Wet n wild- E3931 Floral Values paleta (first impression)

utorak, ožujka 08, 2016

Drage moje, statistika mi je pokazala da su među tri najčitanija posta na mome blogu dvije recenzije Wet n wild proizvoda. Ako ste slučajno propustile te postove, možete ih sada škicnuti: Lipliner & Balm stain
Želim ujedno iskoristiti priliku i svim divnim damama čestitati Dan žena.



Danas ću sa vama podijeliti prve dojmove vezane uz još jedan Wet n wild proizvod.
Riječ je o Color Icon paleti sjenila u nijansi Floral Values.
Prepare yourself- spring is coming.


Već posjedujem paletu u nijansi Naked truth tako da mi kvaliteta palete nije strana.
Pakiranje palete je napravljeno od plastike, dno je crno a poklopac prozirni te kroz njega možete vidjeti nijanse koje su vam na raspolaganju. 
Također, na pakiranju su dvije etikete. Jedna označava broj i nijansu palete, a druga je safety sealed for your protection. Još jednom moram pohvaliti Wet n wild i njihovu brigu o  tome da svi proizvodi budu zatvoreni, etiketirani i sigurni za uporabu. 



Wet n wild kaže: " Paleta od  5 usklađenih boja, za dnevni look ili večernji izlazak."
Ono što odmah moram napomenuti je to da ova paleta ide skroz van moje sigurne zone. Ako me pratite već duže vrijeme onda znate da sam ja nude tip šminkerice. Skoro sve i jedna paleta koju posjedujem sadrži različite tonalitete smeđih nijansi. Tako da sam imala sreću što mi je Wet n wild ponudio nešto totalno drugačije za isprobati.



Ono što je specifično za Wet n wild palete je to što na sjenilima imaju otiskana područja namjene pojedinih nijansi. Tako se u paleti nalazi bazno mat nude sjenilo. Za naglašavanje luka ispod obrva se koristi svijetloroza nijansa koja sadrži blagi shimmer. Za ocrtavanje ili definiranje možete upotrijebiti violet (ljubičastu) nijansu. Za nanošenje preko cijelog kapka, preporučuje se prekrasna mat pinky fuschia, a za crease navy blue nijansa sa blagim rozim shimmerom (pri blendanju shimmer postane skoro neprimjetan).
U paleti se također nalaze dva mala kista za nanošenje sjenila te je zbog toga zgodna za putovanja.


Također, na stražnjoj strani palete možete vidjeti sliku gdje se koja nijansa nanosi. Vi, naravno, ne morate slijediti te preporuke, možete sjenila nositi samostalno ili kombinirati sa drugim paletama. 
Ono što ću potvrditi je to da se nijanse daju nositi tijekom dana, kao i noću.


Što se tiče pigmentacije, jako sam zadovoljna paleticom. Kao što već rekoh, nije mi prva. 
Nijanse su dovoljno pigmentirane, a daju se i nadograđivati u slučaju da želite bolju izraženost nijansi na kapcima.
Jedina nijansa koja malo kaska za ostalima po pitanju pigmentacije je definer-ljubičasta nijansa i to možete vidjeti na swatch-u. Jednostavno se izgubi među ostalim nijansama. 
U svakom slučaju, preporučujem bazu za sjenila prije kreiranja look-a. 


Sjenila se neće trusiti ako ih swatch-ate rukom dok se sa kistom budu minimalno trusila.
Sjenila sam isprobala dva puta do sada i zadnji put kreirala look. Također sam imala želju nositi umjetne trepavice sa ovim nijansama, ali sam si ih nezgodno stavila (jer ih inače NIKAD  ne nosim) da mi je ljepilo malo ozlijedilo kapak, točnije uzrokovalo crvenilo na kapku.
Tako da nisam uspjela provjeriti trajnost i postojanost nijansi, ali vjerujem da uz dobru bazu izdrže radno vrijeme na poslu.

WET N WILD u ponudi ima šest paleta koje se sastoje od pet sjenila. Cijena im je 41,90 kn za 6 grama proizvoda.
Njihove proizvode možete naći u Accessoires dućanima.

Imate li koju WNW paleticu?
Kissi kissi
G


*PR PROIZVOD


You Might Also Like

16 komentari

  1. Imam par njihovih paleta i jako sam zadovoljna kvalitetom i pigmentacijom. Ove koje ja imam su neutralne nijanse (Silent Treatment i Comfort Zone). S obzirom da nam dolaze topliji dani, želim si neku paletu življih boja i mislim da ću si kupiti Petal Pusher paleticu!! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I ja sam ove godine odlučila malo više pažnje posvetiti bojama jer sve što imam je brdo smeđe xD Ova mi je baš nekako proljetna te se nadam da ću je izmasakrirat :))

      Izbriši
  2. Sviđaju mi se ove nijanse, ja bi ih definitivno furala. :) Zasad nemam još niti jednu njihovu paletu, ali ću zasigurno koju nabaviti. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nikad nisam mislila da ću ovo reći ali i ja furam :D Volim zemljane tonove, ali što je previše-previše je :D Toplo ti preporučujem koju njihovu paletu, ja sam skoro iscrpila The Naked truth (zemljaste nijanse off corse) pa se nadam da ću i ovu :)

      Izbriši
  3. Ovo nikako nisu nijanse koje bih ja nosila (jedino bazu haha), ali najbitnije je da se tebi sviđaju. :)
    Stalno čitam o ovim paleticama i njihovoj kvaliteti, ali ta ambalaža mene ubija. Ne mogu si pomoć! :D
    Ako ikada kupim paleticu biti će to u zemljanim nijansama, tu sam jedino odmjerila na polici :D haha

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Istina, ambalaža je manje ugodna oku od drugih drogerijskih proizvoda, ali najbitnije je da je proizvod kvalitetan..i uvelike zanemarivan brend moram priznati, još nisam naišla na proizvod koji nije opravdao očekivanja :)
      Prošle godine mi ne bi palo na pamet uzeti ovakve nijanse jer totalno nisu moj đir te ove godine želim unijeti malo više boje u život :D

      Izbriši
  4. Zelim nekoliko njihovih paleta, a ova definitivno nije medju njima :D prekricava je za moj ukus, ja volim zemljane tonove :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. hahah, znam da ova nije tvoj đir, ali imaš recimo the naked truth koja je dosta dobra nečural paletica :)

      Izbriši
  5. Njihove palete sjenila su divne i drago mi je što imaju i boja u kombinacijama tako da nije sve nude. Ove tvoje nijanse su baš lijepe i vjerujem da se mogu dobro iskombinirati :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I sama sam bila skeptična što ću sa ovom paletom i nijansama, ali su krasne i nosim ih čak i po danu :) sviđa mi se izbor nijansi u wnw paletama :D

      Izbriši
  6. predivna paleta, posebno mi se sviđa Crease nijansa <3

    OdgovoriIzbriši
  7. Super paletica i baš dobro da ima i življih boja :)

    OdgovoriIzbriši
  8. Sjecam se tvog posta u kojem si pokazivala koju si sminku ostavila u kolekciji i kako si napisala da si sama sebi dosadna s tim smedim.. I sad udem na blog ne citajuci naslov uopce i sokiram se bojama :D moram i ja sebi nabavit nesto u boji :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. aww, drago mi je da si vidjela makeout post..vjeruj mi, sve i jedna paleta koju imam je skoro identična onoj prethodnoj, pa sada malo promjene :D lijepo je imati izbora među nijansama :)

      Izbriši

Popular Posts

Like us on Facebook

https://www.facebook.com/Gorgeous-on-a-budget-679688375447454/?ref=aymt_homepage_panel

Flickr Images