Avon Mark tekući ruž- flushed

petak, siječnja 05, 2018

Napokon sam i ja isprobala Avon Mark tekući ruž te vam mogu prenijeti i svoje dojmove o ovim ruževima. U katalozima se može naći deset nijansi Mark mat tekućih ruževa i deset nijansi shine ruževa. 
Nijansa koju ću vam danas predstaviti spada u mat liniju i naziv joj je flushed.




Ambalaža ruža je kartonska i crna sa mark logom i općim informacijama vezanim uz proizvod.
Ruževi dolaze u maloj akrilnoj "bočici" od 7 ml sa crnim čepom na odvrtanje. Lijepo i elegantno izgleda te stane u svaku torbicu/neseser/džep.




Kao što rekoh, ruž je iz mat linije, a nijansa flushed je crvenkasto-fuksijasta i odlična za djevojke koje inače imaju svjetliju put, a smatram da će odgovarati i djevojkama tamnije puti jer je ovo jednostavno ona wow nijansa koja će svugdje odskakati i biti upečatljiva.


Kist ruža je standardni spužvasti za tekuće ruževe. Nije jako velik i olakšava nanošenje te je s njim doista teško promašiti nanos ruža. To je odlično jer i sama muku mučim ako su aplikatori malo veći i ako mi tekući ruž pobjegne preko ruba usana  jer svi znamo da se tekući ruževi malo teže brišu. Kist  zahvati dovoljnu količinu ruža da jednim slojem prekrije usne bez problema.


Ruž je kremaste teksture, a finiš koji daje je u potpunosti mat. Ravnomjerno se nanosi i nije potrebna nadogradnja ruža. Ne urezuje se u brazdice na usnama, osim ako poput mene ove zime imate usne u jako lošem stanju, onda ćete vidjeti koji urez kada budete ruž čistili sa usana. Ono što je najbolje je da se ruž brzo suši na usnama, ne isušuje usne, traje vječnost i pigmentacija je fantastična. Jedina "mana" je što će se nakon nanošenja odmah preslikavati na pr. čaše, ali to je kratkotrajno. Miris ruža je ugodan. Mene osobno podsjeća na neko bobičasto voće.


Sastav ruža možete vidjeti na ambalaži proizvoda:


Cijena ruža je 34,90 kn i dostupan je u Avon kataloškoj prodaji.


Kako vam se čini nijansa?
Jeste li isprobale Mark ruževe i koje nijanse su vam najljepše?

Kissi kissi 
G



You Might Also Like

4 komentari

  1. Imam bas u toj nijansi i jos dvije. Ne znamsas napamet nijanse.. ali neka roza i ona ljubicasta.

    OdgovoriIzbriši
  2. Moram i ja isprobati ove ruževe. Nijansa mi se baš sviđa i tebi odlično pristaje

    OdgovoriIzbriši
  3. Nisu me oduševili😐.. Imam nijansu Head Turner i u 8 sati ja sam ga morala prepravljati 5 puta😣... I znaju se pojaviti grudice😫... Malo se i razmazuje što mi isto ne odgovara😫... Jedini plus je miris ruža, to što ne isusuje usne i što je jako ugodan... Bez obzira na to ne mislim uzimati još nijansi jer ipak trazim kod ruža što dužu postojanost 😊😉

    OdgovoriIzbriši
  4. Odlično ti stoji, ja imam nijansu Orange you happy i baš si mislim da bi mogla uzet još poneku. :)

    OdgovoriIzbriši

Popular Posts

Like us on Facebook

https://www.facebook.com/Gorgeous-on-a-budget-679688375447454/?ref=aymt_homepage_panel

Flickr Images