) Ovo za vulgarne nijanse prvi put čujem, mislim da je to samo nečija ljubomora kad vidi kako žena samouvjereno hoda s crvenim ružem :D Nemam ni jadnu nijansu ovih divnih ruževa, iako sam puno čitala o njima, a znam da ih naš draga A Lady voli i svakako ću nabaviti koju nijansu :D

    OdgovoriIzbriši
  7. nisam do sada uopće obraćala pozornost na ove ruževe :D obadvije nijanse mi se sviđaju, boje u baš žive :D

    OdgovoriIzbriši
  8. Anita je odabrala prekrasne nijanse i obje ti divno stoje. :) Mada na tebi više navijam za ovu crvenu, čisto iz razloga jer ti dodatno naglašava lijepu put. :)

    OdgovoriIzbriši
  9. Super post, obe nijanse su divne xo

    http://e-s-wonderland.blogspot.ba/

    OdgovoriIzbriši
  10. Super post, obe nijanse su divne xo

    http://e-s-wonderland.blogspot.ba/

    OdgovoriIzbriši
  11. E ovo je ruž!!! Vulgarna nijansa hahahahah, svašta!! Obje nijanse su predivne, ova roza te posebno osvježi u licu!! Morati ću i ja isprobati ove Beauty Uk tekuće ruževe, i to čim prije!! :)

    OdgovoriIzbriši

Popular Posts

Like us on Facebook

https://www.facebook.com/Gorgeous-on-a-budget-679688375447454/?ref=aymt_homepage_panel

Flickr Images